![]() |
Re:
Quote:
ce motor ai pe el ? performante ?..... insa nu imi place nici mie ventul ala fals pe capota .. strica linia ;) ... |
1 Attachment(s)
za ielou deval
|
SpyBlue....dragu tatii.....foarte frumos tre sa recunosc....biton armat..... :D
|
1 Attachment(s)
vezi ca tii spart rezervorul 8)
da-l ma ala jos |
Re:
1 Attachment(s)
vezi ca tii spart rezervorul [/quote]
Acela e paznicul meu de la rezervor. E baiat de treaba :lol: |
1 Attachment(s)
scirocco din prima pagina arata cam asha ceva acuma :P
|
1 Attachment(s)
:)
|
intrebare....ce e cu pozele...explicatii??
|
1 Attachment(s)
o zis ca scirocco din prima pagina adica asta
|
AHAM..FAIN FAIN
|
Re:
Quote:
intotdeauna mi-au placut masinile astea 8) acuma vad ca n-are nici oglinzi .. sa fie proaspat vopsit?? dar nu imi plac jantele .. prea mici pt masina asta ... |
acuma nu mai are nimic... crash happens
|
ma 190 ala era ala cu nr. MAS???
|
am vazut aseara 2 masini superbe...ambele pe horea !) golf de culoarea portocalie asa foarte tare, modificat super tare, am stat vreo 10 min si m-am holbat la el( era chiar in stata aceea autobuze de pe horea) foarte frumoasa masina! si 2) chiar la sfarsitul strazii(adika in partea dinspre orash :D) o masina si mai si.....cred ca era for de prin 70 sau ceva de genu(sper sa nu gresesc da chiar nu ma prea pricep la astfel de masini) deci arata ffff fain si asta.....alb cu negru, totul era potrivit pe ea...am ramas cu gura cascata la ambele masini! foarte frumoase! felicitari proprietarilor!
|
mda si avea cumva la numar cj 60 fuk? iar de golf ce sa zic... :omfg: sor pus si poze cu el.
|
Re:
Quote:
daca cumva te referi la golfu de acum 2 pagini atunce nu e ala...culoarea e idenitica cred, dar asta pe care l-am vazut eu aseara e mult mai lucrat si arata mai bine...atata ca jantele sunt stock.... |
1 Attachment(s)
nu de asta zici tu
|
Re:
Quote:
|
am eu poze cu el da mi's pe telefon si nu imi mai gasesc softu pt cablu ca am reinstalat winu ... da masjina ii f frumoasa, cel putzin exterioru ca interioru nush ... si intr'adevar ii tra jante ... daca gasesc cd'u cu soft va pun si pozele :wink:
aaa ... si cu un ferrari f355 parca galben si ceva nova ... |
dap, ferrari 355 spider, nr de Italia... cu un bosorog in ea, mama lui ...
:? :shock: |
Re:
Quote:
|
:lol: 8) :oops: golful e versiune pink floyd asa cum spre exemplu la golf 2 era bon jovi..masina e stock doar jantele ronal sunt puse pe ea..desi si alea e posibil sa vina din fabrica...are buza si blocuri optice.. :boogy: :bored: :chillpill
|
Re:
Quote:
|
detman, ferariu ala galben decapotabil?
|
da WRC, ala era... mama lui, ce ciuda mi-e ... cand l-am vazut in fatza la Central ca sta si numa am vazut-o pe prietenasa ( sau ceva de genu ) ca, iese din central si ... hop in masina... :P.
asta este, ala e Italian borat... cu masina si femei ... noi ... sarmani de romani ... . :oops: |
las ca si noi la varsta aia om avea ferari ..... desi nu-i vad rostu' ...am masina care s-o rup pe drumurile astea \"perfect plane\" din Romania! :twisted:
|
decat sa-mi i-au ferari mai bine imi tai un picior, dau o gramada de bani si sa-l parchez in fata blocului, si sa vina deva fatarau si numa asa de-a dracului sa mi-o zgarie, sau s-o rup prin centru...pe eroilor :)
nu mi-ar trebuii o asemenea masina, imi place dacia actuala, oriunde o las, niciodata nu o incui, nimeni nu se apropie, am spalat-o cand ploo, am inchis-o....cand comenteaza tata si cam atat :D |
Re:
Quote:
vopsit, bord scirocco2 cu digifiz, motor 1.8 g60 160 cp, discuri spate, etc.. asta e masina ce-si merita eleronul spate :lol: |
da nu ne'o aratzi si noua un pic ? :roll:
|
ala rosu .... apare pe prima pagina si apoi pe 41 pozat in Aurel Vlaicu! ... eventual sa mai puna poze din mai multe unghiuri ca acolo e dupa stalp si de la distanta mascat si de bordura! :evil:
|
Re:
Quote:
|
Care o vazut noul CJ 86 MAS?????? ala cu portocaliu
azi in fatza la sora, are careva poze?? ca yo nu am avut aparatu la mine |
3 Attachment(s)
la montaje....la cadourile de la moshu cel credincios :nervious: :joy:
|
ma nu ati vazut astra aia faina??portocalie cam asa ceva metalizat,pe la minerva prin manastur am vazut-o! nu aveti poze?
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: salu sherif...ce sa fac....TIIUNIMNG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
in sfarsit mi-am tras cablu de date!!! asa ca va pot impartasi ceva poze :lol:
:arrow: |
3 Attachment(s)
alt BMW :arrow:
|
4 Attachment(s)
iar BMW :arrow:
|
5 Attachment(s)
Opel Vectra A :arrow:
nu prea bat elementele intre ele, dar trebuie apreciat efortu' material! :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning