![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
adica geamograf ca nu inteleg ?
|
sa te mai ajut putin...de acum iti pui desenele ori aici >>>> https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html >>>> ori iti faci un thread cu desenele tale
geamograf= pus poza sub foaie si copiat...stiu ca stii ce e;) |
ma nu am facut cum zici tu geamograf da nu imi bat capu cu tine ca orcum crezi ce vrei tuuu
am facut cand eream mai pe la inceput si nu stiam sa desenez din cap si poza o aveam in calculator asa ca nu am cum sa pun foaie peste foaie da crezi cum vrei |
nu inteleg de ce sa le pun acolo si n uaici ca toata lumea da lass >>>>>>>>>>
|
Quote:
mai citeste si alte titluri si ai sa iti dai seama unde sa pui desenele |
da si eu ce vreau sa fac sa ma aliezi cu voi in caz ca nu va suparati sa particip si eu!!!! si orcum nu e prea calduroasa primirea
|
Quote:
|
deci pana la urma ma primiti si pe mine sa modific masinile virtual sau nu ?
|
...eu doar am vrut sa iti traduc ce vroia sa zica vlad vsv..fiecare cu parerea lui..eu nu-mi dau cu parerea in privinta desenelor tale
...cred ca te-am primit destul de calduros...puteai sa fii sezizat la aberatorii de succes si ajungeai cu un warn sau o infractiune ontopic....o sa fac eu audi pt sasha ca tot n-am ce face ;) |
Quote:
acuma serios vorbind....lasand copiatu si altele...mai citeste regulamentul forumului....vezi ce se mananca pe aici....si apoi mai vorbim |
da ma fie cum zici tu numa ivo stiti sa desenati sunteti mestri ce sa zi ai auzit de schita ?
|
mi-ati stricat toata pererea despre forumu asta !!!
|
orcumu ma doare undeva de voi si de parerile voastre crezi ca daia nu mai poloua afara sau ce? mari maestri ce oti fi mai scutitima frate ca n uam copiat nimic lasatima dracu cu parerile voastre numai critici stiti sa faceti invidiosilor n umai are lumea loc de voi !! !
|
pai da..ca forumu asta se umple pe zi ce trece de oameni deastia....care vin ca "de ce nu pot si eu sa pun pe topicu asa desene ca si ceilalti"...da nu citesc numa se trezec sa posteze unde le toaca capu...nu am nimica cu tine....fara suparare....
ps: schimba tastatura sau invata sa scrii.... |
ba voi sunteti batuti in cap eu nu vreau sa imi afisez pozele mele pe forum ,aici am inteles chestia asta ca nu am voie, eu vreu sa fac mesinile pe care mi le da oameni sa le-o desenez sau sa o tunez virtual acu ai inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si lasama dracu cu tastatura ta si ca nu stiu sa scriu la cat m-ati suparat !!! si nu sunt disprat de calculator ca voi sa stau in fiecare minut pe el sa scriu la foc automat si corect mai gresesc asta e !!!
|
aloooooooooooooooooo .... unde t crezi ... p mirc ... omule calmeazate... incearca sa eviti posturile duble si atacurile directe k altfel ne parasesti cu sau fara vointa ta...
ignorand tot c sa discutat pana adineauri .. esti bine venit sa modifici masinile postate p acest topic ...si d asemenea sa ne impartasesti din desenele tale ... p topicurile corespunzatoare.... dar intro maniera cat mai ordonata si civilizata |
Quote:
cum ziceati forumul asta e plin de copii vai mama lor ...intra sa posteze ca sa nu adoarma ... si nu suntem chiar asa de disperati sa stam 24/24 pe forum ...si nici nu iti trebuie 3 facultati ca sa intelegi titlul unui topic .. daca zici aici ca esti sa le`o desenezi oamenilor ..spor la treaba .. nu te mai ataca asa ...ca faci riduri ..si esti tanar ..pacat de tine ..iti irosesti viata degeaba ... si chiar ai nevoie de un abecedar pe care sa`l rasfoiesti ;) |
Quote:
PS:Baiatu cu barchetta e bine macar k idee ? Am facuto degeaba ?Macar spune ceva ....... |
|
asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..:)
|
Quote:
|
Quote:
ce coincidenta...;) |
planuiti ceva si eu nu stiu!? :D
|
Quote:
|
Scuzee!!!Nu am raspuns mai devreme pt. ca am fost plekat la bunici si acolo nu au NET,dar e super ms mult
|
Cu placere ...Ma bucur k-ti place si .numai bine ,,,,,
|
5 Attachment(s)
ma ajuta careva sa-mi fac un proiect?.........imi trebuie sa fie desenata cu faruri de golf 4 ca la dacia neagra si usi lambo.....si ceva spoilere... ms foarte mult
|
As dori sa-mi pictati un Renault 19.Daca se poate as dori sa fie pozitionat astfel incat sa vad si fata si lateralul masini.As vrea sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu o inclinatie cat de cat turbata.Doresc modificari la capota,bara fata,faruri,oglinzi si praguri.In cazul in care este nevoie solicitati poza.Spor la munca si succes :D Mersi anticipat.
|
cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de golf 3? eu lucrez cu fibra sitrebuie sa fac una si nu am nici o idee.pls!!!
|
1 Attachment(s)
gata ct 04 ksu... ...ce se vede negru am dat cu stiloul...( cerneala negra)..ce se vede rosu am dat cu caroca ..si am intinat cernela...am revizuit cu photoshopul...asa...si geamul...ha..geamul..mi-al luat si eu creioane moi...:D
|
salut! poate cineva dintre voi sa imi deseneze si mie eleronul la masina?? si o priza de aer, as vrea sa vad cum arata pe masina... dau un suc:)
thx!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
npc...skoda octavia next...( pt o colega) :)
|
fac si eu skoda octavia, daca nu va sparatii bine inteles !!!
|
nu da bice...bafta cu desenu..ce zici ar mere niste jante bbs rk?.. :)
|
depinde pe cine intrebi ?
|
a si am facut-o da nu stiu daca o sa fa placa, astept commentarii!!!:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning