![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Te-am vazut dimineata pe Margeanului, erai parcat pe diagonala pe trotuar... Stai p-acolo? Eu eram in 226, pieton... Apropo, sa-ti pui numaru ala pe fata, ca nu da bine asa in bord :lol:
|
Sa-l pui la locul lui ca dupa aceea te opreste nenea politai si daca nu-l nimeresti in toane bune te faci de o mica amenda :)).Trebuia sa-i tragi o poza:D
|
Quote:
Quote:
S-a ma opreasca ii arat suportul rupt:D ii zic m-a facut gaina:lol: |
4 Attachment(s)
Asa, vin cu un set de intrebari:lol:
1. Cum desfac farurile ca sa nu ma trezesc ca le bubui:)) si cu ce le lipesc inapoi 2. Am un far matuit putin, am citit ca exista polish de sticla, nu vreau cu Xeropol, deci unde gasesc acel polish 3. Unde gasesc toba sport mica si cu silencer? 4. Cum ar da mai bine? plafon capota alba sau neagra? Cam atat, pana una alta pleoape si am cumparat kit sa ma apuc de astupat zgarieturi lovituri busituri etc. |
Quote:
2. incearca in vitan... sau pe la un magazin mai mare si respectabil de piese:rolleyes2 3. mica? cat de mica? am vazut eu ceva frumos in vitan mai demult, inox, cu silencer...150 lei. cauta ceva de moto daca nu, mai mica de atat nu gasesti.;) 4. NEGRU :twisted: |
1. Foarte buna idee chiar nu m-am gandit, ma batea gandu la feon, dar este destul de dificil asa apa inmoaie pe tot odata la fel:-)
2. Am fost mai la toate magazinele de piese, jumatate din ele mi-au spus ca nici nu stiau ca exista polish de sticla:shock: 3. Trebui mai mica, cam pe jumatatea celei pe care o are Alex30 pe logan:( ( si eu vroiam la fel ca a lui doar ca albastra), moto:-? este o idee, dar gasesc moto cu silencer? 4. Multumesc pentru parere |
Eu de una cam ca al lui Alex vorbeam... mai mica incearca la cineva cu moto, macar sa te directioneze la cineva care vinde. Incearca la userul SUPAPA_Jr, el s-ar putea sa te ajute. Mergi in Vitan pt polish de faruri, desi vazusem la cineva pe topic ca facuse singur, dar nu-mi amintesc la cine.... Daca aflu iti spun.
|
Nu cred ca se aude tare rau toba de moto..si in + arata bine :D.Polish de faruri stiu eu cine face in bucuresti ... daca vrei iti las p.m cu id-ul lui.
|
1 Attachment(s)
toba de moto/atv am eu pe masina cu silencer..cand il dau jos se aude tare de tot..se aude bine si cu silencer-ul ;)
Attachment 1637690 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pleoapele sunt urate... fara suparare.
Farurile le desfaci cu ajutorul unui feon industrial,iar cand le pui inapoi,incalzesti din nou masticul original,si se vor lipi inapoi,eu asa am facut si nu am probleme,nu intra apa/praful. Xerapol se numeste solutia cu care poti sa iti polisezi farurile. Bafta! |
Toba mica si cu silencer de moto te ingroapa de bani...sunt foarte scumpe!
|
pleoapele aratau urat poate pentru ca erau gri, albastre era alta treaba, dar orcum mi-au zburat la propriu. Pentru faruri am zis fara xeropol. Dar am rezovat, ms Coman.
Robert cam pe la ce pret se invart? Si pentru ca a fost cuminte o sa urmeze ceva:d |
De ce nu vorbesti cu STREET pentru toba?? Sigur iti gaseste ceva frumos si ieftin, eventual sh daca vrei.... Intreaba-l, ca nu se supara :D Pentru masina ce? E surpriza? Pune poze, ca ne tii in suspans.
PS: Pleoapele mai bine ca le-ai dat jos, la Matiz e aiurea si nu iese mereu bine :( |
Mai vrei tripla UK style? Am eu la 50 ron bucata! De la mama ei...:-)
|
Quote:
Quote:
|
Hai cu surprizele alea :))...da-ne ceva detalii :D
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
Clean look :D ?
|
Si nu numai:lol:
|
Frumos domnule , frumos :D.Te tii numai de shotii :twisted:
Ti-am dat un p.m:rolleyes2 |
de ce nu tai si astupi locul de numar ?
tu doar ai astupat gaurile... |
Quote:
Quote:
|
Fibra. Sau chit de fibra+plasa deia metalica de pun astia prin bara sa o folosesti pt suport (o prinzi in 2 puncte cu sarmulite sa fii sigur ca nu iti pleaca vreodata), eventual mai tragi dupa un strat de chit de fibra si niste plasa deaia la rola si dupa inca un strat de chit de fibra si succesul e garantat :) Asa am 'comis-o' eu :)
|
Quote:
|
frumos...cum de ai ales sa lasi numarul jos?
|
Quote:
|
man da id tau sa vb si nou una alta
|
Asta a fost o ironie?...tot ce conteaza este ca arata bine pe masina si a luat-o pe o cale buna \:D/
|
Ma refeream la suportul pt numar eu :) Numarul la fel voiam sa il las si eu jos, prins cum il are coman_razvan la buburuz.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pai ma gandeam ca si fara bandou si fara suport. Cu botul rotunjit de buburuz albastru :)
|
:sad: am fost si pe cel rau?:sad:
Nu ;;), ai fost pe cel normal.Ai gasit vre-o toba finala ? |
Quote:
Quote:
|
Pustiu, e masina ta si ti-o faci cum vrei, dar nu ti se pare ca dai cu batul in balta cand faci niste lucruri frumoase si pui o gluma groteasca in parbriz, imitatia aia de smulgator de zambete?
|
Nu numai tu...si eu sper sa vand jantele sau distantierele sa mai iau ceva la masina.
Vedem in weekend masina la A.F.I :D ?Pune un sticker in geam :UNDER CONSTRUCTION. OFF: Banzay, la avatar se vede ceva frumos :>...nu redeschizi topicul sa ne spui despre ce e vorba? |
Quote:
Quote:
|
Parapapam :D, vine si 99-SAA , ZUZ , Andrey si restu lumii :arrow: http://www.extremewheels.ro/
|
ooo nebunie apar si eu sambata dar mai pe seara cred daca nu duminica:twisted:
|
Quote:
Pustiu, arata bine ca vad eu in pozele alea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning