Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

morpheusmaster 22-02-10 21:56

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3114077)
vladutz...lasa-mi si mie un offline daca se hotaraste ceva concret...s-ar putea sa fiu si eu pe acasa :P...eu nu am ajuns niciodata la intalnirile de la Roman :)

Ai fost weekend asta prin Roman ca team vazut eu sambata seara pe centru parca ;))...sau duminica...nu mai stiu xact

CiRiNeL 22-02-10 22:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3114237)
Ai fost weekend asta prin Roman ca team vazut eu sambata seara pe centru parca ;))...sau duminica...nu mai stiu xact

am facut o vizita :P nu mai aveam bani :)) si am mai avut niste probleme de rezolvat...

scturoag 23-02-10 11:37

Cirinel, mi se pare mie sau ti-ai umflat aripile la golf ? :D

P.S: Fa si tu un topic cu masinuta ta de spart timpane si fa-i o mica prezentare (da-te mare sa moara dusmanii, palalila:lol:)

CiRiNeL 23-02-10 12:51

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3115502)
Cirinel, mi se pare mie sau ti-ai umflat aripile la golf ? :D

P.S: Fa si tu un topic cu masinuta ta de spart timpane si fa-i o mica prezentare (da-te mare sa moara dusmanii, palalila:lol:)

nu le-am umflat ti se pare...o sa ii fac topic dupa ce imi iau suspensiile...si sa ii fac niste poze...ca nici nu mai am poze cu ea...am aproape 2 saptamani de cand am scoso de la vopsit si nu i-am facut nici o poza:P am fost acum sa o spal dar e full la spalatorii...

Ali_ump 05-03-10 22:00

Invitatie! :) 4Tuning Girls Day - Piatra Neamt
mai multe detalii aici -> https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...tra-neamt.html

morpheusmaster 05-03-10 22:27

Multumesc frumos de invitatie. Din pacate nu am cum sa ajung, motive pur obiective. Daca as fi fost in Roman trageam o fuga cu cea mai mare placere...dar speram ca restul membrilor sa mearga.

Succes si sa aveti parte de un eveniment lipsit de neplaceri

morpheusmaster 02-04-10 13:44

Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.

scturoag 03-04-10 07:28

Paste(ti) fericit(i) ! ! ! :D

andreyutzu 03-04-10 14:42

https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ie-2010-a.html

andreyutzu 03-04-10 14:46

O singura data pe an e Pastele - o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara... si al tau! Paste fericit!

ANGELYNO 16-04-10 22:24

Vine caldura... Deja au iesit masinutele pe centru, o duzina de fete la agatat. Mama draq ce plictiseala!

morpheusmaster 17-04-10 14:33

Quote:

Originally Posted by ANGELYNO (Post 3285076)
Vine caldura... Deja au iesit masinutele pe centru, o duzina de fete la agatat. Mama draq ce plictiseala!

Chiar asa...

P.S. Ce masinute au iesit "pe centru"...care nu ieseau si pana acum?

26WRC 17-04-10 14:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286353)
Chiar asa...

P.S. Ce masinute au iesit "pe centru"...care nu ieseau si pana acum?

conteaza?:rolleyes2

scturoag 17-04-10 14:37

Un Porsche 911 de culoare gri se invarte de ceva timp prin Roman... dar nimeni nu stie al cui e, cred ca e din alt oras si trece des pe la noi...

morpheusmaster 17-04-10 14:39

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3286360)
conteaza?:rolleyes2

Da man...mai aflu si eu una alta de prin oras...

...am aflat ca avem un Mustang de inchiriat in oras :) (ala decapotabil)...facem intro zi o cheta la bani si la benzina sa'i rupem ambreiaju' si gumele? >:)

nck_xx 17-04-10 15:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286366)
Da man...mai aflu si eu una alta de prin oras...

...am aflat ca avem un Mustang de inchiriat in oras :) (ala decapotabil)...facem intro zi o cheta la bani si la benzina sa'i rupem ambreiaju' si gumele? >:)

Iar dupa o sa ne rupa proprietaru pe noi:)

morpheusmaster 17-04-10 15:06

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3286426)
Iar dupa o sa ne rupa proprietaru pe noi:)

Daca stai sa te gandesti e corect, nu? Noi ii rupem masina :) el ne rupe pe noi :))...oricum...o dau in diverse rau de tot.

Hai, ce mai e frumos prin Roman? (in afara de MCV ala cu girofaruri superbe :)) )

VladM 17-04-10 15:10

Dragos,Porche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.

morpheusmaster 17-04-10 16:03

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286444)
Dragos,PorSche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.

Men's...PorScheul e garat pe Dr. Cock, strada de langa mine. E in Roman din toamna (sfarsit, inceputul iernii) si cum masina e convertible nu prea e de iesit cu ea Iarna deci acum e perioada sa isi faca intrarea :) in "car scene"ul Romascan...asta daca vb. de porscheul ala gri decapotabil...daca o fi altu' mea culpa, ma insel. Mult succes Vladutz cu w.i.p.ul tau ;) sa o faci faina si sa'mi spui si mie unde o vopsesti :) si cat te ajunge (din necesitate intreb).

Peace Out!

P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :))
P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia)

VladM 17-04-10 16:23

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286546)
Men's...PorScheul e garat pe Dr. Cock, strada de langa mine. E in Roman din toamna (sfarsit, inceputul iernii) si cum masina e convertible nu prea e de iesit cu ea Iarna deci acum e perioada sa isi faca intrarea :) in "car scene"ul Romascan...asta daca vb. de porscheul ala gri decapotabil...daca o fi altu' mea culpa, ma insel. Mult succes Vladutz cu w.i.p.ul tau ;) sa o faci faina si sa'mi spui si mie unde o vopsesti :) si cat te ajunge (din necesitate intreb).

Peace Out!

P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :))
P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia)

Creca se sinucide :))

morpheusmaster 17-04-10 16:29

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286581)

Taci ma...nu asta

VladM 17-04-10 17:01

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286590)
Taci ma...nu asta

Promite ca vara asta sta permisu la el :)))

scturoag 17-04-10 17:25

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286581)

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286590)
Taci ma...nu asta

Atunci nu mai e o surpriza placuta pentru noi :lol:

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286638)
Promite ca vara asta sta permisu la el :)))

Pai daca sta vara asta permisu la el si nu se sinucide, clar o sa omoare cativa prin trafic....

morpheusmaster 17-04-10 23:57

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3286702)
Atunci nu mai e o surpriza placuta pentru noi :lol:

Pai daca sta vara asta permisu la el si nu se sinucide, clar o sa omoare cativa prin trafic....

Hai frate...inteleg k...si ca...dar totusi, cum poti vb. asa de el? ...

Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :)

VladM 17-04-10 23:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3287581)
Hai frate...inteleg k...si ca...dar totusi, cum poti vb. asa de el? ...

Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :)

Trist...dar ADEVARAT :))

morpheusmaster 18-04-10 00:01

Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)

...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz...

P.S. Hai ma lasati drq glumele astea...

VladM 18-04-10 00:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3287590)
Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)

...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz...

P.S. Hai ma lasati drq glumele astea...

Glumesc frate,eu n-am nimic cu omul. Doar stii de cate ori i-am luat apararea si am tinut cu el,dar sper sa fie adevarat ce-ai spus mai sus,ca s-a calmat. Vine vara acusi,saptamana viitoare dau examen,termin masina,treaba-i buna,ai grija sa nu vii la vara cu bicicleta :)

26WRC 18-04-10 00:10

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3286702)

Asta CLAR,bafta ta ca n'ai treaba cu traficul:lol:

@VladM,merci de sustinere,si eu iti urez asemenea;)

morpheusmaster 22-04-10 10:06

PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

alex_phm 26-04-10 13:46

Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?

morpheusmaster 26-04-10 22:55

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 3311859)
Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?

Ma gandeam eu ca apari :)) ma asteptam mai devreme dar e bun si acum. Se vorbeste de o plecare pe 15 mai spre CLUJ la KING OF EUROPE DRIFT SERIES 2010, etapa din Romania. Cum iti suna?

alex_phm 27-04-10 11:48

suna tentant:D trebuie sa vad si eu cu banutii cu masina dar incerc sa dau un raspuns intr-un timp cat mai util. daca ar fi numai dupa mine as pleca si acum

ionut17 01-05-10 17:38

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3300402)
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

sunt sanse mari sa merg si eu :-)

morpheusmaster 02-05-10 02:27

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 3325326)
sunt sanse mari sa merg si eu :-)

Ooooooooooooooo lume noua lumeeeeee noua!!! Ce mai faci prietene, nu ai mai dat nici un semn, ai fugit asa "de noi"...man, sa imi zici daca mergi pentru ca poate ne combinam la aceiasi masina cumva (zic si eu)...dar daca nu gasesc oameni cu care sa merg...atunci iau trenul direct din CJ (dar tare as vrea sa facem asa o gask...)

Deci...?

VladM 02-05-10 10:37

Eu dupa accident trebuie sa stau cel putin 2 saptamani in casa,vorbisem cu alex_phm sa merg da nu pot merge. Imi pare rau. MM de taximetristi prosti.

ionut17 03-05-10 20:40

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3326039)
Ooooooooooooooo lume noua lumeeeeee noua!!! Ce mai faci prietene, nu ai mai dat nici un semn, ai fugit asa "de noi"...man, sa imi zici daca mergi pentru ca poate ne combinam la aceiasi masina cumva (zic si eu)...dar daca nu gasesc oameni cu care sa merg...atunci iau trenul direct din CJ (dar tare as vrea sa facem asa o gask...)

Deci...?

eu merg cu fratemeu si cu bora. tu pleci de la buc la cluj si dupa te intorci la roman sau vii la roman de la buc si dupa mergem la cluj?

nck_xx 03-05-10 21:03

Vlad...vezi ca ai aparut in ziar cu accidentul tau

VladM 03-05-10 21:04

Unde ? Vreau sa vad si eu !

nck_xx 03-05-10 21:09

Uite articolul...usor usor devii vedeta Click here

morpheusmaster 03-05-10 22:14

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 3330620)
eu merg cu fratemeu si cu bora. tu pleci de la buc la cluj si dupa te intorci la roman sau vii la roman de la buc si dupa mergem la cluj?

Man, daca facem miscarea cu mersul in coloana pana la Cluj, tin sa merg si eu in acea coloana adica am sa vin de la Bucuresti la Roman (vineri), vineri noapte plecam in Piatra Neamt si de acolo cu restul gastii mergem la KOE. Cand ne intoarcem, vin tot cu voi pana in Roman...si luni dimineata plec spre Bucuresti...deci as merge si eu cu voi in masina...pentru ca sincer nu'mi permit sa merg cu masina goala + mergeti si voi si mai aveti locuri libere (haideti totusi sa nu fim fitzosi pe criza asta)...

P.S. Daca o sa adunam mai multi oameni si o sa mai fie necesara o masina ma gandesc serios sa merg si eu cu a lui taikmiu...dar pana atunci pot merge asa, cu voi in masina???

Norocel

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning