![]() |
Re: Comanda Model Car World
1 Attachment(s)
Sa incepem...
|
1 Attachment(s)
am pus si eu ce vroiam sa vadem si restul acum !
|
1 Attachment(s)
Am pus si eu comanda in lista.
|
1 Attachment(s)
am adaugat si eu
|
1 Attachment(s)
Am mai facut si eu o completare la lista.
|
1 Attachment(s)
Am updatat documentul word cu ce vreau şi eu să cumpăr. Şi o mică menţiune, am corectat numărul domnului Dobrescu Cristian, care se trecuse pe listă tot numărul 2, ca şi cel de mai sus, în loc de 3, deoarece şi cel de după el şi-a pus numărul 3 luându-se după ultimul număr, şi ieşeam cu unul mai puţin. Suntem până acum 5 din cei 8 înscrişi, aşteptăm şi update-urile celorlalţi cu ce machete vor. :D
Attachment 1844746 |
mai oameni buni dam sau nu comanda ..nu mai zie nimeni nimic?!
|
pe lista sunt 8 oameni..in word sunt doar 5.
puneti in word si id-ul de aici..ca eu nu stiu care cum sunteti.... |
1 Attachment(s)
Mi-am adăugat şi nickname-ul lângă nume, cine s-a înscris şi nu s-a adăugat în word să o facă, cât mai repede pentru a nu pierde timpul...
|
1 Attachment(s)
M-am trecut si eu cu id-ul.
|
1 Attachment(s)
Trecut si la mine...
|
1 Attachment(s)
mi-am trecut si eu id ul
|
Am si eu 2 intrebari... Aprox. cat costa transportul? Culorile masinutelor nu se pot schimba? ( de ex. eu as vrea sa-mi iau o dacia 1310 galbena iar pe site e rosie... )
|
1 Attachment(s)
Transportul variază de la 0.88 € dacă vor rămâne la comandă toţi cei înscrişi la 1.4 €, pentru că suntem 5. Pe lângă acesta se adaugă comisionul de 10 RON şi 10 RON poşta din Bucureşti în provincie.
Cu culorile machetelor nu cred că poţi schimba nimic. Am adăugat şi eu încă ceva la ce vreau să iau. Attachment 1846546 |
1 Attachment(s)
si eu...
|
sorry baieti, dar de data asta e musai sa spun pas :sad:
bafta multa si ne auzim la urmatoarea comanda. merci de intelegere. |
1 Attachment(s)
Mai asteptam? :)
Am mai completat ceva...daca tot dureaza |
Cand se da comanda si cat mai dau in plus fata de pretul machetei de pe site?
|
Puteai să dai o pagină în spate şi aflai tot:rolleyes2. Preţul machetei sau al machetelor plus 10 RON comision plus 10 RON poşta de la promo până la tine plus transportul în ţară - 7euro împărţit la câţi suntem.
|
1 Attachment(s)
am adaugat si eu :)
|
Atunci vreau si eu acest Golf 6 Norev:
VW Golf VI, schwarz, 5-türer 2009 Scale 1:18 - Metal/plastic - Ready-made Norev - Nr. 150071 26,00 € Voi stiti cum sa lipiti la comanda sau cum se face Pe mine ma anuntati unde dau banii si cat...Multumesc.... |
deci....cati sunt pana ala urma ? incep sa trimit pe pm fiecaruia cat e de plata ?
|
In fisierul Word sunt 6 persoane trecute. cristianes nu a mai dat niciun semn ca ar fi interesat sa participe, cred ca a renuntat. Ar mai fi SOF320 care s-a anuntat azi, deci 7 persoane in total.
|
eu zic in felul urmator , asta seara asteptam sa vedem daca se mai baga cineva sau nu , iar maine orice ar fi sa ne trimita promo cat avem fiecare de plata si sa si dea comanda pe seara!
sau ma rog ...comanda parca sa zic ca o da atunci cand are toti banii in cont dsaca nu ma insel |
Eu zic sa ne dea PM cu cont si cum se procedeaza ( pt mine ca nu stiu) si sa bagam comanda maine ca si daca se mai anunta cineva ne scade probabil transportul cu cativa roni.....deci egal cu zero....si daca mai vroia cineva se anunta pana acum...zic si eu...
|
Şi eu zic la fel, să vadă cine şi ce vrea, să ne dea PM cu cât trebuie să plătim, de preferat de-a lungul zilei de mâine să depunem banii şi când se adună tot ce trebuie să dea comanda.
|
1 Attachment(s)
eu asteptam sa ma anunte promo ca da comanda, acum am vazut si am adaugat si eu o macheta. multumesc
|
Astept PMul...sa nu ma uiti ....ca am vreo 2 machete de luat....
|
SOF, tu de ce nu te adaugi pe listă în word?
|
Quote:
|
Quote:
|
deci sunt :
bmwh548 necoforus zonda69 gica serginio tako mistre89 7 oameni - 1 euro de caciula . am trimis calcule pe pm sper ca nu va lungiti , poate azi/ maine ii depuneti toti... Ps: nu faceti transfer bancar/banii se pot depune la orice raiffeisen. curs euro 4.32 |
Pe SOF l-ai mai luat în vedere? zicea că nu se poate insera în word dar vrea şi el două machete.
|
eu am depus banutii astept sa se dea comanda :D
|
Quote:
sau daca aveti vreunul nr lui de tel da ti mi PM cu el...ms |
Gata am vb cu el......am rezolvat.....Pana maine seara poate strangem si toti banii....
|
Quote:
hai poate pana maine seara ii strangem sa ne miscam repede.. |
Am depus si eu banii astazi.
|
Salut baieti. Maine dimineata depun si eu banii.
|
Gata am depus si eu banii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning