Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

DMX_DOG_4_LIFE 30-04-07 23:18

Re: Masinile voastre desenate de noi

adica geamograf ca nu inteleg ?

giubau_v8 30-04-07 23:33

sa te mai ajut putin...de acum iti pui desenele ori aici >>>> https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html >>>> ori iti faci un thread cu desenele tale

geamograf= pus poza sub foaie si copiat...stiu ca stii ce e;)

DMX_DOG_4_LIFE 30-04-07 23:39

ma nu am facut cum zici tu geamograf da nu imi bat capu cu tine ca orcum crezi ce vrei tuuu
am facut cand eream mai pe la inceput si nu stiam sa desenez din cap si poza o aveam in calculator asa ca nu am cum sa pun foaie peste foaie da crezi cum vrei

DMX_DOG_4_LIFE 30-04-07 23:40

nu inteleg de ce sa le pun acolo si n uaici ca toata lumea da lass >>>>>>>>>>

LKS 30-04-07 23:43

Quote:

Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE (Post 878479)
nu inteleg de ce sa le pun acolo si n uaici ca toata lumea da lass >>>>>>>>>>

mai citeste si titlul topicului cand intri pe el ..aici sunt MASINILE VOASTRE DESENATE DE NOI ...incearca acum sa intelegi ce vrea sa zica ...
mai citeste si alte titluri si ai sa iti dai seama unde sa pui desenele

DMX_DOG_4_LIFE 30-04-07 23:57

da si eu ce vreau sa fac sa ma aliezi cu voi in caz ca nu va suparati sa particip si eu!!!! si orcum nu e prea calduroasa primirea

vlad_VSV 30-04-07 23:58

Quote:

Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE (Post 878475)
ma nu am facut cum zici tu geamograf da nu imi bat capu cu tine ca orcum crezi ce vrei tuuu
am facut cand eream mai pe la inceput si nu stiam sa desenez din cap si poza o aveam in calculator asa ca nu am cum sa pun foaie peste foaie da crezi cum vrei

ai pus foaia pe ecran...nu are rost sa minti...ca nu suntem de 2 zile pe forum ...ca se vede clar.....prea se potriveste pozitia ....si restu

DMX_DOG_4_LIFE 30-04-07 23:59

deci pana la urma ma primiti si pe mine sa modific masinile virtual sau nu ?

giubau_v8 01-05-07 00:00

...eu doar am vrut sa iti traduc ce vroia sa zica vlad vsv..fiecare cu parerea lui..eu nu-mi dau cu parerea in privinta desenelor tale
...cred ca te-am primit destul de calduros...puteai sa fii sezizat la aberatorii de succes si ajungeai cu un warn sau o infractiune

ontopic....o sa fac eu audi pt sasha ca tot n-am ce face ;)

vlad_VSV 01-05-07 00:01

Quote:

Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE (Post 878510)
da si eu ce vreau sa fac sa ma aliezi cu voi in caz ca nu va suparati sa particip si eu

la razbooooi ostasi :twisted: :twisted:

acuma serios vorbind....lasand copiatu si altele...mai citeste regulamentul forumului....vezi ce se mananca pe aici....si apoi mai vorbim

DMX_DOG_4_LIFE 01-05-07 00:01

da ma fie cum zici tu numa ivo stiti sa desenati sunteti mestri ce sa zi ai auzit de schita ?

DMX_DOG_4_LIFE 01-05-07 00:02

mi-ati stricat toata pererea despre forumu asta !!!

DMX_DOG_4_LIFE 01-05-07 00:10

orcumu ma doare undeva de voi si de parerile voastre crezi ca daia nu mai poloua afara sau ce? mari maestri ce oti fi mai scutitima frate ca n uam copiat nimic lasatima dracu cu parerile voastre numai critici stiti sa faceti invidiosilor n umai are lumea loc de voi !! !

vlad_VSV 01-05-07 00:18

pai da..ca forumu asta se umple pe zi ce trece de oameni deastia....care vin ca "de ce nu pot si eu sa pun pe topicu asa desene ca si ceilalti"...da nu citesc numa se trezec sa posteze unde le toaca capu...nu am nimica cu tine....fara suparare....

ps: schimba tastatura sau invata sa scrii....

DMX_DOG_4_LIFE 01-05-07 00:28

ba voi sunteti batuti in cap eu nu vreau sa imi afisez pozele mele pe forum ,aici am inteles chestia asta ca nu am voie, eu vreu sa fac mesinile pe care mi le da oameni sa le-o desenez sau sa o tunez virtual acu ai inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si lasama dracu cu tastatura ta si ca nu stiu sa scriu la cat m-ati suparat !!! si nu sunt disprat de calculator ca voi sa stau in fiecare minut pe el sa scriu la foc automat si corect mai gresesc asta e !!!

Ace Axel 01-05-07 00:32

aloooooooooooooooooo .... unde t crezi ... p mirc ... omule calmeazate... incearca sa eviti posturile duble si atacurile directe k altfel ne parasesti cu sau fara vointa ta...

ignorand tot c sa discutat pana adineauri .. esti bine venit sa modifici masinile postate p acest topic ...si d asemenea sa ne impartasesti din desenele tale ... p topicurile corespunzatoare.... dar intro maniera cat mai ordonata si civilizata

LKS 01-05-07 01:25

Quote:

Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE (Post 878566)
ba voi sunteti batuti in cap eu nu vreau sa imi afisez pozele mele pe forum ,aici am inteles chestia asta ca nu am voie, eu vreu sa fac mesinile pe care mi le da oameni sa le-o desenez sau sa o tunez virtual acu ai inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si lasama dracu cu tastatura ta si ca nu stiu sa scriu la cat m-ati suparat !!! si nu sunt disprat de calculator ca voi sa stau in fiecare minut pe el sa scriu la foc automat si corect mai gresesc asta e !!!

si nici nu te obliga nimeni sa ti le afisezi ...
cum ziceati forumul asta e plin de copii vai mama lor ...intra sa posteze ca sa nu adoarma ...
si nu suntem chiar asa de disperati sa stam 24/24 pe forum ...si nici nu iti trebuie 3 facultati ca sa intelegi titlul unui topic ..
daca zici aici ca esti sa le`o desenezi oamenilor ..spor la treaba ..
nu te mai ataca asa ...ca faci riduri ..si esti tanar ..pacat de tine ..iti irosesti viata degeaba ...
si chiar ai nevoie de un abecedar pe care sa`l rasfoiesti ;)

ADDOstreet_racer 01-05-07 12:24

Quote:

Originally Posted by DMX_DOG_4_LIFE (Post 878566)

HEY alo baiatu calmeazate k pe forumu asta sunt destui oameni care te pot ajuta tre doar sa vb frumos .....si ma mir k inca nu tiai luat ban .Yo .mi-am luat si ptr mai putin ,,,,Mai calm cu jignirile astea ,,,,,,vezi k sunt oameni care pot sa vb frumos .u chiar nu poti ,.,,,,
PS:Baiatu cu barchetta e bine macar k idee ? Am facuto degeaba ?Macar spune ceva .......

vlad_VSV 01-05-07 13:19

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=593

sa nu ma uitati :lol:

Naitzu 01-05-07 13:19

asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..:)

LKS 01-05-07 13:21

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 879138)
asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..:)

;) sa vedem ce`o ieshi

Yackone 01-05-07 14:47

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 879138)

ce coincidenta...;)

Ace Axel 01-05-07 15:49

planuiti ceva si eu nu stiu!? :D

Cardos 01-05-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 876674)
ok uite ce frate yo am facuto pasta la scoala .in ore ........asa k nu te lua neaparat dupa realizare ,,,,,si scuze de poza .tio pun curand si scanata .............Ptr baiatu cu barchetta .........scuze de calitate ....da makar k idee ,,,,,k,

Ms de desen E super fain,Cand ajungi prin borsa sa ma anuntzi !!!!!!Mergem la o bere;) Sal

Cardos 01-05-07 18:20

Scuzee!!!Nu am raspuns mai devreme pt. ca am fost plekat la bunici si acolo nu au NET,dar e super ms mult

ADDOstreet_racer 01-05-07 20:58

Cu placere ...Ma bucur k-ti place si .numai bine ,,,,,

tunerul 02-05-07 18:28

5 Attachment(s)
ma ajuta careva sa-mi fac un proiect?.........imi trebuie sa fie desenata cu faruri de golf 4 ca la dacia neagra si usi lambo.....si ceva spoilere... ms foarte mult

Pro-Racer 02-05-07 18:38

As dori sa-mi pictati un Renault 19.Daca se poate as dori sa fie pozitionat astfel incat sa vad si fata si lateralul masini.As vrea sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu o inclinatie cat de cat turbata.Doresc modificari la capota,bara fata,faruri,oglinzi si praguri.In cazul in care este nevoie solicitati poza.Spor la munca si succes :D Mersi anticipat.

toyoman 02-05-07 22:25

cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de golf 3? eu lucrez cu fibra sitrebuie sa fac una si nu am nici o idee.pls!!!

Naitzu 02-05-07 22:35

1 Attachment(s)
gata ct 04 ksu... ...ce se vede negru am dat cu stiloul...( cerneala negra)..ce se vede rosu am dat cu caroca ..si am intinat cernela...am revizuit cu photoshopul...asa...si geamul...ha..geamul..mi-al luat si eu creioane moi...:D

Kalastar 02-05-07 22:38

salut! poate cineva dintre voi sa imi deseneze si mie eleronul la masina?? si o priza de aer, as vrea sa vad cum arata pe masina... dau un suc:)

thx!!!

Naitzu 02-05-07 22:43

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 881512)
cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de golf 3? eu lucrez cu fibra sitrebuie sa fac una si nu am nici o idee.pls!!!

Poate te ajut eu..ID :[email protected]

ADDOstreet_racer 02-05-07 23:04

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 881512)

Faci unicaturi ? ti-as fi dat yo niste idei da esti k un fel de rival si din pacate nu pot ,,:D

toyoman 02-05-07 23:31

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 881605)
Faci unicaturi ? ti-as fi dat yo niste idei da esti k un fel de rival si din pacate nu pot ,,:D

Frate... io nu m-am gindit la concurenta.Da' o sa fac bara oricum, intr-o saptamina tot o ''vad'' si o sa iasa beton, da' sti tu ca o sursa de inspiratie la momentu' potrivit nu strica, asa ca... ms oricum:)

LKS 02-05-07 23:34

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 881532)
gata ct 04 ksu... ...ce se vede negru am dat cu stiloul...( cerneala negra)..ce se vede rosu am dat cu caroca ..si am intinat cernela...am revizuit cu photoshopul...asa...si geamul...ha..geamul..mi-al luat si eu creioane moi...:D

ms bro ...dau o bere ! :D

Naitzu 03-05-07 10:11

npc...skoda octavia next...( pt o colega) :)

DMX_DOG_4_LIFE 03-05-07 17:19

fac si eu skoda octavia, daca nu va sparatii bine inteles !!!

Naitzu 03-05-07 19:15

nu da bice...bafta cu desenu..ce zici ar mere niste jante bbs rk?.. :)

DMX_DOG_4_LIFE 03-05-07 19:18

depinde pe cine intrebi ?

DMX_DOG_4_LIFE 03-05-07 19:23

a si am facut-o da nu stiu daca o sa fa placa, astept commentarii!!!:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning