![]() |
Re: discutii Satu Mare
mai baieti...totusi nu vi se pare ca aceasta comunitate e cam foarte mica? Suntem aceeasi de la inceput...cred k 1 sau 2 daca s-au mai alaturat...traim intr-un orash parca desprins dintr-o lume moarta...pacat ca se intampla asa...sper sa isi mai revina pe parcurs...
|
Da criware bine zici,tot noi care postam in fiecare zi suntem de la inceput de cand ne-am cunoscut,s-au mai alaturat 1 sau 2 da cam atat,vezi ca lumea de aici nu prea le are chiar asa cu tuningu ca si in alte orase(parerea mea),aici mai mult domnesc masinile de lux sau chiar sport dar de o generatie mai noua ca ale noastre cu modificari din fabrica facute pe ele.....
|
lasa mah...sanatosi sa fim...k om avea si noi prunci si le-om cumpara masinute tuningalite...:)sa se joace in parc cu ele...makr or fi si ei mandri...;)
|
Adevarul ca Cluju si Timisoara sunt centre studentesti deci multi tineri.Iar tuningu prinde in marea majoritate la tineri sa recunoastem.Oricum si Satmaru are potential.Eu inca is "tanar" dar de la anu vine o tura noua de noi inscrisi in club :p ;)
|
Quote:
|
doamnelor si domnilor, o comunitate se creaza. doreati sa o aiba parintii nostri cu dacia 1300 si dacia 1100 modificate? sau cei care isi permiteau masini adevarate credeti sa mai doreau sa se mai joace la ele? asta e. se pare ca sunteti primii in zona, un fel de pionieri in vestul salbatic. si din cite remarc, avem si indieni, dar nu mai umbla cu pene, ci cu chipie:lol:
faptul ca e o comunitate mica nu e motiv sa va panicati. depinde de voi sa o cresteti, si de felul in care puneti in practica actiunile. si nu va faceti iluzii, tot timpul vor fi animozitati intre doi oameni. hai ma, chiar nu ati avut nici unul albine?:twisted: |
raul.........iti vinzi masina? am vazut pe bazar :( pacat de ea
|
Nu mie urgent sa o vand dar am vrut sa vad cam cat pot lua pe ea acuma,daca omu venea cu banii pe care i-am cerut o dadeam da asa nu o dau,mai ales ca acuma merge foarte bine,i-am schimbat diferentialu ca ala de 1.8 s-a tocat si s-a blocat,noroc ca nu am zburat de pe drum la 120km,acuma mi-am luat un diferential de 2.0 si are autoblocant in el,asa fain ma pot intorce acuma.....
|
oameni buni.. vreau sa va rog un lucru... dati plz un vot aci http://www.misscnme06.lx.ro/miss_po****ritate.html ---->> pt HORA CARLA... plz.. nu va ia decat 3 clic-uri.. va rog io.. va multumesc.. sorry de "off" dak ii..
|
mai sus unde e cenzurat... e POP.U.L.A.RITATE va rog ioo.. un vot.. :) ms mult
|
miss boboc eminescu` ... ei ei ... :)
carla care o fost la emi si pana in a8a nu ? |
Dic mai da ce cunoscuta e fata... :D. Ma bucur sa aflu asta.Apropo venitzi la miss? :p
|
eu cu sigurantza o sa fiu acolo :)
nah` bun ... atunci o sustzinem pe carla ? :D juana .. eh lasa ... ca nu numai tu imbatranesti ... totzi imbatranim in acelasi timp .. deci .. ;) |
Noah cum a fost la miss lume?Ce mai faceti?Vad ca ii cam liniste pe la noi la comunitate...sunteti in vacanta?
|
miss`u ii deabia joi.. :) care mai aveti prieteni... dati acolo un mass.. cu site-u .. shi sa bage acolo la voturi.. :) iara s-o lasat pustiu` peste comunitate.. ?
|
cred ca s-o referit la missu` care o fost aseara ... goldish
dj project o fost fain ... dar nu ma asteptam sa castice tipa care a castigat. si si 15 noiembrie ... cand e miss eminescu ... nu e din gresala MIERCURI ? ;) |
Bine zici Spark,am crezut ca ati fost careva la miss Goldish,eu am vazut doar la televizor da o fost fain....mai ales tatoasa de la Heaven:shock:,da Eminescu in 15 ii?Aia ar fi miercuri....mergeti careva?
|
Normal. :)
|
azi mi-am luat bilet ...
ca am avut treaba pe la liceu .. asa ca am rezolvat mai multe chestii deodata ;) |
multumim de info byrons13...nu o sa calc pe acolo...
|
Asta e Byrons13,vezi ca numa peste din astia da lumea,peste"profesionisti de sfarsit de saptamana",din astia de doi lei...sai fwt...numa bine
|
raul.. cred k am vazut in COX ZKL-u` tau.. :P langa unu` cabrio galben park`.. :) iote mai... o ajuns omu` in revista.. e vorba de nr.8 :)
|
De fost am fost...o inghesuiala mare..nici pe hol nu aveai loc bine.Am renunatat si mam dus la o bere cu ceva preteni..o bere de vreo 2 ore :P. Sry da poze nu sunt..poate spark.
|
pupaza fitzoasa cu nr 1
nush` cum o cheama ... poze nu prea am dar am destule filmuletze.doar ca imi tre` un cablu` de date sau un mini usm pt tel. poate mai incolo umpicutz atmosfera o fost faina .... parerea mea e ca morandi o stiut sa intretina atmosfera. iar referitor la inchesuiala ... e cum o zis snoopy. inghesuiala de numa`. am fost calcat ca sa imi ajunga pana anu` viitor. :) |
Quote:
|
exact ...si eu te-am vazut raul :) ai ajuns vedeta!!!! :)
|
:)..o mica vedeta holdo:).....bai baieti vine cumva primavara??Asa de cald ii,chiar buna vremea pentru niste sensuri:)...
|
ms demian. se intimpla destul de multe. hai sa vezi...
|
as vrea eu
|
imi pare rau. nu am ajuns sa mai dau raite pe la firme de tuning. am fost ocupat sa ma cert la spital cu portarul si cu femeia de serviciu, de altfel cei mai importanti oameni intr-o institutie:x . imi cere bani ca sa intru sa o vad pe mama care e internata acolo???!!! ca imi da halat? da nu ma intereseaza halatul lor!! eu platesc darile la stat, pentru care am acces in orice instituitie publica. este vreo decizie a consiliului local privind accesul in spitale, ca se face accesul in spitale doar dupa ce dai 1 zlot la femeia de serviciu si 1 zlot la portar??:shock: nu mai pot. va trebui facut ceva si in satu mare, altfel ne maninca porcii. Am umblat la spitale in centre universitare adevarate, cu spitale adevarate, nu cu doctori adunati intr-o cocina pentru care platim sa se faca pe avram iancu palate si salarii sa se ingrase niste nesimtite ca stau pe scaun si vorbesc impertinent cu noi. iar cind le iei la rost, te pofteste nerespectuos sa iesi afara, si il cheama pe colegul paznic/bodyguard sa o ajute. noroc ca sunt mare si s-a speriat si ala. doamne ce draci am!!!!!!!!
|
juana-man ti-am vazut masina in august cand am fost in sm urcai podul decebal ii beton masina.Aicea sunt multi care fac curse cu masini ca a ta dar alta versiune nu cu geamul de pe spate asa de lung nu stiu cum se numeste polo G60 SAU ASA CEVA.Stiu un polo care a mers cu 250 si ea explodat motoru(oricum ii tari )
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de satu asta??:):)
|
cred ca se bea bere multa in satul berea bere;)))))))))))
|
unde e respectivul sat? in Romania?
|
buna baietzi am ajuns si eu in romania .... si apar problemele :( daca stiti voi pe cineva care are sau se ocupa la design interior aici ma refer mai mult la partea de bord ceasuri kilometraj etc .... aaa da si inca ceva e catastrofala ROMANIA :) un furtun de la turbina la intercooler (de iveco) 6 mil wooaawww
|
serios ca te-am vazut in august nai iesit deloc cu masina? atuncea mai sunt polo exact ca a tau in sm?
|
serios ca te-am vazut in august nam de ce sa mint sau mai sunt masini ca a ta la fel ? nai iesit deloc cu ea in august'?
|
Quote:
|
Salut baietii !!! In legatura cu Polo-ul da-mi voie sa nu prea fiu de acord cu tine... :) Apropo, Juana man, nu ai fost in centru data trecuta cum ne-am inteles ?!
|
"Jucaria" este de vanzare si o foarte mare dorinta a mea ar fi SA RAMANA IN SATU MARE !!! Cate masini am avut le-am cam data inafara judetului din pacate :( Vreau sa o vand ptc are 100 cai (1.600 cmc) si nu prea imi ajung. Vreau sa o dau si sa-mi "construiesc" ceva de la a la z. Ar fi pacat sa o dau si pe asta inafara orasului (judetului) cum s-a intamplat cu Golful si cu BMW-ul. Ma cam doare inima dupa ele dar nu-mi permit sa le pastrez pe toate... Ar fi super daca macar Polo-ul ramane la noi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning