![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
o sugestie: imi plac la nebunie stilurile gotice de tatuaje :arrow: here |
3 Attachment(s)
la asta ma chinui acum :)
|
imi plac tatuajele.....vreau sa-mi fac unul dar nu m-am decis inca ce..... daca aveti idei astept sugestiii
multumesc |
Quote:
|
da ai dreptate ma gandesc de ceva tim si ma voi gandi in continuare....nu o sa-mi fac pana nu gasesc ceva care sa merite sa fie "postat" pe viata pe pielea mea
tre intradevar sa fie ceva foarte important sa simbolizeze ceva legat de mine sa ma caracterizeze |
m`am tampit...:D
mi`am pus pierce`n limba :))):)) |
e normal la varsta ta....e cool ca liceean sa ai asa ceva....imi aduc aminte ca la mine in liceu isi puneau toti sa fie diferiti...ajunsesera sa fie atat de multi incat erai diferit daca nu aveai unul
|
tu realizezi ca ai terminat liceul de 2-3 ani doar....
|
Mi-as face un tatuaj semipermanent ( dureaza intre 3 si 5 ani ) care sa ma reprezinte , iar daca peste 5 ani o sa am aceeasi perceptie despre viata l-as face permanent . Chiar am de gand sa-mi fac unul . M-am gandit la o pasare Phoenix ... pentru ca am avut multe suisuri si coborasuri in viata si de cate ori am cazut tot de atatea ori m-am ridicat si am devenit mai puternic ... hai gata ajunge cu filosofia :D Sper ca m-am facut inteles
|
Quote:
dar ce vroiai sa slubiniezi ca nu prea inteleg :rolleyes2 |
Quote:
Toata lumea zice sa suntem weird...ca suntem "emo" ca pana mea..:arrow: de fapt,nu toata lumea...baietii in principal si profii. Multor fete le plac. |
Fosta mea avea un tatuaj pe omoplat. Mi se pare foarte atragator un tatuaj facut cu gust, si in anumite zone sunt de mare efect. Eu nu mi-as face, dar sunt de acord cu ele. Aveam prin liceu in gand sa imi fac un pierce in spranceana, dar mi-a trecut, desi inca sunt de parere ca mi-ar sta bine cu unul.
|
ma refeream la simplul fapt ca desi nu esti cu mult mai varstnic decat un licean ai zis-o pe un mod ca si cum se intampla pe vremea cnd tu erai copil :) no offence dar mi s-a parut amuzant
|
Quote:
|
blazey acum am vazut si eu ce exprimare gen "cand eram eu fecior" am folosit :D
Apropo, care e treaba cu stergerea tatuajelor dupa ceva vreme ? am vazut ca unora li se schimba culoarea aceea neagra..devine gri asa..sau albastruie... E din cauza cernelii ? Eu ma gandesc ,ca mai am ceva de crescut...si sa nu arate ciudat cand se intinde pielea... |
eu te sfatuiesc sa mergi pe o singura cale
ori iti faci permanent ori nu-ti faci deloc |
Quote:
PS: tot incearca sormea sa ma convinga sa ne facem cate un ingerash fiecare pe coapsa .. ma rop .. prin zona .. :D inca nu sunt decisa ... si as fi optat ptr unul temporar ... |
Quote:
|
Quote:
Eu mi-as face unul semipermanent nu pentru ca as avea indoieli ci pentru ca in meseria pe care as vrea sa o profesez , regulile de conduita mi-ar interzice cu desavarsire... Daca imi schimb orientarile in cariera , probabil voi pastra tatuajul daca nu... |
argumentul meu e simplu.....culorile nu se elimina atat de usor pe cat credeti voi
posibil chiar sa ramaneti cu urme urate ;) |
am vazut ca raman urme urate rau:omfg:
|
Quote:
|
pe piele, unde as putea sa vad??
|
Quote:
|
esti off topic;)
|
Nu sunt deloc offtopic... ma intrebam daca ai vazut in poza sau live atata tot nu ma interesa persoana respectiva...
|
da, am vazut live
|
2 Attachment(s)
1 la mana un tatuaj semipermanent tine cam 3-5 ani....deminde de cat stai la soare si in ce loc este
2 la mana nu ramane nici un fel de semn 3 la mana pt cei ce doresc mai multe informati cat si tatuaje imi pot lasa un mesaj(am salon profesional) Si sa revenim....eu am avut pierceuri mai peste tot(limba spranceana si inca un loc mai intunecat:P)acum nu mai am nici unu pt ca nu imi mai par interesante Tatuajele imi plac la nebunie si am 2 dar vor mai urma multeeee |
de cat timp tatuezi tu?
|
Nu eu tatuez....eu doar am salonu......2 prieten buni de- ai mei tatueaza un baiat si o fata.....fata tatueaza de la 16 ani(acum are 20)si are diploma si este pintre cei mai buni artisti din romania.....iar baiatu tatueaza de vreo 3 ani....
|
ciudat....eu ma tatuez de vreo 7-8 ani, sunt prieten cu marea majoritate a celor vechi in bransa (vezi hasky care tatueaza de vreo 14 ani si cu toate ca e printre cei mai buni nu o zice) si stiu mai multe cazuri in care dupa un tatuaj temporar au ramas urme....ma rog....poti sa postezi te rog cateva din lucrarile fetei? chiar as vrea sa vad un artist talentat si la noi
|
Ea nu spune ca e printre cei mai buni.....o spun eu si alti care si-au facut tatuaaje la ea....a facut tatuaje in america, anglia, spania, italia, bulgaria, etc....o sa pun cateva tatuaje facute de ea.....ala al meu full back l-a facut cand avea 19 ani...cat despre cele temporare despre care vb tu e posibil sa nu fi fost facute calumea si a intrat cu acul prea adanc sub piele....
|
probabil ca nu ti-a explicat prietena ta care a facut tatuaje in diverse locuri de pe mapamond cum se lucreaza....depinde foarte mult in care din cele 5 straturi de derma vrei sa intrii cu cerneala ca sa dai cat mai multa culoare.....un tatuaj temporar se face bineinteles cat mai adanc ca sa ramana cat mai bine si cat mai mult datorita fragilitatii pigmentilor care se descompun imediat.....deci aproape de intotdeauna va ramane o urma...un ghost effect daca vrei....nu neaparat nemaipomenti de vizibila...iar vis-a-vis ca e printre cei mai buni....nu are anii necesari de experienta ....iarta-ma dar imi sustin parerea
|
si totusi astept niste poze cu un portofoliu :)
|
Quote:
|
http://www.panhandleparade.com/index...rs/mbb7711621/
aici ai un exemplu foarte edificator sau aici http://infinitetattoos.wordpress.com...s-cause-scars/ |
Quote:
|
din pacate nu sunt izolate
eu am vazut si o emisiune pe discoveru unde prezentau leziuni de genul |
sa inteleg ca duduia care e printre primii din tara nu are portofoliu?>
|
m-am lamurit total
|