Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

mertan 17-04-07 05:46

Re: accidente in bacau

am auzit ca toti din logan erau beti... asta am auzit. asta e anturajul. nu?

krys 17-04-07 08:38

eu zic k nu doarme.nu cred k poate

to_the_limit 17-04-07 09:27

sageata,imi pare rau pentru sora ta si cele auzite,dar te rog nu sta cu mainile in san du-te si rupe-i capul schumacherului ala tu daca institutiile de drept nu fac nimic si el are timp de ars menta in cluburi.
Cred ca ne-am saturat toti de retarzi ca asta care intra in tine pe contrasens si distrug vieti/familii fara nici o vina.

krys 17-04-07 09:30

eu zik sa il lase in pace si asa cred k o sa ii dea o groaza de anii de parnaie.bine k nu sa intamplat mai rau :)

MON-u 17-04-07 12:51

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 855672)
mai nasol e ca in logan era si sora mea care zace rupta toata in spital. mai pun la socoteala cum sunt parintii mei? au aflat abia a doua zi pe la 11 ziua. eu eram la timisoara. nu pot sa va explic cum am venit pana la bacau.:cry: :cry: :cry: asta e viata. cand e sa o tragi.... in orice caz sa nu aud de alcool la volan ca ma iau crizele si nu stiu ce ramane din soferul ala.:x :x :x

sageata!sora ta era fata din spate din logan??nu!?eu am tinuto in brate pana au venit cei ce la descar sa o scoata,k taranii de aici se uitau si faceau poze!
plangea si ii era frica k isi va a pierde piciorul!ma stie cred!sper k e bine si isi va reveni complet,bine k na fost mai gravTransmitei sorei tale multa sanatate si insanatosire grabnica!BMW E21

M.A.D_Boy 17-04-07 15:20

SAL..Sageata ii urez surorii insanatosire grabnica si fara complicatii!!;) ...mie inca nu imi vine sa cred ca acel "om" inca nu constientizeaza ce a facut!!:shock: ..auzi, sta prin cluburi...e chiar incredibil..eu sincer cred ca plecam departe in locul lui!!...Nu e destul ca esti atent cum conduci, trebuie sa mai te uiti si la tembelii de pe carosabil!..am avut si eu multe intamplari cu nenorociti insa din fericire pt mine nu s-a intamplat nimik!....RESPECT SAGEATA...si vb lui "to_the_limit"..daca justitia nu face dreptate..ar trebui sa vb cu individul!!!.nu ca sa-l omori in bataie (desi cam asta ar fi ideal)..ci sa vezi ce fel de om este..si daca ii pare rau cu adevarat!....SA NU UIT...ADMIRATIE PT NICU (BMW E21) CARE A AVUT SANGE RECE SI A INTERVENIT ASA CUM A PUTUT EL SA SALVEZE PE CINE A PUTUT!!!....RESPECT:neutral:

sageata 17-04-07 21:41

1 Attachment(s)
va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi. in legatura cu sfaturile violente ma mai gandesc, acum sunt prea preocupat sa-mi linistesc parintii. mama sta aproape toata ziua pe holul spitalului, asteptand rezultate, impartind bani la doctori, asistente pt. cateva secunde de discutii cu ei deoarece sunt foarte ocupati. multumesc pt. incurajari, multumesc bmw rechin. din pacate nu poate fi operata din cauza ca au iesit razultate proaste la tomograf si pana nu-i trece capul.... o sa-i bage o tija in picior, o sa stea numai la pat pt. ca nu poate sa foloseasca carja din cauza fracturii de la mana, o sa aiba nevoie probabil de operatie estetica la nas pentru ca e rupt si ala si cam asta era sora mea inainte

sageata 17-04-07 21:43

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 855754)
am auzit ca toti din logan erau beti... asta am auzit. asta e anturajul. nu?

mai putin sora mea. au venit dupa ea acasa sa o ia. nu stia ca era beat, altfel...??

parerea mea este ca toti ospatarii, frizerii si militarii au ajuns instructori de scoala de soferi. in tot stresul meu am iesit azi cu parul la un asa-zis instructor care mi-a taiat calea. m-a deranjat mai mult faptul ca tot el era cu gura mare. am intrebat un "profesor", de fapt, mai multi daca pot sa aranjeze un permis. "fara probleme!" ziceau ei. scoli de impartit moarte pe strazi, politisti de doi lei.

cristi_407 17-04-07 22:02

Imi pare rau pt cele intamplate si insanatosire cat mai rapida..Spunei sa se faca cat mai repede bine si sa o scoatem la o plimbare pe centru :wave:

Zerofast 17-04-07 22:24

tipu care o facut il cunosc e in liceu cu mine ...e distrus nu-i vine sa creada a omorat un om ...si mai rau il aspt parnaia ....si-s stricat viatza ..pakcat ..teribilismele astea si inconstienta ....pacat :cry: :cry: :cry: :cry:

sageata 17-04-07 22:29

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 857110)
Imi pare rau pt cele intamplate si insanatosire cat mai rapida..Spunei sa se faca cat mai repede bine si sa o scoatem la o plimbare pe centru :wave:

daca as sti ca e pe maini bune...

marius_lox 17-04-07 23:02

sageat, imi pare rau pt sora ta!! sper sa se fac bine cat mai repede!!!

SFW 17-04-07 23:05

Insanatosire grabnica surorii tale sageta si celorlalti implicati ... si odihneasca-se in pace celui decedat :sad:

Boasa 17-04-07 23:16

sageata suntem toti alaturi de tine! nu uita Dumnezeu e sus si e alaturi de noi, are o soarta buna pregatita sorei tale!

krys 18-04-07 01:54

1 Attachment(s)
camm asa arata espero
pt sageata: insanatosire grabnica pt surioara ta

Boasa 19-04-07 18:32

sageata: cum se simte sora ta?
BMW_RECHIN_66_MON: felicitari cum ai reactionat, avem nevoie de cei ca tine ca sunt putini!

MON-u 19-04-07 20:03

Mersi BOASA,cred k oricine dintre cei de pe forum ar fi facut la fel!numai taranii de aici de la Margineni stateau si se uitau impreuna cu soferul DULAP si ala din dreapta,si naveau nimic tartanii!Unii mai faceau si poze!Bafta baieti si aveti grija cum conduceti!

sageata 20-04-07 00:21

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 860540)
sageata: cum se simte sora ta?
BMW_RECHIN_66_MON: felicitari cum ai reactionat, avem nevoie de cei ca tine ca sunt putini!

totul e spre bine, zic doctorii. asteptam vindecarea la creier ca sa o poata opera la picior. cu Dumnezeu inainte si sper ca amatorilor de asemenea senzatii sa le intre bine in cap acest exemplu tragic si le mai dau si un sfat: dupa un gratar bun merge si o bere fara alcool.

MON-u 20-04-07 13:09

A mai avut loc un accident aici la Margineni,au fost implicate 2 masini si o caruta dar nimeni nu a patit nimic!Un mosneag cu un focus nou nout a vrut sa intoarca si a lovit un baietas cu o vectra care la randul lui a fost proiectat intr-o caruta!calul a murit iar vectra a fost facuta de comanda,numai spatele ia ramas intreg!Incerc sa pun poze k am facut dar imi da eroare!Bafta si conduceti prudent!;)

® Al3cS ® 21-04-07 00:26

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 861178)
totul e spre bine, zic doctorii. asteptam vindecarea la creier ca sa o poata opera la picior. cu Dumnezeu inainte si sper ca amatorilor de asemenea senzatii sa le intre bine in cap acest exemplu tragic si le mai dau si un sfat: dupa un gratar bun merge si o bere fara alcool.

Ce mai face sora ta ? am auzit k se simte mai rau :cry:

MON-u 21-04-07 13:35

Sageata,transmitei multa sanatate si insanatosire cat mai grabnica surorei tale din partea mea (dak ma mai tine minte!,nu cred)si sa fie tare k se va face bine!O invit la un suc cu permisiunea ta!dupa ce se reface!Bafta

Andr3i 21-04-07 14:15

Fratele meu.... Cum sa inviti ma fata la un suc cand ea saraca e in spital?? :lol:

sageata 21-04-07 22:14

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 863561)
Sageata,transmitei multa sanatate si insanatosire cat mai grabnica surorei tale din partea mea (dak ma mai tine minte!,nu cred)si sa fie tare k se va face bine!O invit la un suc cu permisiunea ta!dupa ce se reface!Bafta

luni cica vor sa o opereze. dupa aia sta la pat o perioada mai lunga. tu pune sucul la receiar pana atunci poti sa dai si o cafea lu' frate'su. de fapt logic ar fi invers si mie imi place logica. sper sa ne gasim curand si sa iti multumesc pt. sprijinul fizic si moral acordat atat ei cat si mie. fii tot asa.

® Al3cS ® 21-04-07 23:34

Pai poate vii si tu maine la 20:00 la stadion :)

sageata 23-04-07 23:56

:dance: :dance: :dance: am o veste buna. azi a operat-o pe sora mea. totul a decurs perfect. intr-o saptamana o asteptam acasa.:peace: :peace:

aleks 24-04-07 11:43

felicitari sageata, e cazul sa iasa soarele si pe strada ei... :)

MON-u 24-04-07 14:00

In sfarsit si o veste buna!!!:D :D :D Insanatosire cat mai grabnica inca odata!!!:D

sageata 24-04-07 17:32

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 868391)
In sfarsit si o veste buna!!!:D :D :D Insanatosire cat mai grabnica inca odata!!!:D

da' dupa cum vad eu abia astepti sa iesi la o citronada.:lol: :lol: :lol:

krys 03-05-07 10:20

3 Attachment(s)
s-a intamplat sambata seara ma facut varza varza....Mi-a strambat jumate de masina :( nici o portiera nu se mai inchide bine

TheFasterMan 03-05-07 10:25

wow......imi pare rau krys....cand te-ai apucat si tu de ea sa ii faci modificari...ti-a distrus-o altu....:cry: :rolleyes2 naspa faza.....:cry: sorry

krys 03-05-07 10:28

:) jtiu chiar ma interesasem de un kit si mai multe modificari stopuri faruri ma gandeam aqm de unde sa fac rost de bani chiar vroiam sa o si inscriu si aqm numai am ce face q ea :(

TheFasterMan 03-05-07 10:30

pai urmarisem pe forum ce aveai de gand sa faci....dar acum ti-a distrus toate planurile.....:cry: :rolleyes2

krys 03-05-07 10:47

:) ma izbit un gagiu din onesti cu un opel astra caravan rosu domnescul il cheama poate il stii

aleks 03-05-07 10:49

krys, calm man, calm, poate e mai bine asa, ti-am spus...
iti spun pe mess mai multe ;)

BogdanAG 03-05-07 11:20

Lasa Cristi ... tot raul spre bine bine k nu a intrat in mine k asta era al-3lea :))) Oricum tzi-au dat astia dauna totala, asta inseamna k iti iei baniii pe ea shi ramai shi cu epava. Oricum tipul avea vreo 80 ... destept baiat :)
Apropo, facea ca o mashina de tuns iarba, nu mai avea viaza lunga in mainile tale :)))

MON-u 03-05-07 16:19

Quote:

Originally Posted by krys (Post 881946)
s-a intamplat sambata seara ma facut varza varza....Mi-a strambat jumate de masina :( nici o portiera nu se mai inchide bine

Imi pare rau pt tine!Cred k el cel mai rau lucru care ti se poate intampla dak esti pasionat de masini!Bafta si numai bine!;)

Bmw_Rulllzzz 03-05-07 23:59

azi am avut si eu o intamplare neplacuta :( dar din fericire am casco :)

sageata 04-05-07 00:19

tabla se indreapta sau se schimba, bine ca iesim teferi din masini. sa ne fereasca dumnezeu de mai rau.

Bmw_Rulllzzz 04-05-07 00:33

ai perfecta dreptate ;)

® Al3cS ® 04-05-07 23:01

5 Attachment(s)
Sa readucem toppicul la viata :)) Un "mic" accident
P.S Pozele nu sunt facute de mine :)
Multumiri fotografului :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning