![]() |
Re: Team CSR
da....de clienti nu imi fac griji deloc...
|
lasa ca ies si ale mele curand pt 1100 si atunci lumea nu o sa mai inteleaga nimic
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un mic preview ....suicide doors
|
Quote:
daca esti interesat, lasa-mi un PM si-ti dau detaliile ;) |
Bravo UFO!!!
Daca te tii k lumea de treaba, o sa poti linistit sta cu daciuta langa taunusu' lui Driveru :D |
o sa stau sigur langa el ... dar nu o sama tin asa bine de el cu motoru ala:D
|
las ca pe platforma show-ului n-o sa stie nimeni :P
|
how can i join?:D
|
vb pe mess
|
Quote:
|
clujul a fost iar in frunte:d drveru a luat best custom cu fordul ,caposu a luat la trofeul pasionatului locul 2 la SPL challenge . paul cu goful 5 loc 1 la clasa mini 3000 ..daca numa insel 141,7dB
sa nu uitam sa ii felicitam pe PYT si alex cu clio pt rezultatele lor de exceptie :D data viitoar evom fi pregatiti:d (din timp) |
noh mah .. fain. Felicitari! :)
Sa veniti sa va fac fise dyno :D |
bv :) la cat mai multe:P
|
felicitari Team CSR!!
|
silviu mai treci in vizita .ca nu te-a mai vazut lumea de ceva vreme :D
|
numai sa rezolv niste probleme si sper sa ajung in maxim o luna doua cu o japoneza ;) a avut un mic incident si asteptam piesele.
multumesc de invitatie bafta baieti |
o intrebare , blonda cu focusu de lucra la sectia 6 de politie e membra csr? sau a cumparat masina de la vre`un membru csr?
|
Quote:
|
sh nevasta`sa nu e" politista " ?:)) i un focus albastru inchis cu folii in 2 usi lasat mai jos da fara jante , si i scrie pe parti www.csrteam.ro
|
Ce se intampla cu forumu team csr???
|
Quote:
|
CRX-u nu se baga la linile de la Dezmir ?
|
Quote:
|
din csr cine participa in dezmir ?
|
cred ca nimeni
|
nu e under construction crx`u..da pur si simplu nu vreau sa particip sub organizarea KO Racing .. din csr nu se baga nimeni din cate stiu eu.. have a nice day
|
Quote:
daca da, poate treci intr-o zi pe la Mesa sa ne vedem si noi la o poveste. Bafta |
dap..al meu e..pai o sa vb si cu mesa..sa vedem cand are timp si el.. am inteles ca si tu ai unu..tot rosu..l-am si vazut parca in fatza blocului acolo :P am o bara spate de vanzare daca vrei..let me know
|
inca ma chinui sa strang 50 de milioane pt taxa si inca vreo 10 pt numere si impozite si ***-uri sapoi o sa ma gandesc la bari :D
|
vezi ca dak nu o inscrii pana luni..s-ar putea sa pierzi taxa veche..si sa fie dublata
|
da-mi un numar de telefon sa te sun sa vb
|
daca o sa intri la taxa noua o sa ai sanse ca taxa sa fie aproape de 4 ori mai mare (ex: la golf 3 din 93 euro2 taxa veche era de 960lei iar taxa noua e 4400lei).
|
si nu as vrea sa fie asa...sa ai bafta la taxa sa fie cat mai mica
|
1 Attachment(s)
:) ... ...
|
nu jantele alea ajung pe masina..vin altele mai tari:D
|
IE-TE DE PE FORUM!!! :)))))
|
:))
nu ma iau :P |
ce faina e masina aia galbena din poza ;)
|
o fost cineva la bucuresti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning