![]() |
da mah..eingial aisuri :D
z ca nu-ti place..tu ala criticosu' :lol: |
na ma da nu-i mai hot rod? sau charger GT sau ce vroiai sa il faci ... acuma faci eigel ais|?
|
apropo de \"ala care critica\" am vazt az live tigrau negru... not impressed :bored:
|
mmmdeah...chiar mah \"ala care critica\"...si eu am vazt tigra`ul prin shentru...nici pe mine nu m`a lasat cu gura cascata,asa cum ma ashteptam,insa m`ash putea obijnui :lol: asa k...mai mult no comment :paper:
|
in poze arata mai bine Tigra,sau cel putin mi s`a parut...oricum,respect Vlade pt munca ta.
Junkie scumpo,continuam aici discutzia(de la gumball)sa nu ne sara ashtia in cap pt offtopic.Suntem noi \"kindere\" si in minoritate,dar avem gura mare de tot,asa k nu va punetzi cu noi!!!!!!! :twisted: Luv u 2! :wink: |
hahah mai bine faceam toti o conferinta pe messenger... nu scriem aici iubiri si fantezii :P
voi doua si iara voi doua... :P kinderitzele surprize ;) |
am vazut shi eu tigra aia de alba...sincer mi`a placut..exceptzie eleronul...felicitari vlad :roll:
|
toata lumea o vazut masina? si eu :P nu mi-ar fii rusine sa ies cu ea pe strada , notele le-am dat deja ;)
|
piri nu schimbi odata animatia aia ca merge tare greu pagina ?????
|
na ca am schimbato :o
|
lol... azi toata lumea are \"ceva\" cu semnaturile altuia... :lol:
|
iar ai uitat de mine.. :( :roll: ma supar
tu fata(theba)...tu cand intri pe net?...ori stai pe invizibil?.... io scriu pe mess dar nu ma vede nimeni..asa ca...sa nu crezi ca nu vb cu tine...valabil si pt restu... |
aha...acuma inteleg...si eu m`am suparat pe tine k vorbeam singura.Nu am stat invisible pe mess,doar k nu mi`a mers zilele astea netu`.Lasa scumpa k ne vedem zilele astea,poate trec pe la tine;)...la o poveste.
|
am fost in excursie si a fost beeeeton!!! o sa va arat poze...nistor stie!!!!
sa va para rau ca nu ati venit, nici gef nici alex. data viitoare fac anunt mai mare, nu stiam ca e asa mare cabana...si asa k lumea... p.s. andy,mdea....sapt asta sunt in practica si e lejer.hai pe la mine,. |
eu am fost de pe contul lui alex...nu stiu cum am iesit si nu l-am mai putut sterge
:D |
:wave: strengaritza.M`am speriat ca`i alex si ma cheama pe la el :twisted: ...Eh,glumeam(in caz k intra pretena`sa pe forum ;) )...si zici k a fost tare in excursie...dar pe mine de ce nu m`ai anuntzat? :shrug_no:.Lasa,k daca ejti in practica,promit k o sa trec pe la tine sapt asta sa`mi pove :D
|
Re:
ovi tataaaaaa... nu am vorbit/baut o bere (ca ultima data :razz:) de-un car de ani
las' ca o sa bem numai sa se incalzeasca putin vremea :lol: |
:) lol, man... nu ai mai plecat din tzara?
|
dj snoopy ii baza :lol: :o
|
Inca un pericol public pe soselele clujului . Felicitari Tekno si sa nu te vedem la sectiunea accidente.
|
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: tre` sa sarbatorim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu??
FELICITARI! :weee: |
:) multzam multzam... ciudat... nu ma simt mai bine...
o sa sarbatorim in curnad... :doh: sa imi revin umpic ca is cam stramt dupa az noopte :? |
Felicitari mah.. bine ca nu zici nimic...lasi pe altii sa te laude!
|
:bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: plictiseala.... :weirdface
|
atzi vazut cursa de F1? :roll: yo nuh.... da' am ausit ca a fost najpa... oricum...o abandonat schumi... :twisted: tare de tot :)
|
cika o castigat renault :D nici io n'am vazut cursa da asja am auzit
|
Fisichela Barichelo Alonso, nici eu nu m-am uitat , am vazut azi in timpu simularii ca citea profu Pro Sport in fatza mea :D
|
www.f1.com pt resultate shi poze... :wink: asta trebuia s=o pun la \"linkuri bazate\" :)
|
Re:
Quote:
tot aici sunt ne vedem peste o saptamana sau doua |
da-mi un tel cand vi incoace... itz trimit yo un sms, nu cred ca ai nr meu nou :)
|
Lancer, o veste buna...tocmai am primit cadou Dacia lui bunicu-mio...din '72...visam sa fie a mea...si mi-a dat-o...pe bune...e masina pe care o visam...acuma intrebare...nu stii vreun magazin de piese care sa aiba faruri si piese pentru daciile din prima generatie???vreau sa o fac originala toata...pe exterior...de interior ma ocup eu dar as vrea piese vero si originale pentru caroserie...eventual un set de jante mai normale...mersi...bafta
|
:lol: am vazut faruri noi la mai toate magazinele de piese auto, cel mai bine iesi daca iei de la Olimpicom (Aurel Vlaicu in statia de troleu de la expo) pt ornamente si alte detalii incerca la dezmembrari : Cehosolvaciei langa spalatorie, Marinescu pe colt la intersectia cu Ciprian Porumbescu si mai este unu pe plevnei da nu stiu exact unde! Da trebe sa ai noroc sa gasesti ce iti trebe!
ma intereseaza si pe mine \"proiectu\" tau pt interior p.s. daca cumva gasesti ornamentul ala cromat de sub capota si eu vreau unul da pana acuma nu am gasit! |
Care vrea sa merga la bucureti pe 27
Care merge la bucuresti... ????
|
Deocamdata vine Buc la voi... Adica maine eu unul trebuie sa fac o vizita pana acolo. Sfigmo, poate ne vedem, sa-mi arati si mie cateva masini cu muzichie pe ele... :lol:
|
ooooo domnu hondarul :lol:
poate iesim dupa ora 5 undeva.... |
:lol: noh apei asjtia fac vanzare :D :D :D https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=5917
|
sal baieti...o rugaminte...dati-mi cateva site-uri de unde pot lua niste filme cu audi coupe preparat de dahlback generatie 81-88
|
incearca http://www.dahlbackracing.se/english/main.asp
mai am yo ceva filme cu el 8) |
Caut mecanic sa imi spuna ce dreaq suna/bate la suspensia fata/ caseta de directie si eventual sa schimb ce trebe p-acolo. Masina e un Peugeot 405. Daca cunoasteti vreun mecanic bun va rog puneti-ma in legautra cu el. Multzam.
|
maine ma duc la o intalnire de Modified cars .. aici in Dublin .Dzo mi-ajute .. ca mi-am luat aparat foto 8) :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning