![]() |
cum au mai zis si altii...a inceput sa se vb prea mult pe forum :!:
|
84-DIN mai baga si u filmuletele-dacia cu mondeo k pe asta n-am apucat sa-l iau si vreau sa-l vizionez pls :wink:
|
CE ZICETI BAIETI:NE ADUNAM DISEARA PE LA 8:30 IN PORT???HAI SA INCINGEM PUTIN ROTILE,EU VIN CU FIARA MEA DE 796 cm3 ... Poate aduceti si voi o camera de filmat sa se vada calumea si putin ulei :lol: :lol: Si daca ne adunam vreo 10 masini,incercam sa tragem un stavilopod de acolo sa fie mai mult spatiu :wink:
|
dar de ce nu va intalniti la ora 15...?sau hai mai pe seara...hai la 16:00 ca deh.....bai ce draq...daca tot vreti sa va distrati.....macar nu mai anuntati pe forum,exista si alte modalitati.....
|
Nino-Nino-Nino....iar vine garda si blocheaza iesirile in port....vin ca sa ma distrez putin cu ei....
Apropo mai e gheata aia in curba? |
da este multa....multe masini se blocheaza acolo.. :cry:
|
deci avetzi grija nu mai intrati in viteza acolo ca BUF
|
Re:
Quote:
|
in mod normal...da
dar tu nu stii ce s-a intamplat la pescarus in bucuresti...nuh? |
Re:
Quote:
|
vezi ca e un topic la \"lifestyle\"
|
ce s`a intamplat k nu inteleg nimik :))
|
pe mine datorita meseriei in fiecare zi ma alerga garda ptr ca stateam cu masina la japca si tot nu imi este frica de ei ,mai mult de o amenda nu iti poate da si sa nu imi spuneti mie ca nu aveti bani in buzunari ptr ca acum chiar nu v-as crede.la pescarus a venit garda si a spart gasca nu inainte de a lua si ceva in dube ptr ca lumea de acolo este tunatoare si oricum acolo se consuma la cursele de masini si alte chestii pe langa cauciuc si benzina.spune-ti ora si locul maine si vom fi acolo pregatiti si cu camera si poate si cu ulei
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
care a fost la acea intalnire ? va filmat antena ...va stricati masinile
wauuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Stie cineva ... azi se tine vre-o intilnire ceva ? vad ca afara fulguieste putin iar daca o tine tot asa asi veni si eu ca sa mai rodez putin frina aia de mina ca imi e ca-i rugineste cablul :))
|
asa era vb ,vineri seara sa iasa iar \"macel\" dar acum sa vedem si lumea la ce ora se aduna toata si de acolo vedem noi unde mergem si ce facem.sper sa fim cati mai multi si nu va mai agitati asa cu politia ptr ca daca este sa dai de belea poti da si in fata blocului.asteptam ora si locul pe forum sau pm .numai bine si vreau sa vad daca faruk se tine de cuvant si scoata toba din galerie sau nu stiu de unde a zis ca o scoate
|
unde ce c e???
|
1 Attachment(s)
unde ce ce zice :P diseara nea` psyho , probabil intalniri vor fi x team sala sporturilor , street racers piata ovidius , si lume in port si in mamaia! Nimic ILEGAL :twisted: :twisted: :twisted: .................................................. ................right :roll:
|
ce mah s-a dat cineva vreodata ilegal ?? lool...
nimeni nu ar face asa ceva...doar nu vrem sa primim amenzi de la politie.. :wink: :roll: |
Re:
Quote:
Constanta is legit! |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
ahahaa nebunie mare faza cu observatorul ... bravo baietii care ati aprut pe post , va invidiez, imi pare rau ca nu am fost si eu acolo. Cu ocazia asta au vazut ca existam si ne miscam. Din cite stiam eu acolo in portul tomis nu este drum public , acum nu stiu daca s-a mai schimbat ceva in acest domeniu, dar unde nu este drum public poti face ce vrei cu masina ta, doar e a ta nu ??? :)) beton... Inca odata va felicit, tineti-o tot asa.
Apropos stie cineva miane simbata 11.02.2006 e vre-o adunare ceva ? daca da la ce ora caci nu asi vrea sa ratez momentul. |
in seara asta dadusera la stiri da am uitat pe ce program .... din bucuresti se simtea lumea bine pe putina zapada si rpd tv`u ... politia inca nu aparuse
|
Re:
Quote:
|
era doar din buc reportaju nu era focus sigur ... da`l in colo naiba sa ii ia
|
1 Attachment(s)
:twisted: se stie RDV`u , stelutza de cinema ahhaha :twisted:
|
nu stiu de ce am eu senzatia ca aparitiile astea la tv nu o sa aduca nimic bun din partea politiei
|
clar! si asta numa de la niste amatori care se baga ei repede sa filmeze! look both wayz before u do something with your car! this is 4 everyone! :twisted: si daca vedetzi ca se filmeaza .. spargetzii nasu lu ala 8)
|
nu are treaba filmatul cu un aparat foto digital de catre un oarecare doritor de o amintire placuta, mai bine v-ati uita printre voi pretenii mei ca aveti cartite infiltrate, daca nu-i cunoaste-ti pe aiai care ii luati cu voi pe unde mergeti voi sa va dati, renuntati la idee ba chiar le puteti rupe nasu din start, daca tot aveti chef de dat cu brandu.
|
nu are X Team cartitze infiltrate stai tu calm :twisted: erau niste trecatori in port atunci! de la noi cine filmeaza nu difuzeaza pe post in nici un caz garantez!
|
aseara ,fiind sambata seara a mai iesit ceva ?ptr ca am vazut ce abureala a iesit vineri.deja sunt satul de faze \"mergem,dregem,facem\"
|
Aseara nu a mai iesit nimic, cel putin cit am stat eu, ceatza groasa cred ca afost de vina, am vazut multe masini iesite, dar nimic concret, poate diseara oameni buni , daca vremea va tine si un pic cu noi poate cine stie.
|
io zic sa luati o miiiica pauza
ati vazut ce s-a intamplat vineri seara?TOATE echipajele au fost pe teren asa ca va recomand putina \"liniste\".... |
Re:
Quote:
|
si yo propun sa facem o pauza...sa mai hibernam draq...
mai odihniti si voi masiniile.. :roll: |
deci 2night nimic ?
nu-mi vine sa cred .... si eu care contam pe ceva in seara asta ... :( |
Re:
Quote:
|
pai cum facem sa aflu si eu ? poti sa imi dai un indiciu ceva ? astept un pm daca consderi ca e cazul .... merci anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning