![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Ce ziceti...ar da bine masina cu jante negre??imi face cineva un virtual???plzzzz
|
Bine inteles aceleasi jante!!
|
NUuuu ! Eventual spitele negre si buza nichelata...Dar nici asa nu merge ca masina e alb cu rosu .. eu zic ca ii sta bine cu ele asa :)
|
ai inebunit?? lasale ma asa, odata mai ziceai ca le vrei cromate...lasale asa ca se potrivesc mai bine, eventual cum a zis Al3xius ar arata bine daca ar fi masina neagra, dar nu-ti dau idei sa o vopsesti neagra, las-o asa cum e acum, ca arata bine ;)
|
dap asa este....
|
Vreau in Ghost:((...si vreau si la 4Tunning Day,sa particip...:D
|
Nu le face negre. Am avut si eu ideea asta o data da m-am linistit.
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca am inceput bine:D....fac parte din Ghost doar cu putin din botu masinii...cine stie pe viitor poate o sa fac cu toata:D!!!Aici sunt unii dintre baietii din Ghost!
Mersi baieti..a fost o seara frumoasa!!! |
daca vrei sa vopsesti jentile fa-le exact albul de pe masina :) ar da super ar mai fi o varianta albe fata exterioara si tot ce e interior negru ! roaga la VT pe cineva si pune aici sa vedem si noi
|
Sunt de acord cu jentile albe in exterior si negre in interior, facusem un VT pe a mea si da super. Iti fac eu diseara un VT
|
Ok Georges....astept! Mersi
|
2 Attachment(s)
Da nu ne pui si noua poze cu calibra pe zapada? Uite doua VT ;) ,aseara nu a mers upload la poze
|
Dragutz...imi place prima poza,sau griul ala mai inchis imi place mult tot din prima poza...mersi georges!Astept niste pareri sa vad ce concluzie dau....chiar m-ar tenta:D
|
..grea decizie :| ..prima poza ar merge, ca sare in ochi, a doua poza... arata bine si a doua poza, da parca face jentile mai mici, daca tot vrei sa-ti faci, ori le faci cum e in prima poza, ori le lasi asa cum sunt ;)
..nu stiu, e grea decizia :D, faci cum iti place :-P |
1 Attachment(s)
mai bine fa steluta cu rosu, si restu cu alb, ceva de genu: >>>
da mai bine face careva un virtual, ca eu am facut poza asta in paint :oops: |
5 Attachment(s)
..........
|
Nu merge cu rotile rosii....:D
|
misto pozele :) , da cum ai ajuns cu ea acolo?
|
Nu merg jentile vopsite, ori le lasi asa ori iti iei altele, dar sa le vopsesti nu merita
|
Quote:
|
ar mai exista niste variante,,, sa le faci gen golf 5 GTI ( griul ala pe afara si negru mat in interior) nu cred ca e posibil sa faci asa ceva,presupun ca la gti asa e materialul deci ai putea cumpara ca sunt multe modele ! si ar mai fi o chestie daca le-ai face negre iar cercul exterior langa cauciuc sa fie rosu-subtire..si dc nu poate si pe fiecare spita o linie subtire rosie (sau fara)... un virtual la asa ceva se poate sa ne dam cu parerea !
dar din ce am vazut pana acum varianta cu toata janta alba mi se pare cea mai buna ps: joaca-te poate faci praf bara |
ii super ideea ta tuningboy modelul de la Gti....si mie imi plac cele albe!;)
|
Mersi ptr pareri baieti...si mie mi-ar place de Gti dar deja nu mai merita banii bagati in masina...:|
|
Quote:
Liviule nebunika .... daca dispui de banii aia pe jenti de gti :) ar fi bine sa le pui sa nu iti para rau deoarece nu o vinzi si totusi impingeti pasiunea la maxim....altii baga fara numar in masini mai vechi ca ale noastre si rezultatul final intrece orice imaginatie si satisfactia e garantata !! Deci daca dispui de ei si nu ai alte obligatii eu zic sa faci ceva frumos cum ai facut pana acum cu gust....!! Recunosc e mai frumoasa ca a mea :) ... dar vezi tu ...a ta , a mea , a lui marian(fur-ul cabrio) a lu georges sunt toate unice in felul lor..toate sunt customize dupa gusturi...nu sunt la fel nici la spoilere etc..:) e tare asa !! Felicitari si misto poze, vin si eu in weekend ti-am promis :) sa punem poze multe :) si frumoase clipe sa petrecem :) !!! Oricum a mea e mai joasa nu stiu cum intru acolo eu :) daca e te pun pe tine la inaintare si iti pun senila din aia sa dai zapada :) ..hehe....Ciao |
Pai da...problema este ca nu dispun asa de bani...eventual sa le vand pe ale mele si sa pun diferenta...si asa ar dura putin...adevaru este ca ar da nemaipomenit pe masina:(...Daca vii facem chef Klumea;)!!NUmai ca tre sa te acomodezi cu o lume total diferita...
|
Nu cred ca vin bine jante de pe golf 5 gti pe calibra.. :|
|
Nush...imi place culoarea mai mult:D...
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze, n-am fost atent ! Da, intradevar ar fi o treaba sa faca buza nichelata dar cred ca ii sta bine asa cum e la exterior si mai bine ar baga ceva bani in motor + sound si poate-l vedem in 2-3 luni pe Liviu in Cox/4tuningRO :).
|
ai putea sa umfli aripile putin mai mult si sa pui ceva mai lat cu buza ... da acum gusturile difera de la om la om
|
Ar fii fain....dar...nu dispun de banii astia...eventual sa castig la Loto....
|
3 Attachment(s)
Intalnirea de astazi.
Liviu,sa pui si pozele care le-ai facut tu. |
Bine asa ! :D La mai mare !!! :D Ati filmat ? :D
|
Filmulete nu au iesit bine din pacate,ca de aia ne-am si adunat,sa filmam,dar ne-am ales doar cu poze reusite.:d
|
Si cel mai important cu distractia ! Felicitari !
|
Dap este super iarna:D....tre sa facem niste filmuletze ziua!
|
Quote:
vad ca au iesit destul de bine si pozele :), ai aparat bun dragoshe ;) Liviu, asteptam si pozele pe care le-ai facut tu :) |
Quote:
Aparatul meu e bunicel,ms.... Liviu asteptam un feedback referitor la mersul masinii dupa ce iti cureti injectoarele..;) |
De unde atata...am fost si nu se potrivea o (putza) tre s a astept sa dea comanda:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning