Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/143411-4tuningtime-pitesti-editia-2-17-18-octombrie.html)

ggd_87 19-10-09 19:29

Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie

42 Attachment(s)
Ultima serie cu poze! :lol:

ggd_87 19-10-09 19:40

10 Attachment(s)
Si o serie de filmuletze!
Hai-ule,sa-ti schimbi si tu cauciucurile,cu unele cu miros mai frumos! :lol:

world cars 19-10-09 19:47

Video cu robotul nare nimeni ?

[MadMan] 19-10-09 20:46

Am si eu poze aici ....

MyTzu41 19-10-09 21:02

Va mai zic si eu de pozele mele de pe blog AICI

Vyk 19-10-09 21:12

Inca o editie 4Tuning reusita, in ciuda unor comentarii de pe acest topic.
Din pacate nu am putut ajunge, am fost prins prin Bucuresti cu ceva treaba si in plus am fost si putin rapciugos.

Multe multumiri fotografilor care au prins esenta evenimentului si ne-au transmis-o si noua...jos palaria pentru cei care au tras cadre de la etaj, multi au prins perspective interesante cu masinile de la expo.

Si btw, jeepul ACELA (este evident care) a fost demential! Sper sa vina si la alte evenimente pentru a-l vedea real life, felicitari proprietarului pentru bun gust, inspiratie si pasiune.

Felicitari si pentru initiativa de a aduce hostese, Pitestiul s-a prezentat excelent, fetele fiind foarte prezentabile, la concurenta cu cele mai bune masini. Inca o data parandu-mi rau ca nu am ajuns. Topeam blitzul, umpleam cardul si oboseam shutterul.

Respect si jos palaria si pentru echipa de drift, atat pentru trioul de senzatie (se stiu baietii) insa si pentru restul de participanti care au aratat ca vor si pot. Masina conteaza insa sa nu descalificam oamenii, nu toti au bani garla cat sa-si prepare masina optim.

Sunt de acord cu ce se scria in pagina 34 (cele 2 posturi morpheusmaster si HAI). Aveti dreptate. Personal m-au deranjat atat posturile celor care comentau pe dinafara driftingului dar SI cele in care destul de multi useri 4T sareau la gatul primilor. Parerea mea este ca multi ar trebui sa gandeasca mai mult si sa scrie mai putin...daca sarim unii la gatul altora nu rezolvam nimic. Fiecare cu parerile lui insa sa si le sustina civilizat, calm si cu argumente. Sa observam cum pun unii problema si cum reusesc sa-si pastreze calmul si sa fie constructivi (HAI de exemplu).

gbrheaton 19-10-09 21:22

eu unu m-am cam saturat de toti nesimtitii care comenteaza pe margine si vorbesc numai de rau...dupa pauza eu si tovarasii mei ne-am schimbat locul exact acolo la strada principala! cam la 2 metrii de noi niste pusti care nu inteleg de ce au venit tot comentau gen : "hai ma da un drift calumea esti prost ca nu stii nimic vai de capu vostru" sau "ia uite ma...mare lucru" sau "hai ma (injurii peste injurii) ce tot tragi frana de mana" .....astia care habar nu aveti cei aia un drift controlat sau care veniti la astfel de evenimente doar ca nu au treaba mamele voastre cu voi si nu va mai pun la spalat vase.....STATI FRATE ACASA! cel mai mult m-am enervat cand vlad(rlg) se dadea...si tot un "comentator" ia uitel si pe stramba asta nu stie nimic....credeti-ma am vrut sa ma duc la el si sa il calc in picioare dar m-a potolit prietena..... vlad,asa cum e el, face ce nu faceti voi "sanatosilor" - nu toata lumea e perfecta toti au cate o boala sau o problema...mai mica sau mai mare nu conteaza...toti avem! ASTIA CARE NU AVETI NICI O TREABA CU ASA CEVA! VA ROG INSITENT DUCETI-VA LA UN MECI DE FOTBAL SA SPARGETI SEMINTE SI SA VA INJURATI CAT VREI!

[cash]SexY 19-10-09 21:25

tuningTIME Pitesti Editia a-II-a day 1 http://www.***********/photos/39867156@N07/
tuningTIME Pitesti Editia a-II-a day 2 http://www.***********/photos/43752470@N04/

Alex_pitesti 19-10-09 21:34

mai revin si eu cu un video super cu cei 4 fantastici:D
nu merge..nu stiu de ce..mai incerc maine..

CIPIsPEEd18 19-10-09 21:53

Super show, nu mai zic nimic de ratatii care nu au ce cauta acolo, cum spunea cineva mai in spate cu ceva pagini TINE DE CULTURA si la noi ,,chestia asta" CULTURA e la pamant daca nu chiar sub. Nu e vorba doar de cultura auto,tuning,drift s.a.m.d. este vorba in general. Oamenii isi dau sufletu masinilor pentru niste animale care daca nu fac poze cu telefonu cu siguranta il tin la ureche intors invers ca sa asculte maneaua. Oameni care habar nu au cum sa deosebeasca o marca de masina de alta si asta la oameni la care ai asteptari,oameni care cand vedeau flacari la esapament sau direct in buza motorului la evacuare incepeau sa rada ca retardatii ca,, ce reaq e asta ma ia foc aci". Nu mai continui ca nu e cazu sa ma enervez din nou.
Per Total : SUPER SHOW FACUT DE TITRATUL TENGU SI ECHIPA DE ,,CASCADORI AI RASULUI" HAI & KNS(SUPER OAMENI CARE INVART COLACUL CU CAP SI STIL) A IESIT CEVA SENZATIONAL AM STAT 2 ZILE SI NU AM SIMTIT FRIGU'
BV PIKOLO BV TUTUROR SI SA SPERAM CA 4TUNING VA DEVENI O CULTURA.

[MadMan] 19-10-09 22:09

Un video...

<center><object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/aIPMzD7T1d0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/aIPMzD7T1d0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object></center>

Kasp3r 19-10-09 22:11

in curand cateva poze de la premiere...

pikollo 19-10-09 22:27

Cei interesati A3 e de vanzare :)

http://audi.anunturi-auto.4tuning.ro...i-5777601.html

Nu uitati care vreti sa faceti o filiala FullSpeed in orasul vostru dati add pe mess

Ombladon_pitesti Presedinte
sau
pikolloalex e si el ceva pe acolo

daffy duck™ 19-10-09 22:31

Quote:

Originally Posted by gbrheaton (Post 2733720)
eu unu m-am cam saturat de toti nesimtitii care comenteaza pe margine si vorbesc numai de rau...dupa pauza eu si tovarasii mei ne-am schimbat locul exact acolo la strada principala! cam la 2 metrii de noi niste pusti care nu inteleg de ce au venit tot comentau gen : "hai ma da un drift calumea esti prost ca nu stii nimic vai de capu vostru" sau "ia uite ma...mare lucru" sau "hai ma (injurii peste injurii) ce tot tragi frana de mana" .....astia care habar nu aveti cei aia un drift controlat sau care veniti la astfel de evenimente doar ca nu au treaba mamele voastre cu voi si nu va mai pun la spalat vase.....STATI FRATE ACASA! cel mai mult m-am enervat cand vlad(rlg) se dadea...si tot un "comentator" ia uitel si pe stramba asta nu stie nimic....credeti-ma am vrut sa ma duc la el si sa il calc in picioare dar m-a potolit prietena..... vlad,asa cum e el, face ce nu faceti voi "sanatosilor" - nu toata lumea e perfecta toti au cate o boala sau o problema...mai mica sau mai mare nu conteaza...toti avem! ASTIA CARE NU AVETI NICI O TREABA CU ASA CEVA! VA ROG INSITENT DUCETI-VA LA UN MECI DE FOTBAL SA SPARGETI SEMINTE SI SA VA INJURATI CAT VREI!

referitor la ceea ce spui tu aici, cu injuriiloe si alte chestii de genu asta.....stateam pe langa iesire si ii tot auzeam pe "drifterii" din public cum comentau, exact cand sa ma mut , intrase Vlad_RLG sa dea si el si au inceput 2 baietasi din public " mama frate, a intrat iar handicapatul ala care nu are nicio treaba cu masinile" fara sa stau pe ganduri...direct la el m-am dus....a fost o chestie care m-a deranjat foarte tare si daca mai erau si alti baieti acolo...imi e frica sa zic ce iesea....

asa ca , oameni buni....baiatul este de apreciat ca incearca din rasputeri sa faca si el si sa dea cel mai bine...sa scoata toti ficatii masinii aleia....fiind singurul pilot cu un mic handicat, trebuie apreciat...unii zic ca nu prea da bine, ok frate, incearca si el vrea sa invete...are de unde sa invete....baga bani in masina k sa vina la aproape foecare eveniment pe o raza de 300km +/-, isi doreste sa ajunga sus si e constient ca trebuie sa munceasca....

RESPECT pt tovarasul Vlad, daca citesti acest mesaj de aici....noi suntem langa tine ( stii bine la cine ma refer, baietii de la intoarcere) eu cel putin la inceput cand te-am cunoscut ai vazut, eram la antrenamente....si usor usor pe parcurs.....o sponsorizare, o guma....stii tu la ce ma refer...nu te mai lua dupa ce zic astia "mari" pe aici.....bagati.......baga numai a 1a , nu marsalier....capu sus....Bafta si respest tuturor baietiilor!!!!!!!!!!!!!!

UnDracK 19-10-09 22:31

Gata Pikollo il dai :( ?

pikollo 19-10-09 22:32

da vreu sa vina s3 :P

UnDracK 19-10-09 22:35

Bun bun....iti urez bafta si sa-ti vina cat mai repede :D

GearHead 19-10-09 22:37

8 Attachment(s)
Cateva poze si de la noi. Sunt mai artistice asa :p

plus, o poza surpriza..

AG28GNY 19-10-09 23:03

felicitari pikolo pt eveniment...multumesc pt "injuraturi" criticilor...si multumesc pt sfaturi unora dintre voi...."sigla" ;)

bafta si respect....

PS: claudiu daca erai baiat destept...veneai la mine si imi spuneai...tinere da jos sigla aia ca nu da bine si ce este scrie acolo n`are treaba cu masina ta...dar ai dat dovada de incultura si de multe alte chestii aiurea....

Kasp3r 19-10-09 23:23

8 Attachment(s)
acum sa ma laud si eu cu 2...3 poze
1. Eu Si Nikola
2.Eu cu 2 baieti :P:P HAI & KNS ...
3.Gasca FullSpeed Racing impreuna cu Necula si baieti lui
4. La fel ca la punctul 3. :D:D:D
5. La fel ca la punctele 3. si 4. :)):D
6. GAsca FullSpeed & Gratian & Andreea :D:P
7. Eu Si Gratian :D ( scuze vorbeam in timp ce se facea poza :P)
8. Eu facand poze undeva in stanga :))

Marius_mym89 19-10-09 23:25

Quote:

Originally Posted by AG28GNY (Post 2734131)
felicitari pikolo pt eveniment...multumesc pt "injuraturi" criticilor...si multumesc pt sfaturi unora dintre voi...."sigla" ;)

bafta si respect....

PS: claudiu daca erai baiat destept...veneai la mine si imi spuneai...tinere da jos sigla aia ca nu da bine si ce este scrie acolo n`are treaba cu masina ta...dar ai dat dovada de incultura si de multe alte chestii aiurea....

acum pe bune man... ai o masina frumoasa, dar... sigla aia o strica, adica...n-are nici o legatura cu masina. Gadeste-te cum ai reactiona tu daca ai vedea o Dacie fie ea si 1300 modificata cu gust si ai vedea ca are in fata o sigla de BMW, tu ce ai zice? Care ar fi prima ta reactie? gandeste-te putin...:-);). Bafta! Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

gbrheaton 19-10-09 23:42

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2733979)
referitor la ceea ce spui tu aici, cu injuriiloe si alte chestii de genu asta.....stateam pe langa iesire si ii tot auzeam pe "drifterii" din public cum comentau, exact cand sa ma mut , intrase Vlad_RLG sa dea si el si au inceput 2 baietasi din public " mama frate, a intrat iar handicapatul ala care nu are nicio treaba cu masinile" fara sa stau pe ganduri...direct la el m-am dus....a fost o chestie care m-a deranjat foarte tare si daca mai erau si alti baieti acolo...imi e frica sa zic ce iesea....

asa ca , oameni buni....baiatul este de apreciat ca incearca din rasputeri sa faca si el si sa dea cel mai bine...sa scoata toti ficatii masinii aleia....fiind singurul pilot cu un mic handicat, trebuie apreciat...unii zic ca nu prea da bine, ok frate, incearca si el vrea sa invete...are de unde sa invete....baga bani in masina k sa vina la aproape foecare eveniment pe o raza de 300km +/-, isi doreste sa ajunga sus si e constient ca trebuie sa munceasca....

RESPECT pt tovarasul Vlad, daca citesti acest mesaj de aici....noi suntem langa tine ( stii bine la cine ma refer, baietii de la intoarcere) eu cel putin la inceput cand te-am cunoscut ai vazut, eram la antrenamente....si usor usor pe parcurs.....o sponsorizare, o guma....stii tu la ce ma refer...nu te mai lua dupa ce zic astia "mari" pe aici.....bagati.......baga numai a 1a , nu marsalier....capu sus....Bafta si respest tuturor baietiilor!!!!!!!!!!!!!!

ptr mine vlad este un om normal..dupa cum am spus toti avem probleme! il admir ptr ceea ce este si ce face...astia care zic "iar a intrat / sau alte prostii" ar da si chilotii dupa ei sa fie la volan macar o data...capu sus vlad si vb pe mess!

morpheusmaster 19-10-09 23:49

BRAVO VLAD RLG!!! Daffy ai perfecta dreptate! Eu il admir pe om...eu nu stiu ce oameni sunt cei care blameaza cand vad asa ceva...nu mai vreau sa dezbat caci si eu procedam exact la fel ca tine daca ii auzeam...poate ca pe mine nu avea cine sa ma opreasca...

gbrheaton 19-10-09 23:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2734276)
BRAVO VLAD RLG!!! Daffy ai perfecta dreptate! Eu il admir pe om...eu nu stiu ce oameni sunt cei care blameaza cand vad asa ceva...nu mai vreau sa dezbat caci si eu procedam exact la fel ca tine daca ii auzeam...poate ca pe mine nu avea cine sa ma opreasca...

da eu am deschis subiectu despre vlad....multi "carnatei" ar da sa fie la volan si sa faca ce face si rlg ;)

Vlad_18RLG 20-10-09 02:10

Salutare!
In primul rand vreau sa felicit Full Speed Racing pt acest eveniment si pt organizare! A fost exact ca la prima editie, totul super.
In al 2-lea rand, tin sa multumesc celor care m-au felicitat cat si driferilor: hai (datorita lui am ajuns aici), kns, mouse, calin, traian, dobre(Fortzaaaa!!) pt sustinere (scuze ca nu v-am scris pe toti, va stiti voi:D)
Referitor la cei din public care si-au spus punctul de vedere cu voce tare... fiecare cu parerea lui. Le transmit un mesaj: sa spunem vorbe in vant e usor, dar sa faci ceea ce facem noi, nu prea.
Handicapul pe care il am nu ma opreste sa imi continui pasiunea pt drift, iar vorbele, si bune si rele, ma ambitioneaza si mai tare sa continui ce am inceput. Vreau sa multumesc si publicului, ati fost extraordinari, nimic nu e mai frumos ca atunci cand esti pe pista sa fii aplaudat de atatia oameni.
Sper ca anul viitor, sa nu lipsesc de la evenimentele 4 tuning, si pana in primavara sa aduc mici imbunatatiri masinii, in special o frana de mana hidraulica, pt ca te ajuta foarte mult, si alte lucruri pe care nu le voi spune acum :D.
Inca o data va multumesc, si tineti minte: PASIUNEA RUPE TOT!

gbrheaton 20-10-09 02:15

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 2734598)
Salutare!
In primul rand vreau sa felicit Full Speed Racing pt acest eveniment si pt organizare! A fost exact ca la prima editie, totul super.
In al 2-lea rand, tin sa multumesc celor care m-au felicitat cat si driferilor: hai (datorita lui am ajuns aici), kns, mouse, calin, traian, dobre(Fortzaaaa!!) pt sustinere (scuze ca nu v-am scris pe toti, va stiti voi:D)
Referitor la cei din public care si-au spus punctul de vedere cu voce tare... fiecare cu parerea lui. Le transmit un mesaj: sa spunem vorbe in vant e usor, dar sa faci ceea ce facem noi, nu prea.
Handicapul pe care il am nu ma opreste sa imi continui pasiunea pt drift, iar vorbele, si bune si rele, ma ambitioneaza si mai tare sa continui ce am inceput. Vreau sa multumesc si publicului, ati fost extraordinari, nimic nu e mai frumos ca atunci cand esti pe pista sa fii aplaudat de atatia oameni.
Sper ca anul viitor, sa nu lipsesc de la evenimentele 4 tuning, si pana in primavara sa aduc mici imbunatatiri masinii, in special o frana de mana hidraulica, pt ca te ajuta foarte mult, si alte lucruri pe care nu le voi spune acum :D.

ptr mine esti un om normal....toti avem probleme nu esti singurul! de asta te admir dupa cum tiam zis si pe mess...ambitia! te asigur ca stiu cum e sa ai un handicap...cu toate ca nu arati iti e greu....dar pe mess cand ti-am spus ca esti "tare" mam referit la caracter...stii sa ti capu sus mereu....tineo tot si rupe tot ce prinzi...."ursu nu moare niciodata ;) "

pyranha_1984 20-10-09 06:47

Vlade .... mergi inainte .... :D ca esti tare :D

RoByNeT 20-10-09 06:49

Quote:

Salutare!

dupa tot discursul asta se merita un singur cuvant :

FORTAAAAAAAAAAAA !!!! :lol:

ciprian.20 20-10-09 07:49

bravo baieti !! a fost un show super si la Pitesti si abia astept sa va revad la actiune.cat despre RLG nu am decat admiratie si respect pt tot ce face.bravo si tine-o tot asa.

jakal 20-10-09 08:28

d-asta ti se face scarba sa mai vi la evenimente.....de toti taranii,cocalarii, mancatori de seminte ,drifteri innascuti.....nu au bani sa treaca strada ,nu au o chifla in stomac ,dar comenteaza despre cum dau anumiti baietii..unul il barfea pe lafu ca nu stie sa contrleze V8 apoi a dat-o din cola in fanta

ALOOOOOOOOO taranilor omul are mic handicap,dar asta nu il impiedica sa isi faca damblaua..ati stat de vb cu el sa vedeti ce baiat de treaba e?....ce repede iti sare in ajutor daca ai nevoie?.....eu l-am cunoscut la evenimente si apreciez munca care o depune pt a obtine rezultate mai bune.....****&^ gura de jeguri penale care umbalati cu RATB si veniti sa va dati cu parerea despre alti...daca aveti cascaval,faceti-va o masina si intrati si voi .....sau umblati cu daciile cu neoane sub ele ...tunning frate......

zdrentelor.........

sint f. nevos acum si ma abtin sa injur..scz de limbaj dar nu pot sa ma abtin...cu riscul de a lua ban....dar s-ar rezolva si asta prin alte mii de conturi facute

PANARAMELOR..................

DB77VLY 20-10-09 08:38

2 Attachment(s)
Sincer, stiti de ce am ramas uimit la evenimentul asta ? Frate cand am fost sa fac poze prima data, la inceputul evenimentului, erau niste tigani ( d-aia pur sange, cu burlane ) in fata mea, frate mi-a zis omu' hai in fata sa faci poze ca nu vezi de acolo bine, oamenii au filmat tot evenimentul, si au aplaudat alaturi de mine fiecare faza, asta m-a dat pur si simplu pe spate. Apoi m-am mutat langa niste copii care au injurat si au scuipat cand treceau baietii pe langa ei, pana i-am calmat, ca nu ii mai suportam :twisted:.

PS: Felicitari Vlad RLG ! Un mic bonus din partea mea -->

buldogu 20-10-09 08:56

da am vazut si eu rromii aia de care zici...oamenii au fost uimiti de ce au vazut:) sincer ma asteptam sa inceapa cu d-alea d-ale lor...da au fost asa calmi...le-a placut ;))

Muttley 20-10-09 09:05

Quote:

....... pana in primavara sa aduc mici imbunatatiri masinii, in special o frana de mana hidraulica, pt ca te ajuta foarte mult, si alte lucruri pe care nu le voi spune acum :D.

Din ce am vazut eu acolo ai mare nevoie si de un grup conic mai lung.

Kasp3r 20-10-09 11:00

Si un filmuletz de la mine
va rog sa va spune-ti parerea :)
si sa scuzati finalul cu melodia ca am facut la repezeala :D

https://www.youtube.com/watch?v=TmrP2bWEyGU

jakal 20-10-09 11:38

frumos....felicitari......;).....la pitesti am fost editia trecuta si a fost ok...imi pare rau ca nu am ajuns acum.....dar lasa ca mai organizati voi la anul ceva si sigur nu o sa ratez...:)

felicitari tuturor participantilor si organizatorilor....

UnDracK 20-10-09 11:48

A iesit bine filmuletul ! Felicitari

AG28GNY 20-10-09 12:29

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2734218)
acum pe bune man... ai o masina frumoasa, dar... sigla aia o strica, adica...n-are nici o legatura cu masina. Gadeste-te cum ai reactiona tu daca ai vedea o Dacie fie ea si 1300 modificata cu gust si ai vedea ca are in fata o sigla de BMW, tu ce ai zice? Care ar fi prima ta reactie? gandeste-te putin...:-);). Bafta! Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

exact cum am spus si mai devreme...putea sa vina la mine sa`mi spune personal...dar daca nu are creier...asta e....

multumesc pt complimente...azi chiar o sa dau jos sigla si o sa i`o fac cadou lui Claudiu :D

buldogu 20-10-09 12:38

eu zic sa o lasi acolo....mai iei si lacul de pe vopsea...sau vopseaua cu totu cine stie...asta este nu multi stiu ca emblema este de pe nissan skyline, silvia...parerea mea ca o sa trebuiasca sa revopsesti bucatica aia mica daca dai emblema jos...eventual daca o dai jos pune un cu opel. bafta

AG28GNY 20-10-09 12:40

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2735320)
eu zic sa o lasi acolo....mai iei si lacul de pe vopsea...sau vopseaua cu totu cine stie...asta este nu multi stiu ca emblema este de pe nissan skyline, silvia...parerea mea ca o sa trebuiasca sa revopsesti bucatica aia mica daca dai emblema jos...eventual daca o dai jos pune un cu opel. bafta

sa speram ca nu se va lua vopseaua... :((

buldogu 20-10-09 12:42

omule...o sa se ia...ca e lipita cu ceva acolo nu? daca ai alta emblema sa pui in loc, da-o jos...ca intr-adevar gtr nu este emblema de opel...pune in schimb una cu tigra, opel, gsi...vezi tu...eu am vazut masina si mie unu imi place... :)

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning