![]() |
Re: GTA San Andreas 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamneee.....Tu inca iti bati capu` cu ei?!:S.Aia s`au cam porcit si n`ai ce sa le faci!Dar sa stii k dacia lui LEOPARDUL e faina;).Adevarul e ca ar trebui sa fie un piculet mai originala(sa schinbi altceva,nu doar matte`uri sau texturi:D)
|
ms dacia_1310... o sa incerc sa schimb si altceva.dar mai am de invatzat:-P
|
cititi acolo la cocalari in comunitatea GTA
http://shake-zone.blogspot.com/searc...&max-results=5 |
Quote:
intr-uin singur cuvant retardati:lol: |
cristi de pkj-u meu se mai aude cv??:D
|
Quote:
pt ca imi lipseste timpul liber pt ca lucrez si eu sa fac un ban |
Quote:
|
Creisti cred ca iti dai seama cine sunt .. in caz ca nu ..eu sunt "nesimtitul" ala de nitro care"tia furat" masina... in caz ca nu stii cum sa deschizi zmodelerul pentru a verifica daca o masina este a ta .. dw masina mea si uitate la texturi.. uitate la detaliile masinii mele in comparatie cu masina ta.. si "nesimtit" esti tu fiindca faci acuzatii fara a avea niste informatii clare..
http://gta-custom.webs.com/apps/foru...-santos?page=1 aceasta este masina in faza intitiala .. cand am postato iar acesta este masina initiala http://gta-custom.webs.com/apps/foru...-santos?page=1 si din cate am vazut ma scuzi dar imi pari un incepator si nu ai nici o tangenta cu comunitatea gta :) .. |
Quote:
si terminati cu chestile ca nu am nicio legatra cu comunitatea gta.daca stiti voi mai bn ca mn stati in banca voastra si nu va mai laudati |
Cam ai dreptate,cand m`am uitat mai bn la poze chiar arata ca dragonul e la Rio-dejaneiro(scz dak n`am scris bn:oops:)..Dar mie tot inmi place bordu`:)
|
Quote:
|
frate ma plictisesc repede dupa ce fac una nu mai am chef de alta...sau mai ales sa o modific pe aia care am mai facut-o..hahaha...cred k ma las de moding k ma plictisesc repede
|
pot sa mai pun si eu poze cu dcia tlx race modificata??....nu mai e curcubeu..:-P
|
cristy tati.... mai tii minte laguna aia 2 neagra :P cand e gata man :( ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
iata dacia tlx race
|
Quote:
dar va promit ca imi voi face timp si pt masinile voastre. |
nu zice nimeni kum i se pare masina?:sad::sad:hai ziceti cum vi se pare?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
ui..asa e mai bine?
|
Quote:
|
Mai leopardule acesta se numeste furt ;) http://shake-zone.blogspot.com/2009/...reet-race.html .. inteleg ca vrei si tu sa pari modder dar.. cum poti sa furi ceva teoretic frumos si sa spui ca e al tau daca tu nici nu stii sa pui specular :) (acest lucru se vede in poze) .. Crezi ca nu ai fi mai apreciat daca ai face ceva original ?
|
Quote:
|
Si asa cum ar sti lumea ca masina nu ii apartine :) ? ia spunemi si mie
|
Quote:
|
poi dak te uitai si tu cu o pagina mai in spate vedeai k am scris k am luat masina de pe gtainside.com.. si in plus ca nici nu am pus masina la download... deci pot sa-i fac ce vreu io la masina ai inteles?sh putin ma intereseaza de ce zici thu...sh cristy scz pt asta..nu o sa mai pun nicio poza...
|
pai nai facut nimic decat sa o strici... si crezi ca te razbuni pe cineva ca nu postezi :) ? daca ii faceai si tu ceva .. nu stiu orice macar un vinil daca ii puneai era ceva ..dar asa nu ai facut nimic decat sa dai delete la 2 texuri si zici ca e a ta :-??
|
Quote:
acu momentan se lucreaza la o dacie 1310 cu faruri rotunde care va lua stilul de gordini stile si sper sa iese ceva frumos |
6 Attachment(s)
si cateva poze la dacia 1310 cu faruri rotunde gordini style la care se lucreaza
|
Quote:
|
cata masina va fi la download dar cand va fi gata;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
si daciuta gordini a mai intrat putin in lucru si este aproape gata
|
Quote:
|