Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

THUNDER77 07-03-10 22:27

Re: Machetele mele - VENOX

Vreau si euuuuuuuuuuuu din asta !!!!!!!!!!!!

VENOX 07-03-10 22:30

Si eu as vrea... Oricum arunca un ochi aici

THUNDER77 07-03-10 22:55

Cu riscul de a-mi vinde toata colectia si tot imi fac si eu asa ceva !!! Uimitor !!! Apropos , mie imi vine o Dacia 1310 de la IST la sfarsitul lunii !

e30_eVG3n 08-03-10 14:17

Ai facut tu macheta mai frumoasa decat e, cu pozele alea superbe;-) Am vazut si eu macheta pe viu si nu prea m-a impresionat... Maisto... dar nu stiu, asta e prea frumoasa:-) Nu pot decat, sa te felicit pentru poze:hug:
Iar site-ul ala de Dacii modificate e prea tare:-P

Racer21 08-03-10 14:33

Prea tare Dacia "Highway Militia Patrol"! :lol: Neaparat vreau si eu una, la ce scara este? :-)

E tare si Maisto-ul modificat. Mai mult ca sigur e din seria ProRodz, nu? :-) Oricum, alea sunt singurele Maisto 1/24 'mai bune', am si eu un Dodge Charger R/T tot din seria asta si sunt multumit de el :D

VENOX 08-03-10 14:56

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3158538)
Cu riscul de a-mi vinde toata colectia si tot imi fac si eu asa ceva !!! Uimitor !!! Apropos , mie imi vine o Dacia 1310 de la IST la sfarsitul lunii !

Super tare, sunt curios sa o vad cand apare!
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3160195)
Ai facut tu macheta mai frumoasa decat e, cu pozele alea superbe;-) Am vazut si eu macheta pe viu si nu prea m-a impresionat... Maisto... dar nu stiu, asta e prea frumoasa:-) Nu pot decat, sa te felicit pentru poze:hug:
Iar site-ul ala de Dacii modificate e prea tare:-P

Merci fain de aprecieri! Se pare ca a meritat efortul sa aranjez pozele putin.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3160246)
Prea tare Dacia "Highway Militia Patrol"! :lol: Neaparat vreau si eu una, la ce scara este? :-)

E tare si Maisto-ul modificat. Mai mult ca sigur e din seria ProRodz, nu? :-) Oricum, alea sunt singurele Maisto 1/24 'mai bune', am si eu un Dodge Charger R/T tot din seria asta si sunt multumit de el :D

Ma bucur ca iti place, cred ca da, asa imi aduc aminte ca e din seria Pro Rodz.

steaua23 08-03-10 15:54

Imi place stilul tau de a face poze.
FORD Starliner 1960, desi nu e realist ( ca nu cred ca exista masini de politie low rider) arata foarte bine. Si la scara ami mica si la scara mare merita luata.

VENOX 08-03-10 16:41

Merci! Tocmai de aia ma gandeam sa il transform intr-o masina normala, sa nu mai fie de politie, dar mai vad eu pe parcurs ca deja am mai multe machete in lucru si nu prea am timp de ele.

gabitzUU 08-03-10 18:45

Waw chiar e super tare dacioasa :D Si restul sunt frumoase,dar cea mai tare e asta de militie.Mi-as lua un voucher(dacie) din 86 sa scoata fum en-gross dar sa aiba itp si sa imi pun asta pe bord sa ma opreasca militia =))))

CALIN 79 08-03-10 19:42

Foarte tare Militia. Nu cred ca e vreunul pe forum sa n-o vrea. Mi-ar placea tare si mie s-o am.

VENOX 08-03-10 21:50

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3161186)
Waw chiar e super tare dacioasa :D Si restul sunt frumoase,dar cea mai tare e asta de militie.Mi-as lua un voucher(dacie) din 86 sa scoata fum en-gross dar sa aiba itp si sa imi pun asta pe bord sa ma opreasca militia =))))

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3161512)
Foarte tare Militia. Nu cred ca e vreunul pe forum sa n-o vrea. Mi-ar placea tare si mie s-o am.

Sunt curios care are curajul sa isi ia un Renault 12 1/18 de la Solido sa se apuce sa il faca de militie :lol:

Azi e ultima zi cand mai prezint machete pana sambata, dimineata devreme plec in UK si sper sa ma intorc cu ceva bunatati de pe acolo.

Si daca tot am inceput cu servicii publice, cu servicii publice continui, azi, 2 taxi:

Ford Sierra 2.3 Ghia (1/55) SIKU

Austin FX4 London Taxi (1/58.) China

THUNDER77 08-03-10 22:11

Super faine !!! Ma , daca tot pleci , poate gasesti si pentru mine ceva interesant 1/43 si bunicel in bani ;) Vorbesc serios !

VENOX 08-03-10 22:43

Eu in principiu in masura in care am timp, ies la cautari prin magazine. Daca aflu ceva iti dau PM si imi spui tu daca te intereseaza sau nu, asta bineinteles daca nu depaseste si bugetul meu :)

THUNDER77 08-03-10 22:53

S-a facut ! Mersi frumos ;)

VENOX 15-03-10 23:04

5 Attachment(s)
Am revenit din tari straine, din pacate cu mana goala, dar nici o problema ca oricum pe stoc mai sunt destule. :D

Asadar, continuam cu:

1970 Dodge Challenger R/T (1/24) Maisto

CALIN 79 16-03-10 07:33

Foarte frumos Challenger, imi place cum e decupata capota motor sa incapa priza de aer, e exact ca la cele 1:1. Super.

THUNDER77 16-03-10 11:50

Cine zicea ca Maisto nu fac machete frumoase ? Asta e una din cele superbe !

Creative256 16-03-10 15:02

Macheta e faina, pozele in schimb foarte tari ;). Am auzit ca ai luat una alta de pe la un magazin din ce retin 4 machete 1:24, poate pui un preview.

VENOX 16-03-10 15:20

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3188549)
Foarte frumos Challenger, imi place cum e decupata capota motor sa incapa priza de aer, e exact ca la cele 1:1. Super.

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3189269)
Cine zicea ca Maisto nu fac machete frumoase ? Asta e una din cele superbe !

Va multumesc frumos pentru aprecieri! Din pacate are cateva scapari macheta, totusi e un model de masina frumos si am zis ca merita un loc pe raftul meu :D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3189983)
Macheta e faina, pozele in schimb foarte tari ;). Am auzit ca ai luat una alta de pe la un magazin din ce retin 4 machete 1:24, poate pui un preview.

Aha, a fost o scurgere de informatii!! :lol: Inca nu am apucat sa fac poze, plus de asta multe sunt pe lista inaintea lor la prezentari. Ce pot sa zic este: Volkswagen, BMW 2 buc. si Alfa Romeo, dar sunt sigur ca stiai tu ceva ;)

e30_eVG3n 16-03-10 19:06

Foarte reusit Charger-ul;-) Si mie imi place cum e decupata capota:D

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3190053)
Aha, a fost o scurgere de informatii!! :lol: Inca nu am apucat sa fac poze, plus de asta multe sunt pe lista inaintea lor la prezentari. Ce pot sa zic este: Volkswagen, BMW 2 buc. si Alfa Romeo, dar sunt sigur ca stiai tu ceva ;)

Stia doar de 4:D, mai mult nu:D Si eu astept prezentarea lor(bineinteles cand termini ce ti-ai propus sa prezinti inainte;)).

VENOX 16-03-10 20:57

Eugen, ma bucur ca iti place. Mai am ceva bunatati pe stoc inainte sa ma apuc sa le prezint pe astea noi. Incetisor asa, rand pe rand, si ajungem la ele :D

VENOX 20-03-10 16:59

12 Attachment(s)
Am tot ajuns tarziu acasa in ultimul timp si am cam neglijat prezentarile. Dar revin cu:

1969 Pontiac Firebird (1/24) Maisto Pro Rodz

inchains0 20-03-10 17:02

Ce suparat e, arata bine bine, misto in 2 culori!!!

gabitzUU 20-03-10 17:21

Chiar e super frumoasa macheta:D am avut si eu 3 pro rodz si chiar imi plac cum sunt facute,un pic daca nu ar exagera la roti ar fii si mai si :D

inchains0 20-03-10 17:27

e loc si de mai bine, de exemplu masca fata, farurile, + ca nu vireaza rotile, insa, ca aspect, e ok, mie unul imi place!!!

VENOX 20-03-10 17:58

Merci de aprecieri! Intr-adevar e o machete cu destule scapari, pe mine m-a atras modelul. De exemplu la motor nici nu am facut poze, nu ati pierdut nimic oricum ;) .

Creative256 20-03-10 19:10

Vad ca ai strans cateva Pro Rodz :-D, e faina, cu scaparile de rigoare, dar nah la pretul ei ;)

e30_eVG3n 20-03-10 19:24

Foarte fain Firebird, per total reusita, mai putin scaunul soferului impins pana la maxim in fata, de zici ca e o femeie la volan, si motorul, cum ai zis si tu:
Quote:

De exemplu la motor nici nu am facut poze, nu ati pierdut nimic oricum ;-) .

CALIN 79 20-03-10 19:59

Foarte frumoasa macheta, mie chiar imi place.

THUNDER77 20-03-10 22:58

De ce naiba nu or face-o cu un tuning mai discret nu stiu....oricum e frumoasa !

VENOX 22-03-10 10:13

Multam fain pentru aprecieri!

@Eugen: Intr-adevar faza cu scaunul ma nemultumeste si pe mine, am observat din pacate lucrul asta dupa ce am cumparat-o.
@Thunder77: Asta e o alta macheta din seria celor la care ma gandesc sa le aduc la forma stock.

dog99 22-03-10 11:40

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3188020)
Am revenit din tari straine, din pacate cu mana goala, dar nici o problema ca oricum pe stoc mai sunt destule. :D

Asadar, continuam cu:

1970 Dodge Challenger R/T (1/24) Maisto

frumos,mai ales capota aia cu umflatura cum da,frumos.

VENOX 23-03-10 11:51

7 Attachment(s)
@dog99: Multumesc frumos. Ma bucur ca iti place!

Pentru ca Thunder77 m-a determinat azi cu ce a prezentat el sa prezint si eu o americana, am decis sa va arat o macheta extrem de draga mie. Sa fiu sincer o consider una dintre cele mai frumoase din colectia mea. Asa ca, iata:

1963 Chevrolet Impala (1/24) Welly

THUNDER77 23-03-10 14:25

Oh yeah baby !!! Keep on cruzin' !!! Jump , jump , jump !!! Superba si cand ma uit la ea ma astept sa vad un latino cu degetele pe butonul suspensiei hidraulice !!!!! Felicitari ! Bag si eu azi inca o americanca ;)

CALIN 79 23-03-10 14:47

Foarte frumoasa, mai ales pentru un Welly.

DTH 23-03-10 15:04

Deci ...macheta este pur şi simplu de vis !!! Superbă , dar ţin să zic că pozele astea sunt de nota 10 !!! Felicitari !! :D

Dark Side 23-03-10 15:10

Una dintre cele mai bine realizate machete 1/24 care pot fi gasite in magazine.... ca sa zic ?! BBurago STOP joc ! :twisted:

VENOX 23-03-10 15:30

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur enorm sa vad ca si voua va place asa mult cum imi place si mie!

Creative256 23-03-10 16:59

Nais, Low rider style :-D. La cat mai multe dinastea ;).

gabitzUU 23-03-10 18:35

Foarte frumos .PIMP STYLE :D Felicitari.

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning