Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/121809-oltcit-club-11rm-dj-02-tei-buburuza-mea.html)

julaikos 22-04-13 18:19

Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea

Poate anu asta o punem de-o intanlire mai mare...

stuparu_mihairadu 22-04-13 18:40

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5448329)
Poate anu asta o punem de-o intanlire mai mare...

ce as mai baga si eu...dar nu cred ca imi duce oxidu pana unde vreti voi sa ne intalnim

lancer 22-04-13 19:06

Quote:

Originally Posted by stuparu_mihairadu (Post 5448356)
ce as mai baga si eu...dar nu cred ca imi duce oxidu pana unde vreti voi sa ne intalnim

lasa bre ca il luam remorcat daca te lasa :) dar rezolva-l tu pana atunci si mai vedem ...

bobocu91 22-04-13 21:42

Lancer trebuie vorbit mai din timp ca nu am mai venit de ceva timp cu ea la cr.

Ar fi frumos Iulica, dar cum zicea si Mihai depinde si de destinatie sa ajungem cu bine pana la ea... :lol:

bobocu91 25-04-13 10:46

3 Attachment(s)
Multumita celor de la google am si poze 3D cu buburuza :lol:, dar din pacate nu am cele necesare sa ma uit....

stuparu_mihairadu 28-04-13 08:08

am gasit-o si eu pe a mea :)))

p.s.

ba esti nebun te-au prins la volan?:))

bobocu91 13-05-13 18:12

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by stuparu_mihairadu (Post 5454235)
ba esti nebun te-au prins la volan?:))

Ma uitam fix la obiectivele alea de pe masina lor cand am trecut pe langa ei. :lol:

Revenind la buburuza odata cu deschiderea sezonului "estival", de la 1 mai este si ea mai low...de fata cei drept si a primit fustita de opel astra g. :D

To be continue....

Alex_19Mig 13-05-13 18:17

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5469095)
Ma uitam fix la obiectivele alea de pe masina lor cand am trecut pe langa ei. :lol:

Revenind la buburuza odata cu deschiderea sezonului "estival", de la 1 mai este si ea mai low...de fata cei drept si a primit fustita de opel astra g. :D

To be continue....

Daca tot ai montat-o acum o poti da jos....

bobocu91 13-05-13 18:21

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5469106)
Daca tot ai montat-o acum o poti da jos....

Mda, ma asteptam la astfel de comentarii dar ma aptin...poate ca nu o sa dau jos niciodata... ;)

Alex_19Mig 13-05-13 18:33

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5469113)
Mda, ma asteptam la astfel de comentarii dar ma aptin...poate ca nu o sa dau jos niciodata... ;)

Mie imi este tot una ca este montata sau nu ,dar nu se potriveste de jos a bari sau cu bara,ca de altfel si bara spate e mult prea mare fata de cea din fata sau pragurile si garda la sol nu o ajuta la aspect cu aceste bari.Daca ai kit-ul complet bara fata,praguri si bara lipsa din kit spate cu actuala garda la sol s-ar imbina de minune.Degeaba se incearca coborarea masini din spoilere sau prelungiri fiindca distanta la pasaj se vede urat.Strict parerea mea incearca sa imbini ceva simplu cu utilul cum iti este necesar.Daca a fost cu suparare roaga moderatori sa il stearga.

bobocu91 13-05-13 18:55

Omule cand am zis ca`i mai low, chiar este!!...si nu ma refeream la fustita! :rolleyes2, masina este coborata din bara de torsiune, daca tu nu ai observat asta uita`te mai cu atentie, prelungirea nu i`am pus`o pentru a o face sa para mai joasa ci pentru ca`mi place chiar daca este putin mai scurta pe lateralele spoilerului.

In ceea ce priveste "body kitul", crede`ma ca am mai multe spoilere acasa de cat ai crede, inclusiv pe cel de fibra de la pachetul cu cel de fata, dar am spus`o si o mai spun nu`mi place cu alt spoiler pentru ca se vede tot sub ea, gen scut rezervor, toba si de asta am pastrat spoilerul cu site !

Alex_19Mig 13-05-13 19:00

Fie cum vrei tu doar este masina ta,dar ma repet prelungirea nu are nici o legatura cu bara aia.Nu se potriveste deloc.

bobocu91 13-05-13 19:05

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5469158)
Fie cum vrei tu doar este masina ta

Asa ma gandeam si eu...suntem in sfarsit de acord intr`o privinta. :peace:

lancer 13-05-13 23:07

ehehe ..ti-ai tras bara fata ca a mea ... sa o stapanesti sanatos ... dar in privinta extensiei de opel ma vad in situatia de a fi de acord cu alex ... sincer nu se pupa cu bara .. si din cate se vede nu se va pupa nici cu bara de trs ... nici cu alte bari de fibra (poate cu aia facuta dupa bara de cielo ca era mai rotunjita la colturile de jos... dar mie unul nu mi-a placut deloc cum vedea pe oltcit) .. si hai sa zici ca de lungit poate reusesti sa ii lungesti lateralele dar ce te faci ca nu vin colturile ..sunt prea rotunjite la extensie

e strict parerea mea ... si strict masina ta .. daca tie iti place e suficient .. asta doar daca nu comiti vreo greseala capitala gen semnul de la nike pe luneta ca atunci trebuiesti tras rau de tot de urechi

bobocu91 14-05-13 15:24

lancer acum ai observat-o tu, este pe masina de vreo 6 luni, am mai pus poze... :-P

In ceea ce priveste prelungirea, imi fac damblaua cu ea, ca si multe altele ce au fost trecatoare pe buburuza, cand ma satur o dau jos...sau poate schimb iarasi spoilerul cu totul ori il modific. :lol:

Crysty95 14-05-13 20:40

oricum, felicitari ca mai tii masina la viata :-)
si in plus, e si intretinut, nu multe sunt ca a ta ;)

bobocu91 14-05-13 21:17

Multumesc Cristy pentru apreciere, as vrea sa fie mult mai mult de atat, dar din pacate este masina de zii cu zii si face destui kilometri nu pe drumuri tocmai bune... :rolleyes2

Crysty95 15-05-13 18:44

e de ajuns ca o mentii in viata si arata si bine, mie imi place :-)

lancer 16-05-13 09:25

bobocule ..mea culpa ... nu am fost prea atent ... oricum spor la treaba in continuare .. si cine stie poate ne mai vedem ... cu masinutele ...
oricum spoilerul am de gand sa il schimb si eu in viitorul apropiat dar stau rau cu timpul de munca ... adica nu prea ma lasa sanatatea ca timp liber e berechet

bobocu91 13-06-13 18:05

3 Attachment(s)
Niste pozici... :D

George Hermenean 25-02-14 18:35

Ce se mai aude cu Buburuza?

bobocu91 04-03-14 19:42

Inca traieste, timp nu am avut pentru ea doar cand a fost nevoie(gen reparat alternator)...sunt programate ceva schimbari luna asta, sa revenim la "tinuta de vara" doar ca vremea si drumurile orasului meu nu o permit... :rolleyes2

bobocu91 13-03-14 20:43

2 Attachment(s)
De azi "scanteieste" altfel... :lol:

jimmy_rph 13-03-14 22:43

Atentie cu bujiile NGK, made in France! Cunosc persoane care care au avut probleme cu acestea, datorita calitatii lor, care aparent este mult mai slaba decat la cele made in Japan.
In rest, km multi si fara probleme!!

Crysty95 14-03-14 19:36

Eu am pus si BERU fabricate in Franta si dupa 3-4000 de kilometrii si-au dat duhul...........

bobocu91 16-03-14 14:13

In trecut am folosit numa Brisk, de data asta am zis sa pun ceva mai "bun", am fost indecis intre beru si ngk dar am optat pentru acestea din urma intr`un final...acum cat or rezista, cum masina merge doar pe gaz durata lor de viata nu cred ca o sa fie foarte mare, mai mult de 6 luni nu le dau... :lol:

julaikos 16-03-14 22:49

Ai sa fii surprins,dar daca merg primii 10km,cel mai probabil n-o sa mai umbli la ele urmatorii 50 de mii de km ;)

bobocu91 19-03-14 21:42

Asa sa fie Iulica...partea cu 50 000... :lol:

bobocu91 26-03-14 21:21

Se pare ca azi isi dete duhul si ce`l de`al 4`lea motor...cureaua de distributie de pe partea cu pompa de benzina se rupse... :rolleyes2

To be continue...I hope...:ashamed:

Crysty95 27-03-14 11:38

daca ai piese, repara-l fiindca au apus de mult timpurile cand se schimbau motoarele unele cu altele iar acum aproape ca nici nu se mai gasesc.......

George Hermenean 27-03-14 21:51

Cand ai schimbat ultima data motorul ai verificat curelele?
Daca le ai cu mecanica si ai rabdare poti rezolva ieftin problema.
Daca o sa alegi varianta de schimba motorul, macar la asta sa-i pui curele noi.

bobocu91 29-03-14 18:49

Sigur varianta schimbatului, deja motorul a fost dat jos iar cel ce urmeaza pus este desfacut pana la distributie si a fost putin "cosmetizat" deoarce in trecut a mai fost pus pe masina si trebuie sa verific pe unde imi pierdea ulei care se scurgea pe galerii si apoi iesea fum de sub capota.

In ceea ce priveste curelele sunt putin indecis, curelele de pe motor se prezinta foarte bine, iar setul care il pastram eu ca fiind nou este cu semnul intrebarii deoarece cureaua ce lunga (pe care scrie in romaneste cu rosu "ATENTIE NU SE PLIAZA") este pe parte unde vine pe rola de intindere cam "poroasa", de genul cum arata piele...iar asta ma indecide.

Indiferent de ce decizie voi lua maine sper sa termin de probat, montat, poate inlocuit disc/placa/rulment ambreiaj, apoi electromotor, alternator...ce va fii nevoie + ca am in plan sa schimb si rotulele sa o si cobor, dar nu stiu daca`mi va ajunge o zii...

julaikos 29-03-14 20:34

Cam plina o sa fie ziua aia,ar trebui sa te apuci pe la 8 si sa termini tot pe la 8...seara...

Crysty95 29-03-14 20:56

nu cred ca e asa greu sa cumperi un set de curele noi de pe net
eu de exemplu am acasa peste 8 marci diferite de curele de distributie iar in legatura cu acea curea romaneasca care scrie pe ea cu rosu, eu te-as sfatuii sa nu o pui, am avut pe un motor de gsa curele din acelea si una din ea, cea de pe dreapta cu pompa de benzina, s-a rupt stand
noroc ca am vazut-o

George Hermenean 29-03-14 21:00

Ulei e posibil sa piarda pe la simeringurile de la axele cu came.Verifica si imbinarea de la tuburile de retur ulei cu chiulasa, daca curge pe la oringurile alea, trebuie sa dai chiulasa jos sa le schimbi.
Pe toate curele scrie ca nu e indicat sa le pliezi, dar pentru a le verifica, asta e singura solutie, le indoi iar daca se vad crapaturi poti sa le arunci, nu mai prezinta incredere;)

bobocu91 02-04-14 20:40

3 Attachment(s)
Treaba a fost facuta, schimbat motor, reparat electromotor, inlocuit kit ambreiaj, volanta, rulment de presiune, o galerie pe care am alamit pentru gaz o teava de cupru + multe altele = 2 zile si jumatate de munca...din pacate nu mi`a mai ramas timp pt rotule si coborat.

Cateva poze din timpul "operatiei"...buburuza salvata. :D

George Hermenean 02-04-14 22:58

Ai gpl-ul incalzit pe evacuare?

bobocu91 05-04-14 13:05

Dupa cum am spus si se vede, da...acum o sa imi zici ca e periculos, stiu asta deja, dar de 4 ani nu am avut nici cea mai mica problema in privinta asta.

julaikos 05-04-14 14:36

Poti sa faci te rog cateva poze sa se vada mai clar dimensiunile vaporizatorului sudat pe galerie?ai stuturi filetate la ambele capete?

George Hermenean 05-04-14 20:11

Tot pe evacuare vreau sa fac si eu incalzirea;)

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning