![]() |
Re: Viteza maxima - Cielo
1.5 cu toti caii in forma (i-am dus cateva luni la sala, au tras de fiare, le-am doar doar energizante sa nu stea prea mult locului, i-am tunat :P )
1.5 reglat bine de un batran (din ala de pe "vremuri") retine :)) 1.5 l + :):):) apropo, cu cat creste cilindreea cu atat creste si asigurerea, pe criza asta...eu nu pun 2.0 :P |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
|
Pai prinde...
|
200 de vise prinde un cielo 8v...poate sa fie si nou..poate in 300 km de autostrada si putin la vale....si poti sa il ai reglat de cel mai preistoric mecanic..
|
Quote:
|
motor original neumblat la el cu filtre si ale magarii? eu zic ca nu ia 200 pe drum drept. !
|
Cielo cu 8 supape prinde 200 de km/h, dar numai cu o singura conditie, pe care constat ca unii dintre voi nu o cunosc: sa nu-i dea a 5-a. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mdea, ...
NFS-u asta ne omoara, pana una alta comentariile sunt comentarii, pozele sunt poze si filmele filme, adica DOVEZI. Cielo 8v chiar merge 200+km/h Lao, nu te-am crezut pana nu am testat si mi-ai zis-o de prin 2006 :P |
1 Attachment(s)
ca tot zici de poze....eu numai cred decat poza pe gps la 200 la ora cu cielo....dar stock
p.s. uitasem vrajeala noua ...vazuta pe un alt topic....aici o scosasem pe liber.... |
a-5-a e viteza de mers lejer, croaziera, nu de dat in gura. in viteza a 4-a cielo prinde 200. filtre si alea sunt baubauri. crezi ca daca pui filtru, iti creste viteza cu 5 km ? :P
18_NIK ..Alex_Pitesti ... voi vorbiti de cielo ... cand Lao avea cielo si alerga cu el ... nu cred ca aveati nici permis ;) |
Are dreptate Lao, testat si de mine cu ceva ani in urma. A 5-a este de croaziera/consum.
@donn - a cui este poza aia cu ceasurile de bord? A sarit de 200km/h dar turatia nu a atins nici 4000rpm(mi e imi suna a 2000 16V in acest caz) ? |
Nu serban...poza aia e cu bordul meu....care e o aiureala...adica fostul bord...ca tot vorbea dacia adica kent8 de poze ca dovezi...si i-am dovedit ca pozele sunt ...poze...acolo aveam vitezometru dereglat...real aveam 120-130:P cu 8v..1.5 ;)
oricum ..pana nu vad viteza pe gps..nu crd in asta..am alergat pe autostrada,cu 16 v in blana...in a4a,la 175~ si aveam 5000 ture si ceva...si nu pot sa descriu senzatia...dar totusi fie ca voi..eu vorbesc din ce am probat,si totusi...la 8v,stock,,injectia tae undeva la 6000...deci mai departe? |
si eu am cielo din 96 1.5 8v editie coreana si masurat de pe gps cand imi arata pe bord 200 de fapt am 175km/h si cand trece de 200 am 180km/h...deci e o mica eroare de bord...nu am turometru findca al meu e versiunea cheala fara geamuri,aer si alte alea deci nu pot sa va spun turatie dar sincer cielo este o masina care trage foarte bine la caii si la tehnologia ei care e destul de invechita,adica cea dupa kadett.nu zic 200 km la ora reali nu ma prins nici o data cu ea dar 180 se poate fara probleme si daca e masina intretinuta,tinuta bine pe schimburi de filtre si ulei eu zi ca motoru ala duce la 200 km reali...
|
Pentru incepatorii de mai sus: dati-i in gura cu a 4-a pana taie aprindere. Veti avea 200km/h, apoi dati-i a 5-a. Surprizaaa!
P.S. Veniti si scrieti aici dupa experienta. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nici pana acum nu ti-ai dat seama ca tine de scoala pe care ai facut-o. Sau in cazul tau pe care nu ai facut-o. Daca era vorba de "corectitudine" ar fi insemnat ca ai scris din greseala "i-mi", ceea ce nu e cazul.
Totusi, trebuie remarcat faptul ca stii cum arata numarul 200, cel de pe bord. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar as fii surprins sa vad ca iti taie la 7500, o poza in gol poti sa pui sa vad si eu ca sare de 7000...
|
Quote:
|
am inteles...
gata, m-am prins de smecherie, nu mai trebuie. |
eu nu am pus problema ca nu prinde cielo 200..eu am pus problema altfel...masina sa fie stock..exact cum iese din fabrica..nu cu alte calculatoare si alte prostii...
|
Quote:
|
Quote:
Apropo de viteza, a mea nu sare de 180 nici s-o bati ,cu toate ca mai am pedala nu se mai duce.Am incercat si pe gaz si pe benzina si aceeas viteza prinde singura difereta ca pe benzina se duce ceva mai repede. |
Quote:
|
incerci de 2-3 ori pe gaz cat duce si te cureti in buzunar de facut un motor ;))...glumesc!!!
|
Nu glumesti absolut deloc. Gazul fiind mai uscat, ataca simeringurile de supapa, calamineaza supapele, pistoanele si segmentii. Deci la GPL marimea 41 in loc de 46!:lol:
|
stiu k si eu am pe gaz si nu cred k am mers mai mult de 140 km/h...si exceptand cand ma mai supar :) uneori nu mereu nu depasesc de 3000 rt/m.si am 55.000 de km si deja nu mai trage deloc masina :((...oricum aveti grija cu GPL asta ca este bun pentru cei care nu depasesc 2500 rt/m si produc bani pe urma la Gpl....SCUZE DE OFF TOPIC
|
Quote:
|
la mine pot sa zic ca trage la fel..nu e diferenta si masina are vreo 70mii km de cand are gpl....asta cu imbatranitu motorului e si putin exagerata..de ex mie la 12 mii km cand fac schimbu de ulei imi consuma cam 700-800 ml de ulei si cu ceva pierderi mici care se vad;)..eu zic ca e destul de bine ca masina are 180mii km...voi ce ziceti??
|
dar pana la urma se poate face ceva din calculator sa traga mai bine (modificari de parametri sau eu stiu) ,face cineva asa ceva ?
|
Quote:
fara suparare |
Un cielo stock cel de 8 valve stiu toti ca mai mult de 170 reali nu prinde..asa ca .. degeaba atata vorba
|
2 Attachment(s)
Quote:
aici se vorbeste de viteza care o indica kilometrajul ala din bord. atasez 2 poze cu cielo al meu. |
Si in al 2lea rand al tau kilometraj nu indica bine ;) La turatiile alea in niciun caz
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning