![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
Quote:
Quote:
Ulei Castrol 10W60 Edge Sport Ambreiaj Luk Bujii NGK Instalatie electrica 318is dupa masina care am luat motoru Discuri ventilate + restul de filtre Si am ceva in cap dar mai astept putin ;);) |
Te da'i dreaq ce certuri pot exista p'aici si unde pot duce.....auzi centralisto :lol:....ce'ai facut c**ie te'ai reprofilat????
Am vazut ca vorbeai de bancheta spate de coupe....nu merge sa pui bancheta de cabrio, e nevoie de modificari, am incercat eu sa fac asa ceva pe un coupe si nu se poate....e nevoie de ceva modificari.....am asa ceva daca vrei sa te'apuci de custom.....am bancheta de cabrio, piele neagra, cu 2 locuri ;) Bafta cu masina ! |
Quote:
|
app. e36 meeting mai e anul asta?
|
Quote:
Oricum tre'sa ne anunte Cristi (bmwowners), nu ? |
din cate stiu cred ca da ar trebui sa ne anunte el. Ia zi stii pe cineva care a facut ce vreau sa fac cu bancheta spate?
|
Quote:
|
am sa vad ce se poate face... chiar as vrea asa ceva :)
|
Super tare masina imi place mult,bafta!!!fara incidente!!!
|
laurre cauta-ma si mergi cu mine sa-ti arat sa iti faci o idee si poate chiar faci o combinatie cu omu!
|
Am zis ca teoria e aceeasi in sensul ca break,compact sau coupe sunt genul de masini care au bancheta rabatabila .De potrivit nu stiu daca se imbina toate perfect.
|
gufy nush daca mai am numarul tau de mobil... Stai sa iau masina de la cristi si te sun poate rezolvam ceva...
Bmwnwa - vreau sa-ti cer niste piese daca mai ai... Ti-am dat si pm si n-ai raspuns |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning