Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

VaLeX 01-03-10 21:58

Re: KATANA TEAM @ Iasi

Oricum tricourile vin pe marimi , fiecare cu marimea lui ...nu-o sa poate POD XXL ca poate sa-l foloseasca si ca fusta ...

Magnito 01-03-10 23:06

salutare. m-am uitat si eu la modelele alea si e dragut ala cu samuraiul :)

Medox 01-03-10 23:15

da poate raspunde careva la unele din intrebarile puse de mine..

VaLeX 01-03-10 23:35

Sunt facute ca model , apoi am mai facut eu cateva modele , + ca cel cu scrisul KATANA TEAM pe spate , Nick'ul pe maneca si sigla la piept este facut ca tricou , insa cu vechea sigla ...
Materialul va fi ales incat sa reziste cat mai mult tricourile ...
Nu se poate sa se piarda imaginea ...
Alte sugestii sunt pe "Votare tricouri" ...

Multumit ??

Daca tot va dati cu parerea , dati-va cu parerea si aici

https://forum.4tuning.ro/587-katana-t...-tricouri.html

Medox 01-03-10 23:36

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3137630)
Sunt facute ca model , apoi am mai facut eu cateva modele , + ca cel cu scrisul KATANA TEAM pe spate , Nick'ul pe maneca si sigla la piept este facut ca tricou , insa cu vechea sigla ...
Materialul va fi ales incat sa reziste cat mai mult tricourile ...
Nu se poate sa se piarda imaginea ...
Alte sugestii sunt pe "Votare tricouri" ...

Multumit ??

:))) in fine...multumit.da nu ai fost obiectiv. ok am inteles esentialul :-J.

VaLeX 01-03-10 23:37

Nu ma pricep la desenat , asa ca sper sa fi inteles ceva ... :lol:

Medox 01-03-10 23:42

Vad ca esti glumet tare in ultima vreme, la fel erai si la roman...ori poate nu e numai gluma...:)

baieti mi-a facut placere sa fiu in club. eu ma retrag. nu intrebi de ce si cum. Numai Bine!

VaLeX 02-03-10 00:03

Imi pare rau ca nu se poate glumi , la Roman ce ai fi vrut sa discutam in parcare te "ciuning" si de "genti" ? S-a discutat la suc/cafea/bere destul de serios si s-a pus la punct destule aspecte privind clubul si membrii acestuia. Si n-am fost singurul care a glumit , plus ca nu ai fost singurul cu care am glumit. Imi cer scuze ca n-am stiu ca esti asa sensibil , credeam ca tii la gluma , dar vad ca m-am inselat. Asta e decizia ta si ti-o respect , nu tin pe nimeni in club , oricine poate sa iasa , nu favorizam pe nimeni , nu e nici un membru "the special one". Toti sunteti la fel si totodata diferiti.

Succes

podx 02-03-10 09:03

:| aaa nu se poate glumi in clubul asta ?! noi adica eu vlx shu buddy suntem fte glumetzi intre noi si cu restu ca doar suntem un club o familie si plm nu are niciun farmec daca stam si vorbim numa de ciuning :)

Medox 02-03-10 11:02

ba se poate glumi...nu e vb ca nu tin la gluma..si nu vreau sa fiu tratat ca " the special one" in nici un caz...doar ca sunt cateva aspecte...care ma deranjeaza pe mine ca persoana...si nu le dau nume...atat si am incheiat subiectu.

Eu sunt felul de om care simt cand nu sunt dorit :) si e destul sa nu ma accepte 1 sau 2..

buddy_lexx 02-03-10 11:04

Quote:

Originally Posted by podx (Post 3138226)
:| aaa nu se poate glumi in clubul asta ?! noi adica eu vlx shu buddy suntem fte glumetzi intre noi si cu restu ca doar suntem un club o familie si plm nu are niciun farmec daca stam si vorbim numa de ciuning :)

Mda..poi daca ar nu s-ar stie de gluma intre noi...ma refer eu pod vali si baietii mai mistocari... inseamna ca vali..de mult trebuia sa planga sau sa se supere si alte chestii...asa`i vali ?pod?

Chiar nu-mi dau seama ce te-a deranjat asa de tare incat iesi din club... citesc de jumatate de ora si nu realizez care ar fi motivul!

precum a zis si vali... in katana nimeni nu-i batut in cuie! fiecare e liber sa aleaga ce-i mai bine pentru el.

gandeste-te bine ce vrei sa faci ... si noi iti vom respecta dorinta

mad_runner 02-03-10 13:31

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3138551)
ba se poate glumi...nu e vb ca nu tin la gluma..si nu vreau sa fiu tratat ca " the special one" in nici un caz...doar ca sunt cateva aspecte...care ma deranjeaza pe mine ca persoana...si nu le dau nume...atat si am incheiat subiectu.

Eu sunt felul de om care simt cand nu sunt dorit :) si e destul sa nu ma accepte 1 sau 2..

nu stiu de ce nu te crezi dorit ... din punctul meu de vedere eshti bine venit oricand la noi ... daca o sa mai vrei sa stai la un pahar de vorba cu noi ....ne gasesti pe forum si in fiecare joi la 19:00 la palat ....

Medox 02-03-10 14:19

mad. stai linistit ca o sa vin la palat daca o sa fie, dar nu ca membru, ci ca PRIETEN...

stefan_88 02-03-10 15:27

Ma uit pe forum ...si vad numai cearta .
Eu nu inteleg motivul pentru care a plecat ASU ...poate ma lamureste si pe mine cineva . Din cate am citit eu ... am ajuns la o singura concluzie ( poate ma insel ) , dar tu ( asu ) te-ai suparat pe tot clubul ca s-a facut mistouri in parcare ?:shock: . Ori suntem barbati ori suntem maicute ...
Si chiar te rog sa ne spui si noua aspectele ce te-au deranjat ... ca noi nu ne dam seama ...
Iti respectam decizia de a parasi Katana .

Medox 02-03-10 18:18

stefan daca vrei sa intelegi ce am scris eu, e bine da ca nu poate mai citesti odata penultimu post..si nu m-am suparat pe tot clubu nu abera te rog..

Si va rog haideti sa lasam asa...treaba, ca sa nu mai umplu paginile astea degeaba...

mad_runner 03-03-10 10:15

Din baietii de la iasi care merge la 4TD ?

mad_runner 03-03-10 12:10

maine o sa intarzii la intalnire ca am ore pana la 8 si nu stiu daca pot sa ma invoiesc mai repede ....

volidu 09-03-10 09:47

Cine merge din iasi la 4TD???

VaLeX 10-03-10 13:09

Cristi MAD am inteles ca mergeti , inca caz ca nu gasesc cu cine sa vin , mai aveti un loc ? Va dau maine un raspuns , cel tarziu vineri dimineata ....

Voi vineri noapte plecati nu ??

volidu 10-03-10 15:14

Da....vineri....da sper sa mai gasesc inca 2 persoane. deocamdata sunt doar eu si Mad, si daca nu mai gasim pe cineva cred ca mergem cu altceva.

mad_runner 16-03-10 12:01

dati si voi un vot pe http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-anita-zuza/ ms mult

buddy_lexx 16-03-10 12:51

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3189310)

votat! :P
astept o plimbare cu fiatu :D

mad_runner 16-03-10 15:29

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3189462)
votat! :P
astept o plimbare cu fiatu :D

sa ajunga si facem o plimbare

Magnito 17-03-10 16:53

salutare baieti.. nu are nimeni drum din piatra prin iasi??am nevoie sa imi aduceti si mie un far va rog frumos k mi-am lovit masina :((

buddy_lexx 17-03-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3194051)
salutare baieti.. nu are nimeni drum din piatra prin iasi??am nevoie sa imi aduceti si mie un far va rog frumos k mi-am lovit masina :((

vorbeste cu shuri ca el face des drumul piatra iasi...

Dar ce ai patit??e nasol?

autodesign 17-03-10 19:37

ce far ai nevoie?...iti pot face rost si iti trimit prin curier

Magnito 17-03-10 20:21

un far pe stanga de nubira 1 ai de unde sa imi faci rost??

autodesign 18-03-10 00:23

nou sau second? lasa-mi un nr de tel

mad_runner 18-03-10 11:44

eu ma duc luni acasa si ma intorc duminica ...daca poti sa mai astepti pana atunci iti aduc eu de la piatra far

buddy_lexx 19-03-10 23:37

ce mai faceti flacai?cum sta treaba prin iasi?? slabuta activitate pe forum :rolleyes2

Magnito 21-03-10 08:27

sh farul da sa arate bine sa nu fie matuit la ce pret imi poti face rost?

Magnito 28-03-10 21:45

nimeni nu mai zice nimik pe aici?? vre-un far ceva pe stanga??

buddy_lexx 28-03-10 21:53

care`i treaba baieti?:D cum merge treaba pe la iasi?

Magnito 28-03-10 21:56

nu prea merge mi stricata masina :(( imi trebe un far pe stanga la nubira si mi dusa pompa de apa

mad_runner 30-03-10 19:12

da ce i-ai facut mah ?

buddy_lexx 30-03-10 22:06

sa nu uitati de cotizatia lunara!!se aproprie sf lunii ..

volidu 13-04-10 19:38

Salut baieti......s-a cam pus prafu pe threadu asta.
Vine cineva joi la intalnire??

buddy_lexx 14-04-10 09:42

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3275188)
Salut baieti......s-a cam pus prafu pe threadu asta.
Vine cineva joi la intalnire??

cefaci ma? cam pustiu pe aici... asa-i si la "intalniri"??? ia ocupa-te si strange-i pe baieti!

mad_runner 14-04-10 11:46

eu o sa fiu prezent si cred ca o sa il aduc si pe axel saptamana asta la intalnire ....

mad_runner 14-04-10 11:50

sper sa fim toti acum ....i rog si pe baietii de la renault sa dea o fuga pe la intalnire ca vreau sa stabilim ceva lucruri impreuna

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning