![]() |
Re: Street Racing Squad
Mda,foarte nasol afara :( ...poate alta data...
|
va pot spune ca o mare parte din baietii din srs sunt de treaba cel putin cu cei cu care am stat de vb jos palaria oameni de nota 10 ... ceilalti cu care nu am apucat sa vb ... asta e poate data vitoare .!
multa bft salut |
da,asa este.racer a facut multe pentru acest club,are dreptate Jr
Blondule....teoretic ma dusesem sus la toalete ca a dat grin cu piciorul intr-un pahar cu iaurt,care ghici ce?a sarit jumate pe blugi....si daca tot eram sus,am trecut si pe la tine.....mila de mana mea?se reface ea:>:>.... respect SRS |
Quote:
O idee dar poate proasta care mi`a venit in cap, gen cand e urat afara, ploua si e urat sa mergem la o terasa sau la un cico undeva, bani putini, si putem sta de vb fara sa fim plouati ca niste caini si etc... acum nu stiu cum vi se pare voua, mie mi se pare ok, si am niste locuri in minte, pe unde am putea merge |
Quote:
|
Quote:
|
Aseara pe la 23:00 aci in ozana era uscata soseaua,nu de tot dar era ok pentru _____ _____ Pe la carol ce a mai fost dupa ce am plecat eu ?:)
|
Quote:
Salutare!! Am vazut din poze ca ai aceasi evacuare, nu se aude tare sa stii nici la mine are un sunet placut si dupa 3000-3500 in sus se aude mai bine. Tu ai doar finala sau este completa? Orikum decat cea stok este mult mai ok asta:D |
Quote:
din pacate am cateva probleme financiare si altele pe cap nu ma anunut ca ma retrag din club doar ca un timp nu promit nimik ca voi fi sigur la intalniri cert este ca ,voi trece pe acolo cand am ocazia:) bft in continuare si mai vb |
Buna seara baietiii.....ce face lumea:>:>...noutati cv?:D
|
Eu am o traditie tampita...primul meu cont a fost NSL_ADY666 al doile green_e30...si acuma GRIN....asta este...
so GRIN in a new version GRIN v2.0:lol::lol::lol:!!! |
dc ma grin? de au patit conturiel tale?:))
|
pai traditia..odata pe an schimb contu:lol:!!
|
Quote:
|
pai la fel ca traditia cu conturile am si cu netu...acu 2 ani rds...anu trecut pana acu vodafone si in vara speed net:lol:!!!Da oricum sper sa raman la nick-nameul asta!!!
|
tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
no comment....:???::lol::lol::lol:
|
ade nu te supara pe mine, iti fac cadou un meniu la 5 lei daca vrei, platesti tu :))
|
:shock: frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii :lol::lol::lol:
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult :lol::lol::lol: cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club... daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati :rolleyes2 e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :!::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arro w::arrow::arrow::arrow: |
:lemon: racer este o lamaie frate....:twisted:
|
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.
ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem? O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P
|
Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?
|
Cu gratarelu ala pentru sambata se mai aude ceva??
|
Quote:
alt event...:rolleyes2 sunt curios daca in afara de cel din bucuresti SRS si'ar anuta prezenta :rolleyes2 |
Quote:
Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini. Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca nu doar sa priveasca si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei. " poate imi zice si mie cineva cine este purtatorul de cuvant al srs-ului sau conducerea dupa 3 luni de zile inca nu sa decis ? :rolleyes2 as avea ceva e vorbit cu domnia sa ;) |
ba da rau e racer asta :))), mai intai sa legalizam si noi clubu si apoi sa incepem cu event`uri si etc........ sa ne mai marim si noi, cum zicea si proverbu, " Graba strica treaba" ai rabdare ca esti tanar :P
|
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze atunci
|
Quote:
ma intreb cand o sa fie ziua aia sa participe :lol::lol: sunt 3 eventuri care sunt pe 06 - 06 -2010 brasov-urziceni-bucuresti pariu ca srs e prezent la vitantis si nu in alta parte:evil: ar fii frumos daca macar la vitantis ati merge toti cu parasolarele puse pe masini si ati ocupa cateva locuri in parcare (nu expo)...ar mai afla lumea de voi:rolleyes2 |
ar trebui sa posteze si tazz parerea lui...nu doar un membru...hai mai multi baieti:P
|
Quote:
|
DISEARA ,ORA 20.30,INTRUNIRE.DE PREERAT AR FII SA VINA TOTI MEMBRII.
Se va discuta despre cele 3 event-uri de pe 6-7 iunie. Conducerea: Eu si tank. Teoretin ,ne gandisem laurziceni,racer-e,dar...vorbim in seara asta:).Mersi pentru event-uri:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning