![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
9j ... |
o propunere ....
nu'ti muti numaru la locul lui pe bara... eventual cu dubluadeziv.. asa o sa scoti bara mai mult in evidenta... cred ca ar arata mai ok... eventual iti scoti unu nou cu steagu de UE. in rest, esti pe calea cea buna :lol: bafta!! |
Quote:
:)) Numarul ala e varza .... l-am gaurit in colturi si l-am pus de forma acolo ca sa nu gauresc bara . Astazi am facut rost de cartea masinii si pot sa ii fac alt talon si sa iau numere noi :D Probabil pe spate o sa vina numar patrat si pe fata normal ! Astazi am facut ceva achizitii pentru partea audio ...nu stiu daca sa ma bucur sau sa imi para rau avand in vedere ca sa cam dus bugetul de suspensie pe muzica ! |
4 Attachment(s)
Ma mancat in partea din spate sa cumpar un subwoofer + 2 boxe in conditiile in care eu nu am nici radio pe masina !!!
1. JENSEN BP 212 2. 2 BUC DIBEISI 1223 Care va pricepeti sa imi spune-ti si mie ce trebuie sa mai cumpar ... Amplificator , fire .. boxe pt inalte etc ... P.s ... pe partea Audio nu ma pricep deloc , orice sfat e bine venit ! Nici macar nu stiu cat de bune sunt astea ... doar ca mi-au picat la pret bun intr-o combinatie ! |
Interesante jucari :D Mai trebuie amplificatorul pentru inceput !!
Eu vreau sa scap de cutia din portbagaj si tu vrei sa'ti pui "dulapul" asta urias :shock::shock: |
Quote:
Inainte de toate imi trebuie modul audio =)) |
O superbitate , cred :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
low low low :)) |
O sa iti povestesc ce am facut eu la fostul e39. Am avut subwoofer dar am renuntat la el [ ocupa spatiu in primul rand ] . In al doilea rand iti recomand un headunit bun si capabil sa scoata semnal de cel putin 3v pe iesirile RCA. Daca te bate gandul sa pui boxele pe amplificarea cd playerului , vei obtine o mare labareala [ la mine setupul a fost bazat pe claritate si putere ]. Am cumparat asa :
- Headunit JVC KD-BT22 [ cap de serie la vremea lui ] - Boxe fata de 13 inchi ground zero GZTC 13MK2 - Boxe spate de 16.5 GZTC 13MK2 - Plus inca un set de la focal si am decupat in spate in panou Amplificare facuta de un audison cu 4 canale de cate 100 de watti fiecare Cu acest setup la mine subwooferul a devenit inutil. La e39 ca sa faci o treaba buna , ar trebui sa ai amplificare separata [ nu cea de pe cd player ] si niste boxe decente si totul va fi absolut ok. Depinde acum si de ce buget ai. iti explic pe mess/skype telefon cum trebuie procedat cel mai bine. De asta e39 cu harman kardon suna mai bine decat cel normal. la ce ai tu acolo as apela la un electronist sa iti scoata iesirile preamplificate pe niste rca uri , as lua un amplificator , un set de tweetere si filtre ca sa treci si acele difuzoare plus un set pentru fata ...si dupa aia sa vezi distractie :) |
Nu exista e39 cu HK Devil, probabil te referi la DSP si e singuru sistem care se aude bine OEM... il gasesti pe la ~500euro. In rest, mare minus la partea audio pt e39... nu stiu unde le-a fost capu` cand au proiectat sistemul audio.
|
Quote:
Corect , o dezamagire totala ....dar cu 500 de euro aprox am facut un setup mult mai bun in aceeasi bani si am fost extrem de multumit , si sincer sa iti zic nici e60 ul nu e departe , cu exceptia sunetului logic seven , celelalte sisteme audio de pe e60 sunt slabe ca putere si claritate. sunt fan bmw , dar pana si eu recunosc ca audi/vw/seat/ford le a dat ceata la acest capitol chiar si cu sistemele audio de baza. Acum pentru e60 ma voi orienta spre BSW , daca nu gasesc alte solutii , ma va ajunge cam 700 de dolari tot , dar cel putin va merita din plin. |
Quote:
Chiar vroiam sa iau legatura cu tine !!! Vb zilele astea !!! |
Paste fericit! hristos a inviat!:arrow:
|
Quote:
|
frumos tare arata!:shock:
abia astept sa o vad cu suspensie va fi foarte:shock: |
Te-am zarit prin trafic intr-o zi,cum poate sa arate masina....FIX o suspensie ii mai trebuie!!!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
mult succes in continuare. |
Quote:
De vanzare !!! https://forum.4tuning.ro/105-bazar-ca...ml#post4284302 |
m-am speriat ca am crezut ca vinzi masina :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!imi place masina ta!
faza cu vanzarea banuiesc ca e o gluma nuh?:D |
3 Attachment(s)
Quote:
...... |
Quote:
|
Quote:
nu am terminat :P si pe usi trebuie sa mai modific :D |
Te-ai plictisit pe acasa ?:D
Ceva nou , arata bine dar vezi sa n-o incarci prea mult ! Rama de la navi ramane asa sau mai finisezi ?:shock: |
Quote:
Se poate un Pm cu ceva instructiuni ? .. nu stiu cum sa dau jos trimul de la maneta , stalpii , plafonul ... consola aia de la boxe , etc ...( ma gandesc ca trb sa desfac consola centrala ) .... !!! |
Trimul de la tunelul central iese cu tot cu plasticul de dedesubt si cu scrumiera si spatiul ala de depozitare . Cred ca are un surub sub scrumiera , 2 sub mansonul de la schimbator si nu stiu sigur daca mai sunt 2 sus . Daca sunt le vezi cand demontezi cotiera .
Plafon si stalpi n-am desfacut inca :D, care consola de la boxe ?:shock: Lasa rama de la navi neagra ca va parea prea incarcat ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Consola de la boele spate ... (intreb pt ca trb sa vad cum pun boxele acolo ... ) Ideea cu rama am furat-o d p passat dar cred ca o las neagra .. |
Quote:
Consola de la boxele spate...cam mult de munca pana sa ajungi efectiv la boxe. - Scoti plafonierele spate - Desfaci tapiteria ce imbraca stalpul spate, are 2,3 surubele mici de 8..plus clipsuri de plastic - Scoti tetriele,tragi de ele in sus pana ies - Scoti sezutul banchetei spate, la fel tragi in sus, are pe fiecare parte cate un suport metalic - Apoi partea pe care stai cu spatele, are 2 suruburi, de 13parca, si trebuie la fel sa o tragi in sus pana iese de pe niste sine - Trebuie sa desfaci suruburile de fixare a centurilor de siguranta - Trebuie sa desfaci suportul de pe mijloc,unde intre tetiera aia mica,acolo e un imbus mic - Consola in sine are niste nituri de plastic(nustiu cum sa le spun), ar fi bine sa ai de rezerva daca rupi vreunul. - Ultima chestie,trebuie sa desfaci ramele de plastic prin care trec centurile de siguranta - Ca sa ai acces usor la boxe,spatiu sa le desfaci,cred ca ar trebuii desfacute si centurile cu totul |
2 Attachment(s)
Quote:
+2 poze !! Poza 1 . Prima tura a lu soramea cu masina :( Poza 2 . Primul meu cauciuc de 19 taiat :( |
off fetilii astea:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
o poza mai clara ... |
Quote:
|
Ai avut ghinion :D
Eu n'am taiat nici unu toata iarna :D am facut doar o galma la unu :shock: |
Quote:
Quote:
Asta e :D mergem inainte :D... Astazi am luat modulu audio de la reparat !!!! In sfarsit am gasit un om capabil sa il repare ... !!! Nu sunt inca hotarat daca sa iau suspensie sau sa fac muzica si interiorul !!! |
Suspensie :shock:
Te prinde vara fara :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning