![]() |
Re: Need for Speed 2007
Nups ... nu cred ca va aparea chiar acum pe 31 ! EA sunt foarte tactici ! Nu scot ei un joc daca nu sunt siguri de perioada ! Oricum, orice e posibil :wink:. Trailerul asta ne arata ca jocul e gata, fiind in teste si reparatii de buguri !
|
Quote:
jocul o sa apara pe piata cel tarziu in noiembrie anul asta, cat despre 31 luna asta, nu sunt prea sigur, dar ori fac public numele jocului, ori dau un demo (putin probabil) ori un trailer... inca imi mentin opinia veche cum ca EA a scos NFSC doar ca test, sa vada cum reactioneaza publicul, in timp ce ei lucrau la NFS11 si il perfectionau ;) |
Game Title: Need For Speed 2007
Game Company: Electronics Arts Game Console: PC, Xbox 360 , PlayStation 3 Game Genere: Sports Game Category: Racing e si pe pc |
Quote:
|
http://forums.ea.com/mboards/thread....hreadID=195302
cred k e interesant ce zice aici.. ps deschideti cu IE si nu cu firefox...cu IE va arata lista aia de acolo cum trebuie |
Quote:
|
Quote:
|
va dati seama ca dak va fi jocul asa ca in trailer :rolleyes2 cred ca vom trebui sa ne inoim de la 0 PC, adik un procesor super bun,ink vrei 3 GB ram pe langa aia care ii avem , o placa video de 512 . etc etc....si cui ii convine sa bage 10 15 20 de mil in calc...:sadblinky :( :shrug_no:
|
Quote:
Jocul va fi mai mult ca sigur compatibil DX10,deci pt a putea vedea adevarata valoare va trebui minim un 8600 GTS.Vreo 2 Gb ram si un C2D 4400 ajunge. |
daca e ca si TDU arunc pc de la etaj...tocmai am bagat 10mil in el si nu am luat cine stie ce,si au trecut cateva luni....ar fi bn sa nu fie chiar asa prietentios
|
Deja daca "bagi" in calculator 2000 lei , nu merita sa pastrezi unitatea centrala veche , la banii 'ceia iei un Core2duo , 2 GB RAM , o placa de baza "teapana" si video ... mai putin cred ... daca va fi macar pe jumatate precum in teaser , sigur trebuie o placa video de 512/256 .
Si sa revin pe linia de plutire , am mai "ferchezuit" lista ; hot : si zi si noapte , si interior , si SUV ... damet ... |
@ trickz
posibil sa fie cum zici tu...tot asa am inteles si yo.. oricum...are imaginatie tipu...si pe chiar nu m-ar deranja sa fie jocul asa...cu toate genurile alea de modificari pe care le-a zis el pe acolo...si genurile de curse...si toate masinile alea (totusi...ar putea sa bage si ceva japoneze...si un e30 ceva...:D ) |
daca bagati atatia bani in PC pt un joc pe care 90% sunt sigur ca il veti downloada si nu cumpara, sunteti niste oameni tristi... un Xbox 360 e mult mai ieftin, puteti juca si online... nu va mai trebuie nimic :D
|
Sa stii tu AdinX, ca ma batea si pe mine odata gandul sa-mi trag o consola ... E mijto sa joci NFS pe consola ...
Oricum, despre joc, pe 05 - 31 eu zic ca o sa fie vreun comunicat de presa, sau anuntarea titlului, sau plm, nu stiu, ceva ... oricum, nu jocul ... |
Baietii, se numeste overclocking ! Eu cu procul meu pot afuma un C2D ! Asta e miracolul OCului ! Urmeaza sa-mi iau niste rami, sa trec la 2 GB, video voi face OC si sunt gata de NFS 11 !
|
Ce procesor ai Wlady ?
Da chiar , pretul la NFS CARBON cat a fost ? ma bate rau de tot gandu sa imi iau in original jocu , asa poate o sa pot sa imi inregistrez pe site recordurile . ma duc sa imi vindec ranile, provocate de gand, intr-un dirft pe canyon |
bahhhhhhhhhhhhhhh voi ganditi? cum dreq sa iti bagi 3 gb de ram ptr un joc :lol::lol::lol::lol: PROCESORU ESTE FOLOSIT CEL MAI PUTIN intr un joc...in joc cele mai socilitate piese sunt placa video si memoria...und dreq va duceti la 3gb de ram 512 ddr2 pe placa video...in phuii mei nu au toti asha calculatoare...gandestete k dak a mers MW pe Geforce 4 si carbonu pe fx5200 care nici nuj dak se mai fabrica...
Si stati calmi ca nu o sa avem o grafica ca'n film.o sa fie gen carbonu...k dak va amintiti si in MW si in CARBON la trailere am vazut cu toti o grafica superba ptr acele vremuri asha si cu nfs-u asta.... Wlady mai ushor cu over-clock-urile ca o sa faca poc intr o buna zi...intradevar maresti puterea da scazi viata... App ar fi caterink sa mearga doar pe vista si pe Xp nu =))) ca oricum Vista consuma o gramada de resurse |
Ce-am auzit pe la unii ca ar fi de DirectX 10 ... deci, VISTA !!! deci, alte PC-uri ...
Si in legatura cu 3 Gb RAM, unu' avea pe un PC cu procesor AMD 4Gb de RAM si o placa video mediocra, din cate imi aduc aminte ... |
Deci cat costa un PS3? :D
|
500 euro cu hard de 60;) shopping placut:D
|
Quote:
Edit: mah vratilor,voi vreti sa fiti mari gameri da sa nu bagati nimica in pc.Asa cv nu se poate.In ziua de azi fara un 8800 GTS minim nu te poti considera gamer.Nu ai bani,privesti la altii cum joaca. Faza cu oc-u si viata procului e o prostie.Am bagat si 1,83V in proc(cunoscatorii stiu ce inseamna aia) si e intreg bine mersii si detine si cateva recorduri.(procul e un 3000+ nucleu Venice revizia E6 care e vandut).Oricum sa zicem ca se buleste mai repede dar nu moare dupa 1 an.Nu mai tine 4 tine 2 si oricum nu cred ca cineva tine un proc mai mult de 1 an. |
eu am un p4 2400 ht pl video: fx5200 si ca ram am 512 de 5 ani si singurul joc care nu mia mers (ma rog..nici nu lam incercat, de frica) a fost tdu. in rest nu am avut probleme LA NICI UN JOC. esti mai gamer tu ca bagi meleoane in fiecare an decat mine care de atatia ani am aceeasi configuratie?:P
ontopic: 7 zile pana mai aflam ceva nou:P da doamne sa fie un demo>:) |
Quote:
Da doame sa fie un demo,dar putin probabil. |
Catalane, cu P4 am mers la 3.4GHz ( si are 2 nuclee, in genul mai vechiului core duo, NU Core 2 DUO ). Video am un 7600GT OC la 610/1700(MHz) DDr3. Trebuie sa fac ceva cu memoria ram ! Am doar 1GB @ 333MHz. Catalane, da, ma consider gamer ! SI din faptul ca joc ~ toate jocurile cu masini care sunt promitatoare cat si din faptul ca updatez PCul pentru fiecare joc nou cu pretentii ! Iar la faza cu rezistenta procului, cel mai bine ar fi un sistem performant de racire !
|
mie cam ceit trebuie ca sa duc jcoul
|
eu am un 4800+...1gb de ram,si ati radeon X700...oare o merge viitorul nefese pe el?
|
Mai sunt 6 zile ... da Doamne sa fie ceva frumos ...
@Supapa jr: mai mult ca sigur o sa-ti mearga ... treaba proasta e ca s-ar putea sa fie de DirectX 10, deci pt Vista ONLY !!! Plm, atunci o sa fie mai najpa pt multi dintre noi ... |
Vista e varza cu multe buguri...doamne ajuta sa nu fie pt Vista...
|
Mai mult de 70% va fi pt vista ! INSA ! LA Vista voi scoate absolut toate eye-candyurile si cred ca l-as face sa nu mai manace atatea resurse ! Vom vedea :wink:
|
Habar nu aveti ce vorbiti in primu rand nu iti trb unu 8800 ca sa joci la maxim ptr ca 8800 e nou aparut si nu exista joc care sa manance atat de mult cat are placa aia video putere dkt programe gen 3dmax
OverClock scurtezi la jumate viata procesorului...si devine instabil si e f posobil sa iti faca fitze in jocuri Sa mearga doar pe vista e ff.putin probabil.Dc?ptr ca microsoft a fost dat in judecata mai acu 1-2luni ptr vista e instabil si multe bug-uri si in mom de fatza el numai se fabrica...si insasi microsoft a anutat ca in 5ani se termina cu XP-u adik nu se mai fac update-uri ptr el si chesti d'astea |
Scuze de post dublu:
..v'ati gandit dc numai laseaza EA jocu toamna ca pana acu de toate nfs-urile erau lasate toamna...eu cred ca din cauza GTA-ului ca apare tot toamna s i la cum arata gta-u nu cred ca s'ar juca asha multi nfs :-? |
Sincer, nu dau NFS-u pe GTA, nici daca GTA ar fi singurul si ultimul joc care va mai fi scos pt calculator ... Primul NFS care l-am jucat a fost Underground ... de ce ?! pt ca era vorba de TUNING in toata frumusetea lui ... Si d-asta m-am jucat toate ultimele 4 ...
Deci, niciodata nu am sa las NFS-u din mana, chiar daca nu sunt maestru ... |
Quote:
Vorbesti prostii mari.Cine ti-a zis ca devine instabil daca ii faci overclocking normal?Nu cred ca ii se reduce viata nici cu 30% ,dar mite la jumate.Al meu(AMD Athlon 3700) il tin pt daily use la 3,1Ghz de la 2,2 cat e real,f stabil(orthos 12 ore) si fara sa se incalzeasca.Normal ca asa ceva nu veti mai gasi pt ca e f rar dar un 2,7 Ghz tine orice 3700. @wlady:zici ca bati un c2d la fregventa stock cu al tau la 3,4?Nici la 4 Ghz nu iei un E6600 iti garantez.Daca ai 7600 GT e destul de ok dar moare in cateva jocuri. @supra_jr: f bun procul dar placa video e depasita de mult.Trebe cv gen 8600 GTS minim. |
Nu ma astept ca dintr-un porcesor de 400RON sa bat unul care costa de 4 ori mai mult (aprox.). Bai fratilor, ce va faceti atatea probleme ??? Nu va fi mare chestie cu peformantele ! Va mai amintiti ce zvonuri erau cu NFSC ? Ca avea nevoie de multe resurse etc... ati vazut cum a fost ! Asa ca mai bine asteptam inca putin inainte sa putem sa ne bagam la cine site ce concluzii, si sa investim bani in PC degeaba ! Eu cred ca un PC pe care TDU ruleaza bine va fi un PC pe care NFS11 ruleaza la fel de bine :wink:...
|
Quote:
|
am gasit cerintele minime pentru nfs pro street exact asa se va numi si cateva poze da nus cum sa le pun
CPU: 1.6 GHz RAM: 256 MB Graphics Card: 256 MB DVD-Drive |
|
dar de ce jantele de pe fata sunt diferite de cele de pe spate?
|
Probail ca erau cauciucuri de drift , fiind pe un circuit , nu le-a schimbat cauciucurile, ci jantele :-??, sau poate ca jucatoretzu respectiv nu avea bani de jante de acelasi model cu cele de pe fata , dupa ce le-a bulit pe spate :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning