![]() |
Re: Intalniri Iasi!
doar asa ca de lipsit nu am sa lipsesc la nici o intalnire :D
|
a si poate pana atunci e gata si bibiul meu cu soudul :D voi vedea ca mai am de muncit mult tare la el si de bagat bani :D dar o sa se merite
:D |
[B]Aseara ma deplasam din directia CuG-Nicolina-Podu Rosh!Mergem incet cu a 3`a,mai mult de 40 km/h nu aveam.La trecerea din Nicolina de la flori,opresc frumos in dreapta Loganului de Rutiera,dau prioritate si plec mai departe.Nu bag de seama ca ei se holbau la mine de zor!Si cum mergeam pe pod asa agale,ma trezesc cu niste blitzuri din spate si...girofaruri!Trag pe dreapta,scot actele si cobor.Mi se prezinta...agent Suliman Pasha(nu`i tzin minte numele,neinteresant) si ii prezint actele,bine inteles in regula!Se uita la mine,ma uit la el...Si imi zice ca m`a oprit sa`mi vada ceasurile...In acest timp prostul din dreapta se holba de zor in bord...!
Deci...Motivu pt care m`a oprit nu este!Doar ca sa se uite la niste ceasuri mai jmeckere,asa au zis ei.Si ma mai intreaba daca sunt omolagate!...Va datzi seama.... Si`au cerut scuze,dar erau doar curiosi cum le`am facut!I`am explicat ca sunt luate de pe un site...si trimise acasa!Nimic mai mult.Mi`a cerut sa`i las un nr de telefon sau altceva si i`am dat un mail amarat...!Sa`i aduc si lui pt Opel.....Curios!Dubios si in acelasi timp.... TAMPITZI! |
ha ha ha te dai mare ca ai ceasuri in fata unor politai ha ha ha las fa ca oricum cand au vazut cum arata si le-ai zis ca sunt plasme au ramas uimiti ca nu stiu ce e aia plasma :))
|
data viitoare nu mai da detalii we.. le spui k asa a venit masina.. nu fi fraier..
stii k te pot arde... au ei nush ce clauza... in cazul in care ai ceva pe masina neomologat..poa' sa te frece sus si jos..asa k e mai bine sa spui k nu stii..asa a venit..si cu asta basta.. si mai ia si tu atitudine.. k nush cum dracu dar numai de tine se iau astia.. si cu permisu..si cu bordu..oare ce urmeaza? hai..ai grija...si voi ceilalti.. aveti grija..si drumuri bune.. va salut |
mdea cam ai draptate Slip cred ca ar trebui sa o marite parerea mea desi imi place masina :D asta e dar daca o vazut baeti ca e ''cel mai bun sofer....":D stii tu:)){not!!!!!!!!!}:))
|
Quote:
fa-i dracu rost de un MIRE !!! marit-o.. k e vremea.. orice baba isi vrea fata maritata :D asa k bag-o ... da-i zestre..da-o degeaba.. numai da-o.. k te termina.. si data viitoare cand vrei masina buna.. ne cauti ..si asculti si sfaturi... ai auzit we?? "best driver" NOT ce esti? :lol: bafta |
Fujie we cu cercu!
Merem la munte in week end? |
Quote:
dupa ce scapam de la servici ..planuim malefic iesirea de la sf saptamanii pana in ultima zi.. :twisted: saptamana asta sunt si eu liber..si o facem lata.. :D hai poate mergem de vineri seara... dau eu vreo 2 3 telefoane la niste omuleti sa vedem poate facem ceva frumos :D care se mai baga? p[oate aflu pana joi...cel tarziu...cine mai merge k sa inchiriem un etaj intreg... in principiu e cam 1 milion..cam asa..de camera pe noapte.. acuma intra altceva. :D ori mergem cu fete din iasi.. putin probabil.. pt k am ramas cam toti fara... ori..mergem k baietii ...bem mancam..si.. agatzam :twisted: aa..si ar mai fi a treia varianta.. mergem la munte prin husi :))) si atunci s-ar putea sa avem companie :D va salut pe toti..si astept oferte si inscrieri :D bafta |
Mancam,bem si.... FFFFFFFFFFFFFF!
|
eu nu pot sa vin :( azi dimineata pe la 3 am spart baia de ulei si niste radiatoare :(
|
-Salutari natiune!ce mai face lumea?cum a fost la piatra?daca nu aveam musafiri nepoftiti veneam si yo....inca astept postasul.....offf....greu mai vine mosu......
|
si pana la urma cum arne cu intalinrea saptamanala in iasi????
|
Ci faci wey Ovidiu?Poi noi ni videm la Palat pi la 21.00 in fiecari Vineri!Dar tu pe unde freci mentosanu?Ia zii tu!
|
Deci ramane pe Vineri seara la 21.00 la Palat?Sau....?
|
Ma baieti!!!! vreau sa va intreb si eu ceva la intalnirea asta ce maini pot veni???daca o sa vin cu sportiva mea, imi spune cineva ceva???sau numai masini straine?
|
Eu unul vorbesc pentru mine, dar sunt sigur ca parerea e unanima. Avem si Dacii in grupul nostru, si chiar suntem mandri de ele si de treaba pe care o s-o faca in cel mai scurt timp. Imi place sa cred ca suntem diferiti de alte grupuri de entuziasti tocmai prin spiritul de prietenie si sportivitate. In concluzie, bine-ai venit. Asteptam sa ne faci o descriere a masinii. By the way...cred ca te-am vazut ieri pe la Raiffeissen
|
in primul rand masina mea nu este gata pentru strazi, cam dupa pasti e gata masina, si despre masina ce sa zic, am vopsito recent, rosu imperial, praguri si spoilere fibra,mi-r fi placut si gordini style, motor cutie original, interor scaune golf 2 ca alea ale ei areau prea jalnice, tapiteria complet refacuta toata masina vreau sa imbrac chiar si bordul in imitatie, o consola centrala home made, ceva muzica, si un rezervor mare:))
am si si ceva poze dar era abia adusa de la vopsitorie, e total neechipata, nici motor nu are, pe luni sper sa aduc niste poze mai recente cu ea putin mai echipata.bafta si multumesc. |
3 Attachment(s)
aici sunt pozele.
|
Quote:
|
Bravo frate. Voi avea tot timpul un respect deosebit pentru posesorii de Dacie care-si respecta masina si pun suflet in ea. Prietenii stiu de ce...era odata un zyz alb, care-si facea treaba. Bafta si spor la munca. Daca ai nevoie de ceva sfaturi...oricand.
|
bah fratele meu..noi t primim :D nu e asta problema... problema consta in atitudine... ;) dak e adecvata..atunci o sa fie totul ok :D
o sa avem nevoie de dacii...care sa faca treaba acuma...astept si eu sa scot masina..astepti si tu..deci..cand o sa le scoatem o sa facem o sintrofie.da? eu cu zyz si tu cu nod... :D ar fi frumos nu? a? c zici? te bagi? :D vii si tu la intalniri.. si vorbim... bai zi uei...vezi k apari cu japca in semnatura mea... :lol: ne vedem curand.. succes in continuare cu masina.. .BAFTA |
Las-o we cu atitudinea, ca daca au fost cativa cu pasarele n-are rost s-o frecam de-aiurea. O mai zicea lumea ca suntem cu nasu' pe sus. Si nu ne numim ........ ci 4tuning. Deci...da ? :D
|
tu sa taci :D k ai probleme cu attitudinea... si imi dai emotii si ma stric la burta...
deci termin-o :D era pe post de gluma :D faza cu atitudinea :))) nu exista tipar pt asa ceva :D za ghost.. :twisted: isi schimba inima azi nu? :twisted: OLD SCHOOL MOTORSPORT :twisted: bafta |
slip nu e aceeasi persoana in semnatura ta e alta dacie port acolo e din cug gagiu :d
|
mmdea deci in consecinta cine vrea si e pasionat de bibiuri pune suflet in ceea ce face si tine mult la bibiul lui sau chiar ei :D poate sa vina noi ii primim cu bratele deschise asa cum am fost primit si eu ''numa bine''
|
si voi ce facetzi la intalnirile astea sa stiu si eu, poate am sa vin luna asta, dar fara masina, cred ca nu-i nici o problema.
|
poi ce sa facem vorbim planuim sfatuim cerem faturi ideii si multe altele bineinteles asta la o cafea suc bere cu sau fara alcool si mai iese si o sindrofie de toate facem cand ne intalnim radem glumim si lista ar continua ......
|
si aici nu este un loc unde am putea face o linuta,doua,trei.....????nicio strada mai parasita???
|
pai noi suntem legali si nu facem "liniute". pt ca iubim masinile, si pt ca s-au legat prietenii intre noi, cum spunea si cristi, stam, discutam, bem un suc, mai cerem un sfat. ne mai plimbam prin oras, mai bem o cafea pe la 1 noaptea, ragem, glumim, ne simtim bine.
salut la baietii mei. |
ok acuma am inteles, am intrebat si eu de curiozitate, sa nu credeti ca sunt genul de sofer care sa rup masina in doua. e bine asa va salut si mai vb.
|
Eu ca taticul vostru nu mai zic nimic!Au zis copii ce a fost!
Pot sa`ti urez un calduros BINE AI VENIT si te rog sa ai o atitudine de om normal si prietenos!Ca au fost vreo 2-3 care ne`au parasit :)! |
ok boss.multumesc si abia stept sa ne vedem.bafta multa.
|
eu unu abia astept sa vad o dacie sport. la un moment dat chiar ma gandeam la asa ceva.
|
Quote:
dak erai tata nostru ... faceai multe :twisted: dar asa... nu esti mai presus k noi..asa k da-te dracu jos din norul ala visator... k trag cu prashtia dupa tine... revino pe pamant.. k porcii nu zboara :lol: hai pa.. :D |
si eu vreau sa vad o dacie sport facut cu bun gust d.t.p.d.v.d :D
|
wei slip si radu cand mai urmarim fetihoare ?
|
ma BAKAL!!! nu am vazut ca ai stat in vaslui, si eu l afel, au ramas aprintii mei acolo, si ma mai duc in wekend pe la ei, am stat in zona garii, tu in ce zonba ai stat???bafta.
|
Lume noua vad.....Dacia sport stil GORDINI?I like that ideea!!!Wow mor de curiozitate!!!Nu e cumva aia cu botu stil cn4?Tot rosie era una prin iasi....Scuze daca gresesc....
Abia astept sa o vad poate schimbam ceva idei,doar am si yo o sportiva....dar din pacate mai are de asteptat pana sa iasa pe strada....urmeaza reparatiile,pe masura ce vin si finantele.....numai bine tuturor....ne vedem pe strazi |
Sal mai baeti...in sf ceva activitate pe forum.... ca o cam lipsit...:D Mi-o fost dor de voi.:mrgreen: .... Si am o intrebare .... in principiu tot vineri o ramas.?.. ca am vb azi cu "shefu" da cum is ametit... si eram si in trafic... si mare trafic azi pe la 17... asa ca am uitat ... poate cineva sa imi confirme? (Ca am ceva timp liber si vreau sa mai vb sa radem si sa glumim sa facem nebunii cuminti:))
Cu respect ...! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning