Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

tzapul 17-02-10 07:01

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

P.S. - vremea ca vremea....acum sa ne ajute camera....:)))))

3Xtreme 22-02-10 21:19

6 Attachment(s)
Pozele de sambata :arrow: Mai multe pe blog.

Rac3r 23-02-10 01:16

Vlad,ca deobicei pozele sunt reusite:D,felicitari si vreau sa zic ca mi-a placut adunarea HSD si mersul in coloana prin oras, in special expresia pe fata politiei cand ne-au vazut:twisted:

tzapul 23-02-10 06:58

da da da.....ar trebui sa dam mai des ture prin oras,.....sa se obisnuiasca cu noi....nu de alta da prea intorceau capul...:D:))

3Xtreme 23-02-10 15:56

5 Attachment(s)
A fost frumos cum am facut traseul si cum se uita toata lumea, nu numai politia.
Costel, asteptam sa ii pui "mortii albe" jantele de vara:twisted: Sper sa le termini de vopsit cat mai curand ca deja se usuca pe afara;)
Acum am revenit cu pozele de duminica, prezente si pe blog. IS 93 TEX:arrow:

tzapul 24-02-10 07:11

sa vad cum fac cu TEX-ul.....si eu sper sa le termin cat mai repede...:D

daniel_daniel099 01-03-10 00:41

Salut cum fac si eu rost de un parasolar highspeeddrivers sau trebuie sa fiu in clubul vostru ca sa am ?

tzapul 01-03-10 06:58

pai cam trebuie sa fii in club....vorbeste cu rac3r sau cu hutanu pt treaba asta...

BT-01-KAW 01-03-10 09:51

Baieti cum va simtiti dupa meciul de sambata. Eu unul abia mai merg. :)) Oricum a fost supertare.
Daniel.....pentru a primi parasolar trebuie sa fii membru. ca asa cam toata lumea vrea parasolare. Cu respect

tzapul 01-03-10 11:17

daca tu te plangi care faci sala de 7 ani.....da eu ce sa mai zic....:(

Rac3r 01-03-10 12:01

eu abia azi ma resimt dupa fotbal:)) poate mergem si sambata:D,daniel...spune-ne ceva despre tine si masina ta:)

3Xtreme 01-03-10 12:35

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 3134367)
pai cam trebuie sa fii in club....vorbeste cu rac3r sau cu hutanu pt treaba asta...

Da Jhonny ce are in plus fata de mine?:D:D

Vai de capul vostru si de conditia fizica a voastra. Data viitoare poate apuc si eu sa joc mai klumea daca prindem si o sala mai faina (la pedagogic sau vladeni). Poate atunci o sa ma plang si eu de oboseala. Oricum a fost super si asa;)

Daniel, lasa si un id de mess daca vrei sa intri in club, ca sa te putem contacta.

P.S.: Inca mai astept comenzi pentru tricouri.

tzapul 01-03-10 12:40

mai vladutz....stii care e diferenta dintre tine si jhonny?
la fiecare pasa tu stiai ce sa faci cu mingea dar nu o puteai prinde
jhonny la fiecare pasa prindea mingea dar nu stia ce sa faca cu ea...
:))=))

3Xtreme 01-03-10 12:42

Eu ma refeream la chestia cu parasolarele:D:D
La pase...nah, alunecam foarte tare si de aia. In sala de genul mentionat mai sus nu o sa am probleme cu asta:twisted:

Rac3r 01-03-10 12:42

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 3135319)
mai vladutz....stii care e diferenta dintre tine si jhonny?
la fiecare pasa tu stiai ce sa faci cu mingea dar nu o puteai prinde
jhonny la fiecare pasa prindea mingea dar nu stia ce sa faca cu ea...
:))=))

waaa.....cum nu?:o la fiecare pasa am dat gol,aproape...,dar totusi,cele mai multe eu am dat:twisted:,cu ajutorul tau hutanu sada si vlad:!:

tzapul 01-03-10 12:45

la fiecare pasa primita ai dat gol?.....inseamna k ai primit numai o pasa?....:D:D:D:D

3Xtreme 01-03-10 12:47

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3135331)
waaa.....cum nu?:o la fiecare pasa am dat gol,aproape...,dar totusi,cele mai multe eu am dat:twisted:,cu ajutorul tau hutanu sada si vlad:!:

Da mai tii minte si de cate ori ai ratat? Sau de cate ori nu ai dat pasa la altii (eu, sada, costel) care eram mai bine pozitionati. Mai lasa si tu mingea aia si la altii:D

@costel: Hai 2 goluri (din primul meci)

tzapul 01-03-10 12:49

mda...si amandoua din pasa mea....:d

Rac3r 01-03-10 12:50

au fost 5...noroc de mine:)),si am dat si pase vlad>:P si inca calomea,dar daca nu stiti sa valorificati:D

tzapul 01-03-10 12:51

da da....dupa razboi multi viteji se arata

BT-01-KAW 01-03-10 13:22

lasa ca vedem sambata asta cat sunteti de viteji. :)) Oricum nu conteaza cine a dat gol si cine nu, important e ca ne-am distrat maxim. cel putin eu m-am distrat

tzapul 01-03-10 13:26

MAXIM am spus!!! :D

3Xtreme 01-03-10 13:58

Si eu m-am distrat super, mai ales ca am fost asa de multi (peste 25 de oameni in total, numai 18 jucatori), chiar daca am dat numai 2 goluri si alea din 2 penalty-uri. Si sa nu uitam de cele 2 penalty-uri din 2 aparate (unul avand consecinte nefericite):D Singurul din echipa care nu a luat gol cat a stat in poarta (2 meciuri si un pic):rolleyes2:twisted:

BT-01-KAW 02-03-10 10:23

Sambata asta mergem la Vladeni. alta runda de rupt picioarele. Cei care mai vor parasolare sa ma sune azi sau maine cel tarziu ca dupa aia o perioada nu o sa mai pot face comanda. Cu respect

tzapul 02-03-10 10:33

am sunat la vladeni si mi-a zis sa revin vineri seara cu un telefon sa imi spuna daca e liber sambata de la 21 la 23....eu o sa il sun vineri seara si daca imi zice k totusi e ocupat atunci mergem tot la electro.

Rac3r 02-03-10 11:53

abia astept si eu runda a doua:)),sper sa fim aceeasi echipa>:)

3Xtreme 02-03-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3138634)
abia astept si eu runda a doua:)),sper sa fim aceeasi echipa>:)

Da da:twisted: Acum o sa se vada adevarata valoare a echipei noastre:D

tzapul 02-03-10 13:52

lasa ca poate o sa fim aceeasi echipa cu toate ca nu cred ca or sa ne lase astia sa mai jucam impreuna ca i-am facut praf.....:twisted:

daniel_daniel099 05-03-10 09:28

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3135192)
eu abia azi ma resimt dupa fotbal:)) poate mergem si sambata:D,daniel...spune-ne ceva despre tine si masina ta:)

Am o astra f decapotabila din 95 de 1.6 Attachment 1345877

Attachment 1345878

tzapul 05-03-10 09:35

aha....pai si zi si tu mai multe detalii.....cati cai...are vreo ceva modificat la ea.....ce vrei sa modifici.....etc, etc, etc

Rac3r 08-03-10 00:03

Quote:

Originally Posted by daniel_daniel099 (Post 3148976)
Am o astra f decapotabila din 95 de 1.6 Attachment 1345877

Attachment 1345878

arata foarte bine masina,felicitari:D,daca vrei sa vorbim mai multe in legatura cu inscrierea ta in clubul nostru lasa-mi un pm cu id-ul tau de mes.Bafta:!:

Kenzo4Boss 08-03-10 00:09

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3158758)
arata foarte bine masina,felicitari:D,daca vrei sa vorbim mai multe in legatura cu inscrierea ta in clubul nostru lasa-mi un pm cu id-ul tau de mes.Bafta:!:

da da sau poti veni si u seara la un ceai in capat, sa vedem si masinutza ta.bafta

daniel_daniel099 09-03-10 17:03

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3158758)

daniel_daniel099 id ul meu

Gaijin 12-03-10 13:29

sal
mai aveti locuri in club? ca asi vrea s ama inscriu si eu asta dupa ce imi inscriu in circulatie masina ca deocamndata e trasa pe dreapta pana la sarbatori

tzapul 12-03-10 14:21

mai gaijin locuri ar mai fi....lasa-ti ID-ul de mess ca sa vorbesti cu rac3r.....o sa iti povesteasca el mai multe.....

ideal ar fi sa ne dai si cateva date despre masina care o ai pe dreapta

3Xtreme 12-03-10 14:50

Quote:

Originally Posted by Gaijin (Post 3175173)
sal
mai aveti locuri in club? ca asi vrea s ama inscriu si eu asta dupa ce imi inscriu in circulatie masina ca deocamndata e trasa pe dreapta pana la sarbatori

Bineinteles ca avem locuri:-) Aici nu e cu limita. Orice membru e binevenit. Asteptam detalii despre tine si masina ta;)

koket 12-03-10 23:40

baietii cat de curand vin cu mb-ul la botosani , o sa va dau un semn , sa finalizam si cu siteul.

3Xtreme 13-03-10 09:10

Poti veni diseara daca ai cum. Noi la 8 mergem la un fotbal si ma gandeam ca poate vii si tu;) Asta e si pentru ceilalti care nu stiu inca. Va asteptam la un fotbal, la 8. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mine sau pe cineva. Bafta!!!;)

Kenzo4Boss 13-03-10 10:21

[QUOTE=3Xtreme;3177679]Poti veni diseara daca ai cum. Noi la 8 mergem la un fotbal si ma gandeam ca poate vii si tu;) Asta e si pentru ceilalti care nu stiu inca. Va asteptam la un fotbal, la 8. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mine sau pe cineva. Bafta!!!;)[/QUOTE

dar lasa si id de mes ca nu-l am al lui "cineva" , :))
chiar acum ma uit pe realitatea tv imagini de la romexpo ,expozitia organizata de 4 tuning ... ciaoo

koket 13-03-10 11:23

la fotbal is varza:)) sala cand o terminati?

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning