![]() |
mai fratilor.....haideti totusi sa ne stabilim...ca cica ash dori si eu sa merg.... :oops:
|
acu o sa mai postez o data....ca am citit toate paginile.....
vreau si eu 2 stickere si 2 tricouri....ca sa am de schimb :lol: port xxl ajtept mesaj pe ym de la voi.........cu pretul....plata....o fac in juru` lu` 14 ianuarie ca atunci ajung prin bucuresti |
ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
Frati si surori :lol: mam apukat de facut un fel de film...despre crazy drivers...cu ce se ocupa ei....adika......liniute.....tuning....bla bla bla bla bla.....si am o mare rugaminte la voi......postatzi aici.....filme.....scurtte...lungi...da sa tina despre club ......aha....si postati si o foto cu voi si masina daca aveti...daca nu facetiva :d :twisted: ca o sa iasa ceva.....daca nu credeti....uitativa la semnatura mea....mia luat 10 minute sa fac aja ceva :) va rog.....fara offtopik dean boulea ok? ca deja sunt obosit...si daca mai si stau sa aleg printre randuri om mam facut deci va rog...ganditiva de 2 ori inainte sa postati altceva decat vam rugat...daca aveti nelamuriri...shtiti care e idu` meu :)
SALUTARI DE LA GALATI |
belea. pot sa fac un film fara sunet?
|
propunere modificare reguli club
am o propunere pe care vreau sa v-o supun dezbaterii publice
dupa cum se stie, si eu si unii din membrii mai vechi ai clubului au fost membri m.r. la inceputuri, asa ca probabil cunoasteti bine regulile de acolo. una din ele tin neaparat sa o implementam si la noi, pentru ca tine de esenta motivatiei de a fi intr-un club: orice membru al clubului, indiferent daca este sofer sau nu, participant, pasager sau simplu spectator, trebuie sa fie prezent la cursele la care participa clubul, participari anuntate si stabilite in prealabil, (cu exceptia absentelor just motivate desigur ). nu vad rostul pentru care un membru sa ramana sau sa se inscrie in club, daca nu participa nici la intalniri, nici la curse, si asta fara o motivatie buna ( de exemplu omul e plecat din tara, are o problema in familie, e in spital, etc) astept sa-mi spuneti parerea voastra |
Aaleks a pus punctul pe i. asa ar trebui sa fie orice club. AI AUZIT DOMNUL ANDREI?(la mishto)
|
sal
eu ce ziceam mai demult.... sunt multi.. nu acuz pe nimeni.. dar sunt multi care s-au inscris in club doar ca au vazut ca exista un club si vor sa fie si ei. si stau decat pe net.. pe forum in rest nu ii vezi la intalniri. la curse. si mai este o faza de care imi este frica...
ii luam pe toti de 15 16 17 ani.. ei or sa se mareasca.. or sa isi ia masina si or sa zica ca nu mai imi place clubul asta . ma duc in altu ca e mai frumos.. |
ideea este buna fiecare membru trebuie macar sa incerce sa fie prezent la intalniri si curse... (dar sa nu uitam ca mai sunt si alte probleme legate de viata de zi cu zi sau alte treburi si nu le putem impune prezenta obligatorie)
Parerea mea este ca se vor tria si se va vedea cine vine si cine nu... mertan fara suparare nu esti in masura sa-l tragi pe lamisto la raspundere. |
nu cred ca a vrut sa-l traga la raspundere, cred ca a vrut sa-l faca atent sa impuna asta ca regula...
in alta ordina de idei, sa stii ca asta o intelege oricine, cu totii avem probleme, suntem ocupati avem programe diferite, sau nu avem bani la un moment dat pentru o deplasare, dar daca vom stabili din timp participarea la o cursa, ( asta e un alt lucru pe care vreau sa-l discutam, pentru ca de acum trebuie sa ne afirmam ca identitate, si sa participam sub culorile clubului la competitii, hotarand asta in prealabil, de comun acord ) , nu poti sa motivezi la nesfarsit ca nu vii, inseamna ca nu iti gasesti locul intr-un club de genul asta, si, fiind o tara libera, poti sa iti alegi alt club sau sa ramai independent, nu te tine nimeni langa noi. cat despre problema celor mai tineri membri, nu cred in teoria in care, la momentul in care isi vor lua permisul vor pleca in alt club, pentru ca ei si-au format o idee despre club, ne cunoastem intre noi, tocmai de asta subliniez necesitatea participarii active. va dau ca exemplu insomnia ( pastrand proportiile desigur, si fara a avea pretentia sa ne comparam): putini membri, greu de intrat in club, dar este unul din cele mai puternice cluburi din tara so... cantitate sau calitate? |
salut
sunt postate poze si filme pe diferite sectiuni
|
sal
acum n-avem ce face..dar sa vedem.. sper sa nu ma insel ca ne vor parasi.. si mai sper ceva.. cum au facut 18 ani sa dea de carnet.. si sa isi ia si masina.. si sa ii vedem pe la curse
|
sal
sincer fara nici o suparare. daca era clubul meu.. sau daca era sa aduc eu oameni.. nu aduceam oameni fara carnet si fara masina.
|
aleks da ai dreptate trebuie sa ne anuntam din timp, sa ne ajutam reciproc cand nu sunt bani suficienti si sa participam in numar cat mai mare...
Este bine ca intr-un timp atat de scurt am reusit sa facem o echipa care spun eu ca este unita si cred ca in continuare o sa ne organizam mai bine. |
Ma bucur ca s-a adus in discutie subiectul asta.
Parerea mea este ca in acest moment exista un nucleu format si cat de cat omogen si sigur. Cei care formeaza acest nucleu se stiu, ca deja ne-am intalnit la curse. Despre ceilalti nu putem spune nimic decat ca va fi un proces care va dura ceva, dar sigur in timp se va face triajul. Si cu timpul vom fi si noui un grup mai mare sau mai mic, dar omogen in totalitate. Legat de participarea la curse, cel putin noi aici la Suceava avem deja strans un fond de rulment pe baza caruia ne vom stradui sa trimitem masini la curse daca altfel nu sunt posibilitati financiare si care ne va permite sa mergem in continuare. De asemenea, sper ca aceasta initiativa sa fie urmata si de restul organizatiilor locale din tara. Vreau sa intelegeti ca nu fa dam inca o limita a cotizatiei si nici nu va cerem ca o parte din aceasta sa fie trimisa la centru. Deci sunteti liberi sa va organizati cum credeti voi ca este mai bine, bineinteles respectand cateva reguli care vor fi postate si pe forum pentru a putea sa fie citite de toata lumea. Eu cred ca luni voi prezenta inclusiv un model de numar Crazy Drivers, model care este comandat deja pentru masina mea. Mai scriu ceva si mai indata. Bafta la toti. |
sa facem legitimatiile, si sa incercam sa organizam clubul si dpdv legal...
asta e partea cea mai grea... si cotizatiile, alta problema spinoasa, de care nu s-a legat nimeni, vor trebui sa fie simbolice, cel putin in aceasta etapa, si contabilizate cat mai la vedere, ca sa nu se indoiasca cineva ca vor fi folosite in alte scopuri decat pt club si pt membrii lui eu fac doar propuneri, pe care le supun discutiei, nu afirm ca asa trebuie facute lucrurile neaparat... |
Sal!!Asha este ..deshi sunt nou abia pe 5 decembrie m-am am descoperit 4 tuning shi imediat am fost acceptat de membri fondatori(va multumesc) shi eu cred k UN CLUB CA SA EXISTE TREBUIESC FACUTE SEDINTE ,CATEODATA COTIZATZII pt diferite chestii shi eu zic ca se vor tria membrii..mai conteaza intr-adevar shi cu ce se ocupa unul altul dar yo zic ca macar duminica 80 la suta dintre noi sunt liberi shi ar putea sa isi rupa cateva ore..eu unul asta astept de la club shi sper sa nu se tarnsforme in ceva gen mirc in loc sa stai acolo sa vb cu prietenii ofaci pe forum la CRAZY DRIVERS..SHI CUM CLUBUL ARE MEMBRI DIN MAI MULTE ORASE YO ZIC CARE SUNTETI MAI VECHI LA INTALNIRE SE FACE O LISTA CU MEMBRI SHI CARE E MAJOR SHI ARE CARNET.ASAT A R FI PRIMUL PAS AL TRIERII.BULETINUL SHI PERMISUL OBLIGATORII.SPER CA NU V-AM DERANJAT..ASTEPT ALTE OPINII
VA MULTUMESC |
Si ce ar fi rau in asta? Crezi ca m-ar deranja sa stiu ca BMW-ul tau are 200 cp. Chiar de log. Deci ambitie si baga mare.
|
crazy
legat de- cotizatie- perfect de acord! exista cheltuieli legate de imagine,de organizare,de publicitate si nu cred ca alecks sau ceilalti membri fondatori au obligatia sa suporte aceste cheltuieli.aceste cheltuieli in mod normal trebuie impartite intre TOTI membrii in mod egal.
-chestia cu permisu si buletinu-da si nu prea(daca junioru e intr-adevar psionat de acest fenomen al curselor si tuningului in general si ii impui regula cu permisu deja exista riscul sa pierzi un potential membru de valoare) -de treaba cu obligativitatea -aici treaba e cam sensibila.pot aparea diverss situatii care sa te impiedice sa apari la intilnire(de exemplu o garda,te cheama shefu sa faci munca patriotica la firma exact in ziua intilnirii si lista poate continua).dar asta nu inseamna ca te poti fofila de fiecare data.fiecare membru trebuie sa contribuie la imaginea clubului prin actiunile sale! cred ca asta e cel mai lung post al meu! |
eu sunt curios cum o sa ajunga killpacient la intalniri baieti 8)
|
asta e cea mai dura faza. nu stiu. o sa facem o lista cu membri cd si apoi ii luam pe toti la rand. ii punem la zid, si le zicem care e smenu.
|
In Suceava cotizatia este de 10 RON pe luna si din ianuarie vor ramane in club, ma refer la Suceava doar cei care au achitata cotizatia la zi. Ca alta regula cu privire la cei din Suceava, Din Ianuarie cotizatia va fi platita la prima intalnire din fiecare luna. Cine nu achita cotizatia 2 luni la rand este avertizat iar dupa a treia luna este exclus din club.
Mi se pare o decizie corecta si logica. Asa vom reusi si sa facem o triere a membrilor si de asemenea vom avea si o evidenta clara a banilor stransi si a cheltuielilor facute (pana acum totul a fost OK. La capitolul asta tot respectul pentru CRISTI SEM). In rest, atat timp cat inca nu avem si intrarea in legalitate, ma refer la club cu acte, nu conditionam, asa cum am mai spus si mai sus, acest lucru si la restul filialelor din tara. Fiecare isi va gestiona grupul asa cum considera ca este bine. Ce rugaminte am eu. Daca se poate, chiar pe acest topic ca nu e rau sa fie postata conducerea la fiecare filiala din tara. Si voi incepe cu Suceava: SEME CRISTIAN - trezorier si purtator de cuvant Ovidiu (VET sau C&O Tuning)) - vicepresedinte Andrei (GolfII) - vicepresedinte Fritz (Fritz Tuning) - vicepresedinte Stefan (SV-05-YBG) - presedinte si membru fondator Crazy Drivers Acum astept aceeasi situatie, daca se poate si cu nr. de tel. si de la celelate filiale din tara. Multumiri anticipate, Stefan M. Ciocoiu El Presidente :twisted: :twisted: :twisted: |
sal
pentru Bucuresti... ? m-as putea ocupa eu de membrii.. intalniri. cotizatii etc.. daca aveti pe altcineva.. sau eu stiu. nu stiu. stabiliti pe cineva dintre toti membrii din buc.
|
buna ideea :arrow: incepand din ianuarie ar trebui platita o cotizatie
Fiecare membru ar trebui sa plateasca indiferent de orasul din care face parte----15 RON lunar ar fi foarte bine :!: |
eu spun ca 10 RON este OK. Sunt unii pentru care poate acei 5 RON in plus inseamna lipsa de la o intalnire sau imposibilitatea de a plati.
Nu trebuie sa facem selectia pe baza veniturilor, ci pe baza pasiunii si a interesul. Nu zic, 15 sau 20 ar fi si mai bine dar nu este cazul. Inca. Poate mai incolo cand vom avea cu ce sa ne laudam va fi bine, dar acum mi se pare mult. |
Re: sal
Quote:
|
eu imi permit sa raman presedinte/purtator de cuvant/ etc pentru bacau, pana la stabilirea clara a membrilor activi, si cotizanti.
problema e ca, pentru moment, la bacau nu percepem nici un fel de taxa atat timp cat actiunile si publicitatea nu sunt continue... deocamdata se vor face strangeri de fonduri punctual, pentru actiuni specifice ( stick-ere, materiale publicitare, deplasari,etc ) si asta doar de comun acord cu restul membrilor filialei... aici o sa discutam si cu membrii din bacau in particular, si cu baietii din sv si iasi, pentru ca nu vreau sa apara frustrari sau discutii inutile apropo, botosaniul mai traieste? mai stie cineva de ceva activitate pe acolo? |
Re:
Quote:
Quote:
probabil exista solutia cu plata ramburs, se va stabili |
Stefan, sambata voi fi si eu prin Bucuresti, o sa ne gasim noi cumva, ca doar Bucurestiul nu e asa de mare... Daca ai sa vezi vreun pieton care ti se arunca in fata masinii sa stii ca-s eu incercand sa te opresc :))
Astfel, daca nu va fi la o ora prea tarzie, undeva pana la 19:00 , vom fi 2 din SV :) By the way, ai aflat, \"ramaneti\" si la cursa? Domnu` Stefan impreuna cu colegii dvs? Bucuresti, here we come : :lol: |
Re: ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
Quote:
TOt pe aceasta cale fac un apel si la membri din Bacau: vine 2006 si filmele care le-ati facut la SV inca nu au ajuns la mine :( Buuuuuun. A! inca ceva doctore ( :) ) KillPacient , ce program te-ai gandit sa utilizezi pentru productia filmului? Astept raspuns. Prin ceea ce am spus mai sus nu vreau sa reiese ca nu vreau ca tu sa faci vreun film... Ba dimpotriva, cine stie , poate iese ceva frumos din mainile tale. Eu pana acum... din cate am vazut filmul meu are cam 500Mb, dinc cauza ca e la calitate mare.. O sa vad ce fac, cum fac, poate il mai miscorez. |
1 Attachment(s)
mane yo folosesc vegasu....apoi alte programe de reencodare....poate ai cum sa il urci pe vreun ftp ca sa iau si eu filmuletu`....hai ca iti pun ceva de inceput......momentan sunt cam in pana de idei...dar...daca am materiale...ideile vin de la sine .....din pakate lam facut ca wmv ca sa ocupe cat mai putin ca nam mai avut chef sa il mai reencodez(din lipsa de ram)oricum....nu e finalizat inceputu:p
|
doarr4u18 nu esti singur in buc. ar fii prea mula munca pe umerii tai. mai sunt persoane care pot sa te ajute :lol: :lol:
|
sal
as fi cel mai vechi.. bine ca a fost tarkan inaintea mea.. dar vad ca el nu prea da pe aici. eu sunt al 2-lea membru din buc.. nush. nu e alegerea mea. veti alege toti cine sa se ocupe de bucuresti
|
baieti eu unul sunt deacord ca doarr4u sa fie presedintele filialei buc insa nu sunt deacord ca el sa le faca pe toate mai suntem inca 4 membri :o :o :) :) :lol: :twisted:
|
Sa speram k Bucurestiul va avea mai multa organizare la intalniri , decat cea de care am avut eu parte acu vreo 2 sapt......eu am sa mai vin prin Bucuresti destul de des ...si am sa mai fiu si eu prezent pe la intalniri ....asta vo asigur....
Clubul deja incepe sa se mareasca ...si sa se umple de membri prin diferite orase ...in orasele cu un nr de membri rezonabil ar trebui sa se inceapa deja intalnirile ... sa se aleaga presedintii ..etc etc.... Cotizatia are un rol foarte mare in Club ....de ea ar trebui sa ne folosim mai des ...mai ales acu k suntem la inceput ....si sunt de acord cu Stefan ...cei care nu isi platesc cotizatiile timp de 3 luni ar trebui sa fie scosi din club ....nu zic ...k dak nai 1 leu in buzunar si mori de foame atunci nu te strange nimeni de gat sa dai banii la cotizatie ....k nu toti au posibilitati materiale .....Intotdeauna membrii au dorit mai mult de la club ...dar dak ei nu lau respectat (nu au dat cotizatii , nu au venit la intalniri etc) nici clubu nu poate sa ii respecte... Pt unele decizii se poate vota ....altele se pot dezbate pe forum .....Ar trebui sa incepem sa stabilim cat mai repede nijte reguli de Club... pe care probabil o sa le elaboreze Presedintii Clubului , Vicepresedintii si membrii fondatori ..... Numai bine .......asteptam vesti .. |
baieti speram ca de acum in colo in bucuresti sa fie mai multa activitate, sa se inceapa sa se plateasca si aici cotizatiile, sa organizam cat mai multe intalniri, acum poate noul an ce va veni va aduce cat mai multi membri crazy drivers din buc. R3sp3ct tuturor. :D
|
si la galati? putem face si aci o filiala? ca de adus pasionati de masini aduc cat kina..
|
1 Attachment(s)
Pana la plata aveti aici mailul primit de mine de la cei care se ocupa de stikere si restul. Sa imi spuneti daca este OK, inclusiv la partea cu sponsorizarea si imediat dau drumul la treaba. Pentru mine mi-am comandat deja asa ca ramane sa va hotarati voi daca vreti sau mai caut.
Buna ziua. * Va trimit atasat grafica pentru autocolantele solicitate. * Pentru 100 buc stickere pe folie transparenta, *preturile ar fi urmatoarele: * - print digital calitate indoor - incadrare in dreptunghi*- 6.58 lei / buc - print digital calitate indoor -*decupat pe contur*- 7.6 lei / buc - print digital calitate indoor - incadrare in dreptunghi*+ laminare - 7.7 lei / buc - print digital calitate indoor -*decupat pe contur*+ lamionare - 8.9 lei / buc * Preturile nu includ TVA, iar termenul de executie este de 3 zile. * Avand in vedere complexitatea desenului, pentru realizarea stickerului prin jucstapunere ( folosind autocolant debitat la cutter plotter ) pretul ar fi mai mare datorita manoperelor mai mari. * In ceea ce priveste parteneriatul se poate ajunge la o sponsorizare de pana la 50% dar sunt necesare cateva informatiilegate de programul manifestarilor Crazy Drivers precum si dimensiunea stickerului AROND prezent pe masinile dvs. * Cu*speranta ca ve-ti accepta mica intarziere va urez*o zi frumoasa. De asemenea, atasez si variantele propuse. Cu urmatoarea specificatie: Pentru transparent am inteles ca nu iese bine. |
1. La Bacau nici nu se pune problema sa fie altcineva decat Aleks presedinte. De aici el va decide cu cine va colabora si cum.
2. La Bucuresti discutam sambata seara cum sta treaba si stabilim prioritatile. 3. La Galatzi sa vad ceva miscare si vedem cum face. Momentan esti singur acolo. In momentul in care aveti mai mult de 3 membrii aveti si topic de discutii. |
pana sambata fac 10 :d
|
Apropo de asta mai exista niste filmuletze din Bacau pe care le putem pune fara nici o problema pe un fil promo. Si pe care le astept si eu de ceva timp (Aleks :shock: :( :? :shock: ). Si alea merita sa fie puse in acest material.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning