![]() |
Stii de ce spun asta... pt. ca femeile sunt mai putin analititce si mai mult senzoriale, ele iau decizii in functie de \"emotii\" si nu trec prin filtrul ratiunii, iar daca primele actiuni sunt menite sa-i dea o stare de discomfort, nu sunt multe de facut...
|
hmm ultima fata kre mia ramas si pretena de deja o luna jumate ... am cunoscuto pe net dintro mare prostie si pe un site kre il consider deja de prostitutzie :D hi5 ... in fine nu kred k locu unde am cunoscuto are vreo importanta ... si mia luat ceva timp \"so agatz\" asta in jur cam de o luna .. cum ? kred k prin puru` si simplul fapt k am fost funny ... poate si politicos ... [kred k mai mult dekt poate]:D ... si nush ... probabil k fiecare fata in parte ar trebuii sa zik cum a fost agatzata ... pt k nu pot zice k am un plan bine pus la punct dinainte :D
|
cred k modul de a \"agata\" este cel mai putin important intr-o relatie .. nu sunt reguli de agatat, nu sunt procedee anume care trebuie urmate ....si in general cand pleci cu planul gata facut de acasa totul se duce d rapa si situatia ia diferite turnuri ...... eu una sunt o persoana foarte degajata si pot face din orice gest orice miscare orice privire un mod de a agata .....
priviti situatii : -in moll un tip cu multe fermuare se \"incurca\" pulaverul unei tipe: replica:\" Oups ... ne-am agatat!?\" bla bla bla etc .. in final este inevitabil s nu iei un nr de tel -o simpla privire intr-un bar.... un timp mai indelungat ... te trec fiorii asa un pic ...poate continua cu o inivtatie la masa refuzata sau acceptata -o invitatie la un kebab facuta unui taximetrist ... kipurile ajungi prea devreme unde ai treaba si ti-e foame ... -sus pe partie kipurile esti mik si neajutorata ... bineintes k vei primi un ajutor de la un profesionist ... ii vor curge lacrimile cand te va veedea asa mica si suparata si neajutorata ... nu mai incercati metode si variante de agatat .. totul poate fi o metoda de agatat in cazul in care chiar iti DORESTI acest lucru ... mie personal imi place sa flirtez foarte mult .. ptr k asta imi da incredere in mine ... dar intotdeauna ma opresc acolo unde trebuie si acolo unde consider k se ingroasa gluma .... aaaa si deja vechile tertipuri cu vai .... iti voi aduce soarele si luna; ai niste ochi atat de albastrii (si ei sunt verzi) incat ma inec in ei ... mi se PAR DE prost gust si EXPIRATE ...... si ink un lucru fiecare e special in felul lui si va fi apreciat ptr ceva ..... uneori chiar si timiditate poate pune o fata pe jar .. asa k .. scoateti-va arsenalul de calitate si iesiti la vanat cu incredere |
asta sa fi fost problema , voi .. femeile .. sa va fie greu de agatat ..
anyway , please. . discutam strict despre agatat .. nu despre relatii .. so .. despre ..primul pas si atat, daca vreti discutii despre relatii ,aveti topicuri , sau daca nu , faceti .. |
Re:
Quote:
Exemple de genul: O vad, ma vede, ma duc, ii intind telefonul si-i zic \"Scrie telefonul si numele!\", ca ma grabeam... dar nu era ceva special, era doar de incalzire. Sau in club, o vad, si-mi propun sa incerc \"Imi place de tine, vreau sa te f...t\"... stupefactie, zambet... raspuns \"sa stii ca numai o tipa maritata sau care stie ce vrea va accepta!\"... NU despre asta e vorba, astea-s cazuri izolate, e vorba de felul cum abordezi un \"set\" = o gashca de tipe intre care cel putin una e foarte frumoasa si obtii ce vrei, fara sa fii alungat, e vorba de felul in care mergi la o frumusete, pe strada si obtii ce-ti propui, e vorba de cluburile unde vin fete foarte frumoase si pleci cu una din ele, sau macar te distrezi cu ea si continui zilele urmatoare... Santos a surprins aspectul asta! Deci veniti sa dezbatem chestii tari, care pot da si au dat rezultate . |
io zik k nu prea isi are rostu thrad`u asta .. si stii de ce ? pt k eu kred k fiecarei fete ii place un baiat original ... nu kre copiaza de pe nush ce forum nush ce metode de agatzat ... sper sa nu fiu inteles gresit aici
Bafta la gajici baietzi ! |
Re:
Quote:
....kand pune psycho pozele pe forum te anunt ca sa iti satisfaci curiozitatea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....................... |
Re:
Quote:
|
kredema am 17 ani si am incercat d multe ori asta ... cea mai lunga perioada a fost pt fata actuala la kre tzin enorm .. si dupa kre mam tzinut in jur de o luna cu intalniri zi de zi .. dupa kre miam zis in sine sa o sarut si om vedea ce`o iesii ... fara ca ea sami fi dat vreun semn pana atuncea ... deci am si eu ceva experiente ...
asa k faza cu agatztu kred k e pt fiecare in parte ... fiecare tip e caracterizat diferit ;) |
Re:
Quote:
Va repet acest gen de cultura ofere sanse mai multe decat orice alte metode. |
kred k SEBASTIAN nea dat clasa la totzi cu raspunsul asta ...
Bravo !!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
......parearea mea k depinde cu ce scop ai ieshit la vanatoare si ce iti doresti, si mai ales unde k in club nu prea tine de exemplu`............... |
Re:
Quote:
|
desigur, parca si vad. .
esti in Tan Tan .... (un club) ... bei ... vezi o ea care ... BEA ... :) te duci la ea .. si .. incepi sa-i povestesti de ... Eminescu , si de Vlaicu .. :lol: il vede pe unu beat mort pe jos , lesinat, se duce si flirteaza cu el .. desi .. la cat de drunk ar fi ea .. s-ar putea sa-ti ofere o sansa .. ptr .. originalitate. .. si ptr caterinca fazei .. ca atunci cand e treaza , dac-o plictisesti cu astea, ai terminat-o .. sau cine stie .. poate asa agati la 30+ de ani .. la 17 .. Eminescu / Vlaicu = Failure ;) |
Re:
Quote:
|
heh.....ideea in sine este originala.dar io nu cred ca ar tine la agatat!!!poate....a2a zi la un suc,si ceva lejer,o gluma scurt si gata...asta mai mult ca sa vada tipa ca ai fost pe la \"inchisoare\" :lol:
anyway,io-s de parere ca o tipa serioasa nu s-ar la sa agatata.PUNCT doar carbogazatele care alearga dupa o tura cu masina si un suc in nush ce terasa mai \"de neam\" domne' la 45000 lei apa plata...... pe cuv meu,daca vreau o filozoafa ma duc draq la fac de litere(chiar acolo sunt :lol: ) si-mi caut pe acolo o tipa mai doxata pai cum pelea mea sa ies la agatat si sa-i spun uneia spre exemplu expresia \"curat murdar\"???sa nu zica draq ca am ceva la dovlecel ca deh...pt ea caragiale o fi francez....cine stie oricum ideea mea: caragiale vs bmw? RASPUNSUL: BMW de ce?pt ca in BMW iarna nu mori de frig...in schimb cu caragiale cam \"bate vantul\" |
parerea mea ca in ziua de azi nu trebuie neaparat sa ai o masina tare ca sa poti agata o tipa ci putin papagal si usor prezentabil, dar cum sunt fetele dupa care ne uitam noi da ..... bmw..... multe se combina mai usor cu tine daca ai o masina prezentabila.....asa ca ......
|
corect...si papagalu tre sa fie \"armat\"
io m-am referit mai mult la urmatorul principiu:automobil vs cultura. deci,astea care se duc in cluburi si detin adevarate \"recorduri\" la tras de un amarat de suc...nu cauta decat bani,deci.....(cel putin in viziunea lor)fericire daca asta le face pe ele fericite......c'est la vie |
Eu ash vrea sa vad cam ce succes ar avea cineva daca s-ar duce cu 100 de mii in buzunar si cu biletul de tramvai ( sau bani de taxi sa zicem ) la \"agatzat\" . Parerea mea e ca fetele ca lumea nu sunt gasite tragand de un suc prin cluburi ;) (cel putin a mea nu le suporta pe astea fitzoase si urashte cluburile :lol: , si nu, nu am intalnit-o pe strada/ agatzat-o , s-a dovedit ca statea la 2 blocuri distanta de mine si nici macar nu o vazusem vreodata :oops: ) .
PS: needbrain tu nu mai ai seat-ul ala? :shock: |
ba da,dar ii fac concurentza lui speedeR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Banuiesc ca stiti pe ce bagnota e Eminescu! |
Re:
Quote:
hahahahaha super super!!!! prea tare.nota 10 :tenisclap |
Asta chiar a fost tare :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Nu beau si cat despre femeile afumate de bautura le-as folosi sa ma sterg cu ele pe picioare, iar referitor la Eminescu, Vlaicu si altii oare de ce nu ma mira ca nu sti pe ce bagnote sunt? Era o gluma, de destins atmosfera, intr-o lume a materialismului,dar tu ai cam cazut in plasa. :wink: |
Eu creca un \"pssssst\" de la un blow off bate toate bancnotele cu ilustrii morti din lume :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
pai in cazul asta cei mai castigati sunt \"geniile\" :lol: :lol: :lol: ,oamenii culti
|
Re:
Quote:
|
Ala a fost smecher :lol: :lol:
|
pai cam ala ar fi un guru in domeniu.dar exact cum a zis si TAU,tre si papagal,stii tu,\"polly want you're pussy\"
|
Re:
Quote:
|
Un fel de Biblioteca.. dar are foarte multe dubluri cu Franklin ala.. cred ca-l venereaza sau ceva.. de tine atatea carti cu el..
Aaa.. si mai nou are si o vasta cultura virtuala, pe platforma magnetica... ceva de genul BlackCard daca nu ma insel :D Si totusi.. norocul lui ca are atatia bani ca altfel... cred ca se calugarea... |
sebastian are dreptate... nu stiu daca neaparat cu citate din opere clasice, dar cu o discutie dezghetata, care spune despre tine ca stii mai mult decat \"ce buna esti fa, sa moara mama\" te ajuta cu siguranta sa captezi atentia macar, iar de aici... nu strica sa te mai ajute si cheia de la masina si tzoalele de firma, ca sa nu ramai doar tu si eminescu pe langa plopii fara sot :wink:
|
Re:
Quote:
|
dap omuletz am intz asta, nu d ultimele posturi vorbeam a avut o interventie ceva pagini mai in urma, la aia ma refeream :wink:
|
Revenind la problemele topicului, sunt extrem de multi barbati cu bani, care nu stiu sa agate, teama de abordare, de a nu fi refuzat, de a nu te face de ras cand tot clubul se uita la tine cum esti respins, fac ca in mintea ta sa incolteasca ganduri: cum te poate refuza, ce rea o sa fie, ce raspunsuri o sa-ti dea, etc. Asta este una dintre problemele de baza, ce trebuiesc tratate; teama de abordare a femeilor frumoase.
E cineva care se stie ca nu are problema asta? |
pot sa zik k am avut`o si eu ... dar intro` seara desi eram in plin centru orasului Ploiesti ... pe o bancutza ... si la o ora destul de decenta .. 22:00 knd lumea misuna prin orash ... miam luat inima in dintzi si am sarutato ... fara sa stiu dak o sa ma sarute si ea sau o sa imi iau o palma in plin centrul` orasului .... dar uite k nu miam luat nici o palma si acuma suntem fericitzi ... eu zik asa ... nu conteaza dak esti respins sau itzi iei vreo palma in public ? si ce ? nu esti tu singurul kre o pateste ... toti o patim din knd in knd ... nimeni nu e perfect .. si ala kre rade de tine ori e un ipocrit .... ori se simte cu musca pe caciula si rade si el de tine k altceva nu are de facut .. asa k eu zik k nar trebuie sa mai existe aceasta problema de rusine de abordare a unei fete .... precuk Nike zice .. JUST DO IT !! :D
|
ei bine, esti ori masokist, ori nespus de curajos...
eu ma regasesc de multe ori in descrierea facuta de omuliber... |
Re:
Quote:
nu zic ca as fi cine stie ce EXPERT in a agata o gagica... da' daca stii cum sa o iei...o poti avea...cea mai mare greseala ESTE sa te balbai... (poate unora li se pare dragut...majoritatea isi fac o parere) => SFAT : FII SIGUR PE TINE CHIAR DACA AI EMOTII ! Pentru un compliment sau un schimb de 2-3 masline (maslinele trebe' alese cu grija) nu poti primi decat un refuz...tragic...treci la o amica de-a ei ;) ps : pt cei care nu inteleg la ce ma refer cu \"maslinele\" = \"vorbe\" ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning