![]() |
Re: Diverse Discutii
BML-ule tu nu poti sa le vezi de pe forum ca n-ai acces :P nu esti membru MACS:lol: cand ti-oi pune sticker pe masina mai vorbim :P
|
Daca e asa, atunci nu mai imi pune numarul pe forumul public :D ! baga un "edit" :P .
ps: urmeaza si la mine un sticker cu MACS. |
off doamne mie dor de o intalnire deasta.:cry: ..abea astept sa vin in tara sa particip si eu....si atunci o sa imi pun si stickerul macs pt k am gasit sa fac aici:D ....bafta in continuare si sa va strangeti kt mai multe masini:-) ;)
|
Ce facem baieti ? Veniti in seara asta la noi...?:DVa asteptam
|
pe la 23.00 cred ca ajungem la primaria din rm vreo 3 masini. fast, mai tz merg sa vad daca-s gata stikerele. 14 lei ambele, pe negru, ieri le-am comandat, iar ptr mine un tricou care sper sa fie si el gata.
|
vineri seara se merge iarasi la gratar. plecarea de la ora 22.30, din noul loc
|
Noul loc fiind ?Sa venim si noi.
|
6 Attachment(s)
unde ne-am adunat si ultima oara. rezultatul iesirii de vineri seara...restul e de gasit pe forumul privat
|
bine vam gasit pe site... :)) apropo...vreu si eu sigla 4tuning.ro:D :-) ma gasiti p mess...
|
Quote:
|
a fost ok dar parca ar trebui sa facem si altceva
|
1 Attachment(s)
5 luni de activitate
|
Super tare, sa ne traim si la mai mare :lol:
|
Ma da` repede a mai trecut timpul!
|
Time flies when you`re having fun ! :rolleyes:
|
si acum k am venit si in tara o sa fiu si eu prezent la intalniri:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dance: joy: :wave: :peace: :peace: ....eu acum o sa ma culc pt k sunt cam obosit dp drum...bft
|
ghinion k asta nu am avut in viata mea....lu vev i sa stricat electromotoru si lui madalin cel cu dacia albastra carburatoruu..chiar astazi knd trebuia sa vin si eu..k sa am acces la intalnirile noastre:(:sad: :cry:
|
N-ai pierdut nimic...s-a stricat gasca din cauza ploii
|
Bine macar ca nu am pierdut nimic.PE vinerea viitoare va spun de acum ca nu o sa vin :(.Off..munca asta.
|
maine o sa fie ceva???:rolleyes2
|
dap (10 caractere) :lol:
|
ora si locatia:d:D
|
Pai nu vii cu baietii? Ar trebui sa stie ei, la fel ca pana acum;)
|
ma gandeam k sa schimbat locatia:D
|
off de cand astept si eu sa intru in macs:D:D..maine sera poate o sa reusesc:-) :-)
|
pey dovada cu stickeru sau tricou nene, ca asa e regulili pi la noi:D
|
le am le am:D:D:D...tricoul pot sa il arat maine seara.....stickeru il aratdoar lipit,pt k ,cu masina nu am cum sa vin:D:d
|
se rezolva si cu masina facio poza deocamdata, si cand iei permisu ne-o prezinti personal :p
|
daa:-P :-P :-P din pacate mai am 4 luni pana la permis:cry: :cry: :x :evil: ......dar si knd loi lua:twisted: :D
|
salut baieti , intereseaza pe cineva un Cielo Hatchback 1996 3.300 E ... ca sa nu mai fac topic :|
|
a fost super tare in seara asta:D :D :D de ar fi mereu atatea masini maa ce mijto ar fi:-P :-P
|
Mda...si eu am ramas placut surprins de cati au venit.
|
baietzii voi mergeti la iasi???
|
dar ce e la iasi??:-?:rolleyes2
|
Old School Motorsport orbanizeaza Sambata, 15 septembrie 2007, lansarea Old School National Meeting, in Iasi, in parcarea Iulius Mall.
La eveniment vor fi expuse masinile clubului si ale prietenilor nostri din tara, masini fabricate acum cel putin 15 ani. Evenimentul este dedicat categoriei "old school" dar sunt asteptate si toate celelalte categorii. Atractiile zilei vor fi prezentarea masinilor,best exhaust sound, best vw si best beemer |
aaaa...gata stiu dak as avea cu ce sa merg as merge:rolleyes2
|
dar nu merge nimeni cu mashina de pe acolo sa te ia si pe tine....eu cum crezi ca merg ca am tot 17 ani...
|
pai sa vb cu astia p aici:Dsi sa vedem cine se baga sa mearga..:-)
|
pai iaq vezi strange gasca.....si dak in drumul spre iasi treceti prin Bacau sau Targu frumos sau Roman imi ziceti ca sa va anunt ceva...
k? |
ok.....ma pregatesc:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning