![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
P.S. - vremea ca vremea....acum sa ne ajute camera....:)))))
|
6 Attachment(s)
Pozele de sambata :arrow: Mai multe pe blog.
|
Vlad,ca deobicei pozele sunt reusite:D,felicitari si vreau sa zic ca mi-a placut adunarea HSD si mersul in coloana prin oras, in special expresia pe fata politiei cand ne-au vazut:twisted:
|
da da da.....ar trebui sa dam mai des ture prin oras,.....sa se obisnuiasca cu noi....nu de alta da prea intorceau capul...:D:))
|
5 Attachment(s)
A fost frumos cum am facut traseul si cum se uita toata lumea, nu numai politia.
Costel, asteptam sa ii pui "mortii albe" jantele de vara:twisted: Sper sa le termini de vopsit cat mai curand ca deja se usuca pe afara;) Acum am revenit cu pozele de duminica, prezente si pe blog. IS 93 TEX:arrow: |
sa vad cum fac cu TEX-ul.....si eu sper sa le termin cat mai repede...:D
|
Salut cum fac si eu rost de un parasolar highspeeddrivers sau trebuie sa fiu in clubul vostru ca sa am ?
|
pai cam trebuie sa fii in club....vorbeste cu rac3r sau cu hutanu pt treaba asta...
|
Baieti cum va simtiti dupa meciul de sambata. Eu unul abia mai merg. :)) Oricum a fost supertare.
Daniel.....pentru a primi parasolar trebuie sa fii membru. ca asa cam toata lumea vrea parasolare. Cu respect |
daca tu te plangi care faci sala de 7 ani.....da eu ce sa mai zic....:(
|
eu abia azi ma resimt dupa fotbal:)) poate mergem si sambata:D,daniel...spune-ne ceva despre tine si masina ta:)
|
Quote:
Vai de capul vostru si de conditia fizica a voastra. Data viitoare poate apuc si eu sa joc mai klumea daca prindem si o sala mai faina (la pedagogic sau vladeni). Poate atunci o sa ma plang si eu de oboseala. Oricum a fost super si asa;) Daniel, lasa si un id de mess daca vrei sa intri in club, ca sa te putem contacta. P.S.: Inca mai astept comenzi pentru tricouri. |
mai vladutz....stii care e diferenta dintre tine si jhonny?
la fiecare pasa tu stiai ce sa faci cu mingea dar nu o puteai prinde jhonny la fiecare pasa prindea mingea dar nu stia ce sa faca cu ea... :))=)) |
Eu ma refeream la chestia cu parasolarele:D:D
La pase...nah, alunecam foarte tare si de aia. In sala de genul mentionat mai sus nu o sa am probleme cu asta:twisted: |
Quote:
|
la fiecare pasa primita ai dat gol?.....inseamna k ai primit numai o pasa?....:D:D:D:D
|
Quote:
@costel: Hai 2 goluri (din primul meci) |
mda...si amandoua din pasa mea....:d
|
au fost 5...noroc de mine:)),si am dat si pase vlad>:P si inca calomea,dar daca nu stiti sa valorificati:D
|
da da....dupa razboi multi viteji se arata
|
lasa ca vedem sambata asta cat sunteti de viteji. :)) Oricum nu conteaza cine a dat gol si cine nu, important e ca ne-am distrat maxim. cel putin eu m-am distrat
|
MAXIM am spus!!! :D
|
Si eu m-am distrat super, mai ales ca am fost asa de multi (peste 25 de oameni in total, numai 18 jucatori), chiar daca am dat numai 2 goluri si alea din 2 penalty-uri. Si sa nu uitam de cele 2 penalty-uri din 2 aparate (unul avand consecinte nefericite):D Singurul din echipa care nu a luat gol cat a stat in poarta (2 meciuri si un pic):rolleyes2:twisted:
|
Sambata asta mergem la Vladeni. alta runda de rupt picioarele. Cei care mai vor parasolare sa ma sune azi sau maine cel tarziu ca dupa aia o perioada nu o sa mai pot face comanda. Cu respect
|
am sunat la vladeni si mi-a zis sa revin vineri seara cu un telefon sa imi spuna daca e liber sambata de la 21 la 23....eu o sa il sun vineri seara si daca imi zice k totusi e ocupat atunci mergem tot la electro.
|
abia astept si eu runda a doua:)),sper sa fim aceeasi echipa>:)
|
Quote:
|
lasa ca poate o sa fim aceeasi echipa cu toate ca nu cred ca or sa ne lase astia sa mai jucam impreuna ca i-am facut praf.....:twisted:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1345878 |
aha....pai si zi si tu mai multe detalii.....cati cai...are vreo ceva modificat la ea.....ce vrei sa modifici.....etc, etc, etc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal
mai aveti locuri in club? ca asi vrea s ama inscriu si eu asta dupa ce imi inscriu in circulatie masina ca deocamndata e trasa pe dreapta pana la sarbatori |
mai gaijin locuri ar mai fi....lasa-ti ID-ul de mess ca sa vorbesti cu rac3r.....o sa iti povesteasca el mai multe.....
ideal ar fi sa ne dai si cateva date despre masina care o ai pe dreapta |
Quote:
|
baietii cat de curand vin cu mb-ul la botosani , o sa va dau un semn , sa finalizam si cu siteul.
|
Poti veni diseara daca ai cum. Noi la 8 mergem la un fotbal si ma gandeam ca poate vii si tu;) Asta e si pentru ceilalti care nu stiu inca. Va asteptam la un fotbal, la 8. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mine sau pe cineva. Bafta!!!;)
|
[QUOTE=3Xtreme;3177679]Poti veni diseara daca ai cum. Noi la 8 mergem la un fotbal si ma gandeam ca poate vii si tu;) Asta e si pentru ceilalti care nu stiu inca. Va asteptam la un fotbal, la 8. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mine sau pe cineva. Bafta!!!;)[/QUOTE
dar lasa si id de mes ca nu-l am al lui "cineva" , :)) chiar acum ma uit pe realitatea tv imagini de la romexpo ,expozitia organizata de 4 tuning ... ciaoo |
la fotbal is varza:)) sala cand o terminati?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning