Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

roGan 28-03-10 18:44

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:

Originally Posted by oldMAN (Post 3222939)
Cea mai urata masina din Sud-Vest;)!! Bhaaaaaaaaaa...te-ai speriat in seara aia cu filmu', sau mi s-a parut mie???? Da-mi raspuns urgent!!! Succes cu masina asta pitipoanca, mancatoare de capital!!

poate sud-est man :))) nu m-am speriat ma, doar ca ma asteptam sa ma sunati si pe mine sa-mi ziceti de Ap. :D nu e mancatoare de capital ci de investitii :)))

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3222992)
este si bancheta rabatabila la coupe , de exemplu si toate break-urile au bancheta rabatabila si gasesti cu cotiera cate vrei. Sau compacturile sunt aceeasi chestie , teoria e aceeasi la toate.

deci tu zici ca pot pune bancheta spate de compact si se combina la Coupe??? Inseamna ca sunt foarte interesat de un interior de compact, asta numai daca se pupa :)))

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 3222988)
frumoasa treaba...

rogane cand mai bagi ceva noutati si alte modificari?!!!

acum, am masina la revizie :D

Ulei Castrol 10W60 Edge Sport
Ambreiaj Luk
Bujii NGK
Instalatie electrica 318is dupa masina care am luat motoru
Discuri ventilate
+ restul de filtre

Si am ceva in cap dar mai astept putin ;);)

GOGU_VL 28-03-10 20:20

Te da'i dreaq ce certuri pot exista p'aici si unde pot duce.....auzi centralisto :lol:....ce'ai facut c**ie te'ai reprofilat????
Am vazut ca vorbeai de bancheta spate de coupe....nu merge sa pui bancheta de cabrio, e nevoie de modificari, am incercat eu sa fac asa ceva pe un coupe si nu se poate....e nevoie de ceva modificari.....am asa ceva daca vrei sa te'apuci de custom.....am bancheta de cabrio, piele neagra, cu 2 locuri ;)
Bafta cu masina !

roGan 28-03-10 20:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3227593)
Te da'i dreaq ce certuri pot exista p'aici si unde pot duce.....auzi centralisto :lol:....ce'ai facut c**ie te'ai reprofilat????
Am vazut ca vorbeai de bancheta spate de coupe....nu merge sa pui bancheta de cabrio, e nevoie de modificari, am incercat eu sa fac asa ceva pe un coupe si nu se poate....e nevoie de ceva modificari.....am asa ceva daca vrei sa te'apuci de custom.....am bancheta de cabrio, piele neagra, cu 2 locuri ;)
Bafta cu masina !

Nu m-am reprofilat, doar ca lumea-i rea. Nepeh. Asta e, hai sa lasam certurile si sa vedem ce putem face cu altele. Lasam in urma tot. Vreau sa aflu de la cineva care a facut asa ceva. Ce fel de modificari? De compact nu se poate?

roGan 28-03-10 20:38

app. e36 meeting mai e anul asta?

GOGU_VL 28-03-10 20:48

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 3227682)
app. e36 meeting mai e anul asta?

Sper sa fie bro.....ca mai vreau sa mai vorbesc cu cativa dintre cei de anul trecut ;) inclusiv cu tine, LFR, Prepa....si multi altii.
Oricum tre'sa ne anunte Cristi (bmwowners), nu ?

roGan 28-03-10 20:48

din cate stiu cred ca da ar trebui sa ne anunte el. Ia zi stii pe cineva care a facut ce vreau sa fac cu bancheta spate?

GOGU_VL 28-03-10 20:56

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 3227716)
din cate stiu cred ca da ar trebui sa ne anunte el. Ia zi stii pe cineva care a facut ce vreau sa fac cu bancheta spate?

Nu, sincer nu stiu.....oricum ar da frumos ceea ce vrei sa faci, dar zic eu ca ai putea face marginile, pentru ca alea nu se potrivesc, la o firma de fac tapiterie, si le faci numai din burete, ca sa se muleze pe marginile banchetei.

roGan 28-03-10 21:03

am sa vad ce se poate face... chiar as vrea asa ceva :)

Florin F L R 28-03-10 23:42

Super tare masina imi place mult,bafta!!!fara incidente!!!

AlexGufy 28-03-10 23:52

laurre cauta-ma si mergi cu mine sa-ti arat sa iti faci o idee si poate chiar faci o combinatie cu omu!

BMnWA 29-03-10 00:22

Am zis ca teoria e aceeasi in sensul ca break,compact sau coupe sunt genul de masini care au bancheta rabatabila .De potrivit nu stiu daca se imbina toate perfect.

roGan 29-03-10 12:35

gufy nush daca mai am numarul tau de mobil... Stai sa iau masina de la cristi si te sun poate rezolvam ceva...
Bmwnwa - vreau sa-ti cer niste piese daca mai ai... Ti-am dat si pm si n-ai raspuns

BMnWA 29-03-10 15:59

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 3229465)
gufy nush daca mai am numarul tau de mobil... Stai sa iau masina de la cristi si te sun poate rezolvam ceva...
Bmwnwa - vreau sa-ti cer niste piese daca mai ai... Ti-am dat si pm si n-ai raspuns

scuze daca nu ti-am raspuns,vorbim cand intri.

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning