![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Quote:
|
Cirinel, mi se pare mie sau ti-ai umflat aripile la golf ? :D
P.S: Fa si tu un topic cu masinuta ta de spart timpane si fa-i o mica prezentare (da-te mare sa moara dusmanii, palalila:lol:) |
Quote:
|
Invitatie! :) 4Tuning Girls Day - Piatra Neamt
mai multe detalii aici -> https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...tra-neamt.html |
Multumesc frumos de invitatie. Din pacate nu am cum sa ajung, motive pur obiective. Daca as fi fost in Roman trageam o fuga cu cea mai mare placere...dar speram ca restul membrilor sa mearga.
Succes si sa aveti parte de un eveniment lipsit de neplaceri |
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
Paste(ti) fericit(i) ! ! ! :D
|
|
O singura data pe an e Pastele - o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara... si al tau! Paste fericit!
|
Vine caldura... Deja au iesit masinutele pe centru, o duzina de fete la agatat. Mama draq ce plictiseala!
|
Quote:
P.S. Ce masinute au iesit "pe centru"...care nu ieseau si pana acum? |
Quote:
|
Un Porsche 911 de culoare gri se invarte de ceva timp prin Roman... dar nimeni nu stie al cui e, cred ca e din alt oras si trece des pe la noi...
|
Quote:
...am aflat ca avem un Mustang de inchiriat in oras :) (ala decapotabil)...facem intro zi o cheta la bani si la benzina sa'i rupem ambreiaju' si gumele? >:) |
Quote:
|
Quote:
Hai, ce mai e frumos prin Roman? (in afara de MCV ala cu girofaruri superbe :)) ) |
Dragos,Porche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.
|
Quote:
Peace Out! P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :)) P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :) |
Quote:
|
Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)
...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz... P.S. Hai ma lasati drq glumele astea... |
Quote:
|
Quote:
@VladM,merci de sustinere,si eu iti urez asemenea;) |
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess |
Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?
|
Quote:
|
suna tentant:D trebuie sa vad si eu cu banutii cu masina dar incerc sa dau un raspuns intr-un timp cat mai util. daca ar fi numai dupa mine as pleca si acum
|
Quote:
|
Quote:
Deci...? |
Eu dupa accident trebuie sa stau cel putin 2 saptamani in casa,vorbisem cu alex_phm sa merg da nu pot merge. Imi pare rau. MM de taximetristi prosti.
|
Quote:
|
Vlad...vezi ca ai aparut in ziar cu accidentul tau
|
Unde ? Vreau sa vad si eu !
|
Uite articolul...usor usor devii vedeta Click here
|
Quote:
P.S. Daca o sa adunam mai multi oameni si o sa mai fie necesara o masina ma gandesc serios sa merg si eu cu a lui taikmiu...dar pana atunci pot merge asa, cu voi in masina??? Norocel |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning