![]() |
Re: Agressive Racing Team
nu stiti prin zona noastra de vanzare ceva....Oltcit....Trabant....Golf 1-2, Lada...Skoda 130, Dacia 1300....masina deasta mai veche de vanzare...neaparat functionala:D
|
Quote:
Este la mine la bloc o dacie 1310 albastra cu un nr de telefon in geam. Daca nu ma insel e in stare de functionare desi sta de ceva timp in parcare si am inteles ca biatul o da numa sa scape de ea sau ceva in genul asta. daca te intereseaza e exact cum urci din spate de la perla (mai exact de la magazinul Universal de la perla) pe alee inspre hotel griff. O dacie albastra SJ .. KDX sau ceva de genul. e pe partea dreapta chiar inainte sa ajungi intr-un drept cu containerele |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
DE VANZARE jante pe `18 5 prezoane...4 cauciucri aproape noi.. 225/40/18..super pretz..300 de euro negociabil
|
ba mi-am luat eu azi un golf 3...poate poate ma bate gandu ...da deocamdata succes..pana ne int si vorbim mai multe
|
6 Attachment(s)
place la voi? :peace:
|
cand o sa o vedem asa vopsita poate o sa place si la noi ;)
|
vand suspensie completa de golf 3 sport :) daca esti interesat ... dai un buz
|
Quote:
|
Jantele sunt in 5 prezoane Dane merg pe Opel Vectra b ?
|
gma-ul in modificari
6 Attachment(s)
multumiri colegului meu VAA-U,fara incurajarile lui nu cred,ca ma apucam de asa ceva la masina,abia astept sa finalizez si sa incepem proiectul la golfuletul lui,iata si niste poze:
|
3 Attachment(s)
Mda..Ingineru Sef VAA-u..si Inspector Sef GMA-u..au lansat noua lor creatie!.. =)) :) :lol: :) apropo pentru cei interesati..sa stiti ca nu lucram foarte scump..prelungim orice portbagaj ..haion..capota..pentru oricefel de masina cateva exemple..
|
5 Attachment(s)
Quote:
')cel care a contribuit cu sudatul si colegului meu VAA,care a fost ca de obicei cu lucratul cu fibra,sper pe sfarsitul saptamanii sa fie finalizata lucrarea: |
10 Attachment(s)
Hop si eu ..:D.. multumesc colegului Marton (GMA) care ma ajutat foarte mult..lui MICUTZU fara de care ..nu stiu cum mergeau farurile..:) foarte multa munca si inca nu e gata.. pun cateva poze ..sa va da-ti cu parerea...
|
8 Attachment(s)
iata cateva poze facute azi 26.09.2010,toti trei care am mai ramas in acest club,3 care totusi ne intalnim,VAA,GMA,IST,noi mai miscam una alta pe masina si chiar se vede,iesim la cate o poveste,restul s-au cam pierdut pe drum,dar asta e,treaba lor!!!In fine,iata si pozele:
|
felicitari baieti.....va urez bafta multa (apropo ...nu tre sa fiti 20 e deajuns 3 dar cu pasiune pt masini)
totusi avara arata impecabil masinile dar sub capota......? anuntati-ma si pe mine cand va luati ceva monstru de 2.5 3.0 |
apropo ....ce mai stiti de jantele alea pe 18 ? (5x110) pt opel
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms baieti si da , se vede exteriorul (frumos ,foarte frumos) acum urmeaza sa aduc acasa o omega de 2.5 v6
asa ca ceva idei ........vreau sa sparg gheata si sa imi pun si eu ceva haine pe ea :)) apropo e familiar mare cat un dric :p ceva modele de body deva poze daca ma ajutati |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Daca nu l-ai luat inca cauta-ti o omega mv6 ;) nu e diferenta mare la bani da vine cu 211 cai 3000cc si full option plus pachet sport! Iarasi daca l-ai luat deja eu zic sa te orientezi spre un pachet Irmscher. Parerea mea ca tuningul de fabrica e cel mai tare dintre toate si arata criminal pe ditai namila de masina. Oricum succes cu ea! http://www.hps-motorsport.com/Fahrze...er/OmegaB2.jpg |
6 Attachment(s)
iata si bad boy look-ul spate,azi a iesit de la vopsitorie,multumiri vopsitorului LORI:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vand prelungire capota pt golf 3,ultimul pret 50 lei,din plastic,este cea din poze:
|
6 Attachment(s)
iata si capota modificata,multumiri colegului meu vaa-u:
|
off topic :P
Morti e bun vopsitoru ala ? imi trebe o culoare noua pe vectra si si tabla indreptata pe ici colo :oops: Si in legatura cu omega de 3.0 aici e diferenta mare la pret |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si iata si primul client fericit!.. Curaj !!! ca vad ca nu aveti ..uitati ce lucruri faine stim noi face.. :)) PAC PAC..
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva poze provizorii,cu masina vopsita,urmeaza polish pe laterale sa se curete galbaneala:
|
Arata bine masinile ,,inrautatite" de VAA. Arata foarte bine si mi-ar face placere sa stau de vorba cu voi baieti si chiar de ce nu sa-l vad ,,in actiune" pe VAA. Si eu sunt un mare pasionat de tuning, masini si tot ce tine de masini.
|
Pai..anunta-ne cumva cand esti prin zona..putem povesti dara.. ce motor ai?..poate il modificam..:D
|
BAIETI totusi ceva jenti 17' 18' 5x110 (Opel)
Vin acasa si acum am stoace :D pe 15 de alea micutze de pe ceva roaba |
Vind jante pe 15 sau schimb cu jante pe 16-17
|
Mult succes !!!
|
foarte frumos bb la punto
multa bafta si spor la tunareala:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning