Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   masinile tari din sm....by Criwar (https://forum.4tuning.ro/195-satu/16967-masinile-tari-sm-by-criwar.html)

attilaboot 26-08-07 18:14

Re: masinile tari din sm....by Criwar

Yo zic Negru.

gergo 26-08-07 19:15

Depinde ce vrei sa faci cu ea, sau care "stil" de tuning vrei sa aplici: stilul american cu flăcări pe lateral si jante de rapperi, cel minimalist fără clanţe, cu susp. la podea (stilul CULT, dacă bine ştiu), ce kit de caroserie, sau defapt, ce vrei să iasă din maşină. Eu aş vopsi tot în negru cum a spus Attila, cu jante mai mari, multispite dar simple de tip japoneze (Enkei, Motegi etc), în negru sau, jante roşii.

jason 26-08-07 19:20

Nu vreau sa fac modificari pt ca vreau sa-l vand si sa eau un CRX. o alta culoare vreau sa ii dau si sa il fac in satre originala. eventual niste genti pun.

yo_Vlad2002 26-08-07 20:33

atunci eu zic s-ovopsesti din nou gri metal daca e cazul, se vand mai bine masinile de culoare gri metal decat negrul, bleumarinul sau doamne feri albul, care se stie ca e cea mai ieftina culoare

yo_Vlad2002 26-08-07 21:02

3 Attachment(s)
cele mai frumoase culori la mashini tunning, exceptzia : Paintbrush-ul:lol:

jason 26-08-07 23:05

Ce ziceti de un verde ca si FIATUL? sau ceva asemanator!!!

rider on wheel 27-08-07 01:43

ai atrage atentia ... :D cea ce e bine:)) daca vrei sa intorci capete p strada;)

yo_Vlad2002 27-08-07 19:51

Jason, verdele asemanator ca Fiat-ul Coupe izti ziceam, e foarte faina culoarea, dar la asa culoare trebe ceva complectat pe masina...arata mai Ok

danny19_sm 27-08-07 21:53

Daca vrei sa o vinzi eu zic ca nu are rost sa schimbi culoarea masinii ca poate nu o sa placa la potentialii clienti......Eu zic sa o faci tot gri cum e acuma ca nu arata rau si astfel te adresezi unei clientele cu categorii de varste mai multe ;).........

jason 28-08-07 11:03

Da Danny sa sti ca ai dreptate!!!
Numai c nu-mi place culoarea gri, dar oricum o vand!!!:D ;)

attilaboot 28-08-07 13:45

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1068594)
Da Danny sa sti ca ai dreptate!!!
Numai c nu-mi place culoarea gri, dar oricum o vand!!!:D ;)

Dece vinz masina? Ce rost are pina nu ai altu in vizor? Nu te prostii. Punel la punct si timpul rezolva totul..........
Si vopsestel ptr tine asa cum ai vrut, nu vopsi ptr vinzare.

danny19_sm 28-08-07 16:24

Pai daca o vinzi ce iti bati capu??? :) Vopseste-o sa luceasca si sa nu aiba zgarieturi daca 100% o vinzi......

Bogdan SM 02-09-07 00:42

9 Attachment(s)
e a unui roman "italian".. azi a aparut la mine in curte....:D

Bogdan SM 02-09-07 00:51

3 Attachment(s)
tot la mine..in curte...:D

yo_Vlad2002 02-09-07 13:46

Frumu, Frumos, le-am vazut pe amandoua de N-ori pe strazile Satmarului, mashini facute dupa Style Italian ? :-?

jason 02-09-07 13:49

:rolleyes2 Sincer mie nu-mi place nici unul, dupa mine is f naspa:rolleyes2

yo_Vlad2002 02-09-07 18:39

Alfa parca e mai aratoasa decat BMW-u, parerea mea...le-am vazut pe amondoua LIVE. BMW-ului nu prea ii sta bine cu eleronul, e cam inalt...

Ottaviano_m 02-09-07 19:24

bine jason,ai zis-o,la ce am vazut in italia astea-s rebuturi,facute cu f putin bun gust ceea c ma ingrijoreaza vazand ca s-au cheltuit ceva banuti acolo,si dupa aia pt faptul ca italienii sunt obsedati d estetic si trend si bun gust si etc.,numai un roman putea sa exagereze cu eleronu' ala la BMW(care mi s pare cel mai urat-eleronul)

gergo 02-09-07 20:21

La BMW nu se potriveşte eleronul in stil "japonez", este eleron folosit la trackdays, unde echipa de service poate modifica intr-un minut unghiul de cădere. Alfa are "din fabrică" o formă frumoasă, mai ales Alfa GT, e păcat să distrugi imaginea de quadrifoglio verde cu o mască brutală. Părerea mea.

Bogdan SM 02-09-07 21:47

da asha e .. l-am vazut de aproape cand l-am pozat si e destul de aiurea BMW.. si oglinzile alea.. nuhs.. nu is faine.. renuntzi la oglinzi electrice noar ca sa le ai cromate.. nush ce sa zic..e ca si dacile cu oglinzi cromate.. le pui ca a atragi atentia.. :).. in schimb.. Alfa-ul suna bine si la motor si e si mai aspectuasa... cred ca aia a luat-o gata tunalita de la ceva italian Boy..:)

Ottaviano_m 03-09-07 01:22

alfa este intr-adevar o masina eleganta,cu traditie sportiva...mie chiar imi plac in general f mult;pacat ca se devalorizeaza mai tare decat accelereaza si se rup repede.

Alex2Fast4U 03-09-07 21:14

ajunge cu OT`u... pt chat este mirc.. ;)

valineamtsm 12-09-07 16:26

17 Attachment(s)
Azi a venit pe la mine ... pe acasa o masina super apreciata... :) E bestie... sper ca va place ... deocamdata umbla prin Satu Mare :) (Cica e a unui satmarean).
Atasez si niste poze....
aaaaaa!!! Era sa uit ! Este facuta de Dr. Zozo :) ;) pe care de altfel l-am si sunat si ii multumesc stie el pt ce :)

Ottaviano_m 12-09-07 16:42

Vazuta din dreapta parca-i "Mystery Machine":)) mie personal imi place; Nice rims!!! :D

yo_Vlad2002 12-09-07 19:25

azi am vazut-o si yo in SM la Petrom V pe Careiului ( fostul Shell ) pe la ora 12:30, am si yo ceva poze doar cu exteriorul, dar is najpa cum afara azi plouase toata ziua facu-te cu tel'...

2 fast 4 U 13-09-07 00:51

Frumos Patrol....parca e facut de zozo din oradea dak nu ma insel.....l-am ginit si eu :D

Norbbi77 13-09-07 14:24

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1096232)
Azi a venit pe la mine ... pe acasa o masina super apreciata... :) E bestie...

Date tehnice...? Cai putere,cuplu,kg,accelerare 0-100 km/h...

valineamtsm 13-09-07 22:21

Quote:

Originally Posted by Norbbi77 (Post 1097939)
Date tehnice...? Cai putere,cuplu,kg,accelerare 0-100 km/h...

Imi pare rau ca te voi dezamagi dar e un motor diesel standard... fara modificari... din cate stiu eu... dar la interior si la exterior a fost lucrat serios nu gluma :)

yo_Vlad2002 13-09-07 23:57

Las' ca e bine si cu motoru din fabrica ca e destul de puternic...designul conteaza :D

Norbbi77 14-09-07 16:06

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1098693)
Imi pare rau ca te voi dezamagi dar e un motor diesel standard... fara modificari... din cate stiu eu... dar la interior si la exterior a fost lucrat serios nu gluma :)

Ei,nu tu m-ai dezamagit ci masina...ma gandeam ca la asa aspect sigur e atasat si un motor V8 de vreo 4 litri si 300 cai. Da' chiar:s-ar putea deschide un thread numai despre masini care au motoare,suspensii,frane etc. de performanta,fara sa vezi mare lucru din exterior? Adica fara tuning optic,doar putere!

gergo 15-09-07 08:56

Uite-te la forumurile Mitsu si Subaru :))

di48lo 15-09-07 16:27

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1098693)

Te-am vazut in CJ acum 2 saptamani... eram cam surprins:D

rapidistu_c&c 17-09-07 00:23

patrolu ala, a fost unui neam de-al meu de la oradea, are o ferma de tauri, de aia ii desenat pe masina tauri, e super masina, ink a ramas numerele vechi pe ea, bh-25-cal , adik Calmi.....imi pare f rau k a vandut-o!!!! e o masina de aspirat femei!!!! sper k noul proprietar sa stie sa aiba grija de ea....

holdo 26-09-07 18:31

4 Attachment(s)
nush daca merita sa fie pozele puse aici.................prezentarea pe mai incolo

demian 26-09-07 18:40

pune pisicutza la masina mea:paper:

juana_man 27-09-07 09:07

Quote:

Originally Posted by wasted (Post 1120895)
Limited Edition 8) :lol:

lasatil mah carcotasilor :lol: alea urmeaza se dispara de acolo,au fost puse de vechiul proprietar

valineamtsm 27-09-07 13:13

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1101962)
Te-am vazut in CJ acum 2 saptamani... eram cam surprins:D

Cu, care m-ai vazut in cj? Cu decapotabila? Atunci inseamna ca pe mine m-ai vazut... Dar daca ai vazut Patrolul .... atunci a fost un prieten cu el...sau proprietarul.

Apropo holdo, faina scula! Sa-ti traiasca si la multi cai putere!

holdo 27-09-07 18:48

Vali it multumesc mult pt urare! mai sunt si oameni care nu critica fara sa cunoasca. De laudat!

Iara pt restu, am pus poze pt ca cineva m-a rugat sa le postez, da va rog pe viitor.........un comentariu sa nu mai aud de la voi!!!

di48lo 28-09-07 09:32

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1121262)
Cu, care m-ai vazut in cj? Cu decapotabila? Atunci inseamna ca pe mine m-ai vazut... Dar daca ai vazut Patrolul .... atunci a fost un prieten cu el...sau proprietarul.

Apropo holdo, faina scula! Sa-ti traiasca si la multi cai putere!

Pe tine cu Renou.

jason 28-09-07 17:42

Salutari
Nu inteleg ce cauta pe BMW E46 semnul ala de GTR!!! ala ii pe NISSAN SKYLINE!!! cum vine asta??? parca as pune semnul de M power pe o masina JAPONEZA!!!

Nu mai fi rautacios in urmatoarele posturi.Multumesc. Snoopy.

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning