![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
Quote:
|
ar trebui sa trimitem in scris la bmw seria 3 astea noi ...care probabil peste cativa ani ni le vom lua si noi ...masinile cu motoare mai mici sa le echipeze si ei cu frane mai bune si suspensii de m3 !
|
Quote:
Eu am zis ca M42-ul nu stiu sa fie vreun derivat din nici un fel de motor de M sau din DTM. |
Quote:
La fel si cu franele .... una e sa mergi normal si alta e sa o alergi .... franeaza tu de 10 ori de la 100 de km si masoara diferentele de distanta .. ca sa nu mai zic de feedback. Franele de 2.8 de pe e36 nu aduc nici o imbunatatire la franele stock de e36 decat pe puntea spate ca sunt ventilate si atat ! Un ugrade real pot fi considerate dele de 328i si 330i de pe e46 unde ai 300 de mm si respectiv 325mm la disc.. si diferenta se observa la primul drum virajat parcurs in forta ! Stiu ca se foloseste si frana de motor dar ce dracu te faci daca unul iti franeaza brusc in fata de pe la vreo 140 la ora? poti sa ai si mama reflexului.... mai am un "dement" in zona cu 318is care zicea fix ca tine ... asta pana cand pe drum spre cluj .. ma sunase sa mi zica ca era sa faca cunostinta cu prapastia din cauza ca franele au reactionat fix ca P*** de la 140[ hai sa fim realisti , cine plm zice ca merge cu 90 la ora pe drumurile noastre mai ales in masini mai puternice inseamna ca ori e sofer de duminica ori minte ]. Acum sa lamurim ceva ... franele stock sunt ok.. pentru cine merge normal .... pentru cine stie ca merge mai tare sau trage de ea in mod mai barbar.. recomand tuturor sa treaca pe discuri mai mari ! Nu trebuie sa fii "reisar" ci e de ajuns sa ai putin simt civic in tine si sa tii la siguranta ta si a celor din jur ! La fel si cu suspensiile de buget , sunt ok pentru drop si mers normal... insa nu fac ceea ce fac suspensiile fixe de 500-600 de euro. Avem atatea exemple pe forum care participa in VTM , 400 de metri si alte "sporturi" de genul... tu nu ai vazut ca primele lucruri facute la masina sunt : Motor , suspensie , articulatie , frane? de ce oare? Cum am mai zis : doar pentru ca vrei frane mai bune .. nu inseamna ca nu stii sa conduci o masina sau ca se sufera sau eu mai stiu ce! daca tot avem o manie de a o alerga.. pai hai sa o facem responsabil, nu sa mergem fara frane si sa ne bazam doar pe cea de motor !.. stilul difera de la om la om Quote:
|
"* Din ciclul "cunoscători" in BMW-uri" ... :)))))
|
Quote:
|
De ce nu ,,scartaie"?
"pai daca nu scartaie dc mi-am mai laut bmw ..." https://www.4tuning.ro/help/probleme-...aie-76675.html |
|
Ie Em masina.. atata doar ca e un 330ci... da nu se observa... in rest, ie Em. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Ajutatima sa castig un iphone 5!
Quote:
|
Quote:
EXISTA VIATA SI DUPA KITUL DE "IEM"! |
Quote:
|
Există 'viață' și fără ///M doar că toate lucrurile alea le vor oamenii care habar nu au cu ce se mănāncă BMW sau mai mult, M Power. Cine īnțelege cu adevărat despre ce este vorba īși dorește marca asta pentru ce este și ce face ea,pentru că pur sānge,M Power, īnseamnă mult.
Restu 'doar' īși doresc BMW că e BMW... Dar și banii lor au serii.. Așa că nu ai cum să ai pretenții să fie vāndut un produs numai la o categorie de oameni(ăia care știu despre ce e vorba) pentru că s-ar duce dracu tot... Inclusiv 'tunării' ar da faliment... Așa dăm toți īnainte și cine e pasionat și cine nu... Gusturile nu se discută și fiecare este liber să aleagă ce īși dorește. 'Hateri' o să fie mereu īn orice segment... Numai bine. |
Din pacate masinile BMW devalorizandu-se foarte repede ajung pe mainile unor persoane de o calitate morala indoielnica.
A fost E30-ul si E34-le, momentan sunt E36 si E39 iar acum incep sa le ia locul E46 impreuna cu E60. Toate trec prin asta, trec prin cocalareala penibila, iar daca supravietuiesc timpului fara sa fie dezmembrate, facute dauna totala, etc. vor ajunge in final pe mana unui pasionat care le va aduce la gloria initiala. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Racejunior a punctat foarte bine problema ... diferenta nu se simte pe 1.8 dar nu poti sa spui ca un kit de fibra [ ca design ma refer ] e mai eficient ca cel de M proiectat ! |
Quote:
Eu bag mana in foc ca daca intrebi 10 posesori de Bmw de ce folosesc kit M ,cel putin 5 din ei nu ar stii sa iti raspunda ce avantaje are si ti-ar spune doar ca arata bine! . |
din 10 posesori cred ca maxim 2 ar spune ca mai intai pun masina la punct si dupa aia sa isi puna kit de m si alte nebunii la exterior :):-P
|
Quote:
|
sincer imi place cum da kit-ul de M ... mi se pare cel mai potrivit,dar daca e sa discutam de performante alea se simt pe pista sau ceva drum unde poti duce masina in limite....nu in oras sau in exterior sau centura/autostrada dupa ce ai vazut Fast and Furious!
Dupa parerea mea kit-ul M e cel mai bun pentru aerodinamica pentru ca s-a studiat/modificat dupa masina....nu doar sa arate bine,nu spun ca cele aftermarket nu sunt bune dar nu am incredere ca au analizat problema precum cei de la BMW(teste in tunele de aer si shit). deci da eu vreau kit de M pentru ca imi place si pentru ca da bine,daca e sa vorbim ca scade consumul....cat poate sa scada?0.1%??sau la ceva drum lung si bun1%? daca vreunul dintre noi s-ar fi uitat la consum nu cred ca ne-am fi luat e36....eu inainte sa o iau am zis cat timp nu depasesc 15% e ok!pentru ca e pasiune,pentru ca sunt ani de zile de cand imi doaresc un pisic! |
Na vinde masina :lol: Cu tate sau fara ?
Butnaru Mihai 3600e usor negociabil Butnaru Mihai 3200 euro pana la sf lunii august Alyn Jek Frumoasa masina dar daca mai avea si trapa era bestie.(BMW fara trapa e ca femeia fara tate)BAFTA LA VANZARE ... Butnaru Mihai asta e ...e fara trapa... Alyn Jek Dar spune ca detinator de BMW am dreptate ....??? Butnaru Mihai ii punem silicoane :)).....ii pune trapa care vrea Alyn Jek Asa e .oricum bafta ... Butnaru Mihai ms |
Quote:
|
Quote:
|
http://************/oferta/pura-dren...ml#18e2780a53u
CITEZ : "In carte motor de 1,8 , taxa de inmatriculare mica, impozit mic, pe masina motor 2,5 24V VANOS E36 ( 240 CP cu chiuloasa portata, compresie 17 de turbo, 10.000 tur/min.)" WTF :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock: ?? 10000TUR/MIN ?????:shock::shock::shock::shock::shock: este pe merca.....or |
Quote:
am mai auzit ceva de genul tot bmw...tot turbo...27.000 de ture,nu am inteles nici eu care e faza.... |
Quote:
Mai mult ca sigur probabil axele sport reusesc sa ajung la turatiile astea...dar oare ??? Are acel urs turatii de 10.000 de ture ? :))) :lol: ? |
Quote:
|
Quote:
|
Pe langa asta mai baga si din top :
"pt cunoscatori" "pt pasionati" "cine stie cunoaste" "pt soferi cu experienta" "pentru prosti" |
4 Attachment(s)
Cunoscatori de pe facebook.
|
am si eu o intrebare...m-ar interesa codul culorii "aurum dust" de pe un bmw,daca stie cineva codul?!
multumesc |
|
linkul nu merge si iti dai seama ca dupa atata timp am recurs la alta culoare..cod
mersi |
9 Attachment(s)
Sorry, nu era link la culoare....
Dupa ce ca e plin de reclame site-ul mai si cenzureaza link-urile... Era link la acesta: Dotari: proiectoare ceata Alti parametri: tuning Securitate: ABS, controlul tractiunii, alarma, airbag-uri Confort: geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie BMW individual -M paket, -motor alpina B10 3200cmc 265Cp -impozit 200 ron(ptr motor 2,0) TAXA DE MEDIU 800E **o masina deosebita la bani putini** **numai motorul a costat 3500E** Imi place cum scrie la volan : pe stanga (normal). Pe dreapta e anormal... :)) |
Ce frumos e lipit cu super-glue pe admisie Alpina. :lol:
|
4 Attachment(s)
O discutie pe Vw Golf Grup...
Am ajuns sa cred ca BMW-urile nu sunt vazute asa rau in RO din cauza cocalarilor cu bemveu...ci mai mult a prostilor ce habar nu au cu ce se mananca. Nu sunt cine stie ce habarnist in RWD...am mers de cateva ori cu un 320 si un 525, dar totusi fizica se aplica indiferent de masina. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning