Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

andyskn 22-05-10 09:15

Re: Street Racing Squad

Mda,foarte nasol afara :( ...poate alta data...

alex.p7m 22-05-10 10:24

va pot spune ca o mare parte din baietii din srs sunt de treaba cel putin cu cei cu care am stat de vb jos palaria oameni de nota 10 ... ceilalti cu care nu am apucat sa vb ... asta e poate data vitoare .!
multa bft

salut

TaZzY E30 22-05-10 10:35

da,asa este.racer a facut multe pentru acest club,are dreptate Jr
Blondule....teoretic ma dusesem sus la toalete ca a dat grin cu piciorul intr-un pahar cu iaurt,care ghici ce?a sarit jumate pe blugi....si daca tot eram sus,am trecut si pe la tine.....mila de mana mea?se reface ea:>:>....

respect SRS

bLoNduL 22-05-10 12:12

Quote:

da,asa este.racer a facut multe pentru acest club,are dreptate Jr
Blondule....teoretic ma dusesem sus la toalete ca a dat grin cu piciorul intr-un pahar cu iaurt,care ghici ce?a sarit jumate pe blugi....si daca tot eram sus,am trecut si pe la tine.....mila de mana mea?se reface ea:>:>....

respect SRS
pai asta am zis si eu ca nu stiu ce a facut, dar stiu ca a facut ;)), ce stiu a fost chestia cu legitimatiile restu treburilor nu le stiu , si nici nu vreau sa le stiu.

O idee dar poate proasta care mi`a venit in cap, gen cand e urat afara, ploua si e urat sa mergem la o terasa sau la un cico undeva, bani putini, si putem sta de vb fara sa fim plouati ca niste caini si etc... acum nu stiu cum vi se pare voua, mie mi se pare ok, si am niste locuri in minte, pe unde am putea merge

Tank 22-05-10 13:26

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3380436)
O idee dar poate proasta care mi`a venit in cap, gen cand e urat afara, ploua si e urat sa mergem la o terasa sau la un cico undeva, bani putini, si putem sta de vb fara sa fim plouati ca niste caini si etc... acum nu stiu cum vi se pare voua, mie mi se pare ok, si am niste locuri in minte, pe unde am putea merge

o sa discutam in legatura cu asta. oricum aseara a fost foarte placut, nu a fost nici cald nici frig, pacat ca era ud pe jos

alex.p7m 22-05-10 14:31

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3380603)
o sa discutam in legatura cu asta. oricum aseara a fost foarte placut, nu a fost nici cald nici frig, pacat ca era ud pe jos

hai taci :))) ca pe mine ma luase frigu oleak ... am fugit rpd la masina si mi`am luat hanoracu :D

andyskn 22-05-10 16:41

Aseara pe la 23:00 aci in ozana era uscata soseaua,nu de tot dar era ok pentru _____ _____ Pe la carol ce a mai fost dupa ce am plecat eu ?:)

Diciu 22-05-10 18:22

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3376979)
=)) smechere comurile despre tazz :) tazule ai facuto mane de oaie ce faci cand oboseste dreapta :)) bagi pe tunel:D
hai lasa ca te faci u bine stai calm ca stiu cum e si cu mana in ghips si cu piciorul:P acum toate ca toate
intrebare de prost :)) unde raq se face intalnirea la carol sa vin si eu :P da nu o sa stau mult ca o sa am ceva treaba seara :D intreb asta casa vin direct ca vin pe josssss de la eroi revolutiei:)
apropo am vazut niste comuri de la uni useri _colegi care mau cam suparat daca nau ce scrie sa stea raq linistiti
forumul nui mess da se discuta de aia e forum nu zice nimeni ca trebuie sa se vb de masini si tuning aici se vb despre ori ce ...se face reclama ( ca sa stie si alti) iar de cel ce a zis ca nu ia vazut pe cei din club si de ce sau mai inscris daca nu vin din acele anumite motive ...poi vezi ca masina mea sta pe dreapta de cand sunt in club si ai sa o vezi cat de curand inclusiv pe mine o sa ma vedeti la intalniri doar ca nu o sa pot sa stau mult
30 min - 1 ora
bun venit mihai pe forum aici frumoasa masina sa ai grija de ia mie unu chiar imi place :D ca na am si eu una:))
as vrea sa ne intalnim cand fac masina sa vad cum se aude evacuarea ta A.T.U ca si eu am aceiasi firma .....u ai evacuarea modificata pt sunet sau e doar toba pusa si nu face zgomot decat de la 4500 in sus

Salutare!!

Am vazut din poze ca ai aceasi evacuare, nu se aude tare sa stii nici la mine are un sunet placut si dupa 3000-3500 in sus se aude mai bine.
Tu ai doar finala sau este completa? Orikum decat cea stok este mult mai ok asta:D

ionutz_njd 23-05-10 10:57

Quote:

Originally Posted by Diciu (Post 3381226)
Salutare!!

Am vazut din poze ca ai aceasi evacuare, nu se aude tare sa stii nici la mine are un sunet placut si dupa 3000-3500 in sus se aude mai bine.
Tu ai doar finala sau este completa? Orikum decat cea stok este mult mai ok asta:D

nu ..........am doar finala , in rest le am pe toate stock cred nu m-am uitat sub ea oricum tre modifact ceva la ea :) cu sunetul ala .... am vazut pe net sunet de la A.T.U si se aude super
din pacate am cateva probleme financiare si altele pe cap nu ma anunut ca ma retrag din club doar ca un timp nu promit nimik ca voi fi sigur la intalniri cert este ca ,voi trece pe acolo cand am ocazia:) bft in continuare si mai vb

TaZzY E30 23-05-10 21:34

Buna seara baietiii.....ce face lumea:>:>...noutati cv?:D

GRIN 24-05-10 13:44

Eu am o traditie tampita...primul meu cont a fost NSL_ADY666 al doile green_e30...si acuma GRIN....asta este...
so GRIN in a new version GRIN v2.0:lol::lol::lol:!!!

bLoNduL 24-05-10 17:28

dc ma grin? de au patit conturiel tale?:))

GRIN 24-05-10 17:46

pai traditia..odata pe an schimb contu:lol:!!

Danutz Bratosin 24-05-10 17:48

Quote:

Originally Posted by GRIN (Post 3386026)
pai traditia..odata pe an schimb contu:lol:!!

Daca tot tii traditia e posibil sa ramai fara nici unu;):D

GRIN 24-05-10 17:49

pai la fel ca traditia cu conturile am si cu netu...acu 2 ani rds...anu trecut pana acu vodafone si in vara speed net:lol:!!!Da oricum sper sa raman la nick-nameul asta!!!

green_e30 25-05-10 17:07

tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!

NXdev 25-05-10 17:25

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3388900)
tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!

si si numele e mai ineteresant :D..lasa grin ca e mai bun asta :P...off:ms tazzule de up :D

bLoNduL 25-05-10 18:02

Quote:

pai traditia..odata pe an schimb contu!
Credeam ca traditia ta e sa uiti parolelel 1 data pe an :)) si pe aia de la mess si etc...:))=))

green_e30 25-05-10 19:41

no comment....:???::lol::lol::lol:

bLoNduL 25-05-10 20:15

ade nu te supara pe mine, iti fac cadou un meniu la 5 lei daca vrei, platesti tu :))

Racer_e30 25-05-10 23:49

:shock: frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii :lol::lol::lol:
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult :lol::lol::lol:
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati :rolleyes2

e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :!::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arro w::arrow::arrow::arrow:

leo jr bmw 26-05-10 08:55

:lemon: racer este o lamaie frate....:twisted:

TaZzY E30 26-05-10 09:38

Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.

ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici

bLoNduL 26-05-10 13:08

Quote:

frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati

e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :arro w
scuza-ma racer, nu a fost cu intentie rea, dar nu prea mai vorbea nimeni, era pustiu...si vroiam sa mai deschid atmosfera, dar nu prea am reusit in bine. Imi cer scuze la toata lumea.

Racer_e30 26-05-10 14:18

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3390552)
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.

ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici

din cate stiu eu doar YLI are masina de tras:lol: si am discutat problema asta cu YLI :rolleyes2

Tank 26-05-10 15:45

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3391256)
din cate stiu eu doar YLI are masina de tras:lol: si am discutat problema asta cu YLI :rolleyes2

dar poate k vrem sa mergem mai multi, nu doar yli. chit ca avem sau nu masini de tras... u ai avut masina de drift cand te-ai dus la cluj? si tot te-ai dus... anunta si u pe toata lumea cand e ceva. bafta

Racer_e30 26-05-10 19:15

event...:rolleyes2

Danutz Bratosin 26-05-10 19:35

Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P

NXdev 26-05-10 21:10

Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?

andyskn 26-05-10 22:03

Cu gratarelu ala pentru sambata se mai aude ceva??

Racer_e30 26-05-10 22:31

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3392339)
Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?

da:shock:
alt event...:rolleyes2

sunt curios daca in afara de cel din bucuresti SRS si'ar anuta prezenta :rolleyes2

Racer_e30 26-05-10 22:37

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3392029)
Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P

" Esti pasionat de masini si motoare? Sambata 29 mai, ora 10:00 Bucurestiul va fi invadat de sute de cai putere, decibeli si fete frumoase care te vor intampina la primul eveniment organizat de cluburile auto cu sustinerea Repsol Romania.
Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini. Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei. "

poate imi zice si mie cineva cine este purtatorul de cuvant al srs-ului sau conducerea dupa 3 luni de zile inca nu sa decis ? :rolleyes2
as avea ceva e vorbit cu domnia sa ;)

bLoNduL 26-05-10 22:47

ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P

NXdev 27-05-10 11:02

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3392708)
ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P

ati putea participa si voi :P..ati face o impresie buna si veti fi priviti cu alti ochi

bLoNduL 27-05-10 11:05

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3393608)
ati putea participa si voi :P..ati face o impresie buna si veti fi priviti cu alti ochi

Nu la asta ma refeream :P, oricum numai conteza

NXdev 27-05-10 16:18

imi cer scuze atunci

Racer_e30 27-05-10 17:23

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3392708)

eu asta am zis si membrii nu au fost de acord cu mine si au zis ca vor sa mearga sa se uite la curse nu neaparat sa participe...:rolleyes2
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol:

sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010
brasov-urziceni-bucuresti

pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil:
ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2

NXdev 27-05-10 21:36

ar trebui sa posteze si tazz parerea lui...nu doar un membru...hai mai multi baieti:P

bLoNduL 27-05-10 21:53

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3394606)
eu asta am zis si membrii nu au fost de acord cu mine si au zis ca vor sa mearga sa se uite la curse nu neaparat sa participe...:rolleyes2
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol:

sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010
brasov-urziceni-bucuresti

pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil:
ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2

te lasam pe tine sa fii primu :P, si pe langa asta, incepatorii nu au voie la curse, asa ca.... degeaba imi iau permisu si vin cu masina :P:))

TaZzY E30 28-05-10 08:29

DISEARA ,ORA 20.30,INTRUNIRE.DE PREERAT AR FII SA VINA TOTI MEMBRII.
Se va discuta despre cele 3 event-uri de pe 6-7 iunie.
Conducerea: Eu si tank.
Teoretin ,ne gandisem laurziceni,racer-e,dar...vorbim in seara asta:).Mersi pentru event-uri:D

All times are GMT +2. The time now is 10:58.

- Copyright 2026 4Tuning