Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Road Runners's Cofee Break (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1175-road-runnerss-cofee-break.html)

Øvi 28-06-05 12:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
mei Devyll in directia in care te uitai pare sa fie o pancarta tare ciudata pt barbati :oops: :lol:
mai cioli mai, acu intri cu pseudonime si te mai iei si de altii
P.S. am dreptate si gata, nu faceti gura aiurea cioli, scooter
Akimoto stie mai bine, l-am citat doar :?

Tu esti irecuperabil :lol:

soricel 28-06-05 17:51

Caut si eu un motor de 1.8 GTI nu ala de 16v de pe Golf II... ma ajuta si pe mine careva... ?! de preferat nu de la shroturi ca alea-s cadavre... :(

sebi{ 28-06-05 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Caut si eu un motor de 1.8 GTI nu ala de 16v de pe Golf II... ma ajuta si pe mine careva... ?! de preferat nu de la shroturi ca alea-s cadavre... :(

ma da multe pretentzi mai ai:)

Sc0OTeR 28-06-05 19:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
mei Devyll in directia in care te uitai pare sa fie o pancarta tare ciudata pt barbati :oops: :lol:
mai cioli mai, acu intri cu pseudonime si te mai iei si de altii
P.S. am dreptate si gata, nu faceti gura aiurea cioli, scooter
Akimoto stie mai bine, l-am citat doar :?

Alt post inteligent de-al tau.
Crezi ca nu stiam ca Civic e si Si si Type R sau ce :?:
Se pare ca iara ai inceput sa postezi ampulea. Esti si aici exact ca la intalniri: zici ceva si razi singur, si te bagi in seama tot timpu, futui :raving:

Deevylls 28-06-05 21:24

Sorice... sincer mai degraba un motor de la un Schrott, decat de la unu care si-a abandonat de pe aici masina, sau una de prin Italia ( nu toate )... dar macar alea de pe la \" mormantu masinilor \" sunt de dincolo, garantez ca-s mai intretinute...

Daca chiar vrei pot sa ma interesez de un astfel de motor... ( dar vrei doar motorul, sau si cutia si alte tampenii? )

soricel 28-06-05 23:02

caut cu tot cu cutie.. ce naiba sa fac cu cutia de dacie... e cam aiurea ca alea de la shrot is la \"loz in plic\" n-ai de unde sa stii ce iti pui pe masina.. si sa-l dau pe asta ca sa-mi pun altu mai puscarie.. n-are rost..
Asa-i ma seby{ is si eu mai pretentios.. ma suporti ?! :D

florin_cars 29-06-05 02:11

m-am interesat demult cand era si la mine problema cu cardanu'.
Am o cunostinta care si-a scurtat cardanul nu mai stiu unde l-a facut dar mi-a explicat cum, si pare OK treaba, nu zic pe ce sasiu a pus cardanu ca.. :oops:
cum se face: se taie cardanu perfect drept, pe un banc nu stiu cum se numeste masinaria dar e un \"circular\" perpendicular si nu se pot gresi taieturile, oblic sau ceva pt ca sta cardanul asezat si prins pe banc. Rezulta 3 piese perfect drepte la capetii taiati. Mijlocul se arunca raman capetii pe care trebuie sa-i unesti. Se cauta pana se gaseste o teava ce intra in cardan, de 'fi' exact :? (unde gasesti asa ceva nu ma intreba ca mi-am batut capu' si eu recent cu asa ceva) si se taie la dimensiunea la care va rezulta cardanul in final. Se introduce intr-un capat si se pune celalalt capat peste, rezultand cardanul la lungimea dorita, dupa care se sudeaza in argon cred sau Mig-Mag. Sudura 'trage' se stie, dar capetii calcand perfect unul peste celalalt si fiind si in interior teava de care ziceam nu se poate deforma cardanul. Teava interioara e de sacrificiu, si nu mai poate fi scoasa afara, dar nici nu e prinsa inauntru de nimic altceva, deci sa nu joace acolo aiurea in cardan trebuia sa fie exact de lungimea acestuia.
Mi se pare totusi mult de munca, dar am vz produsul finit si functioneaza. Cred ca se poate proceda si cu o bucata de teava sudata peste imbinarile de la cardan :roll:

soricel 29-06-05 10:19

daca tot ati descris aici masini.. :D cam as vrea sa-mi vand si eu masina... (nu pot sa zic Dacia ca nu suna bine) are multe multe imbunatatiri dar si cateva slabiciuni... e umpic mai rasfatzata, cred ca i-am facut toate mofturile.. e fidela, nu supara proprietaru, sta cuminte.. prezenta scenica belea... daca-s niste denivelari nu evita sa nu le stearga cu buzele de sub spoiler.. e cineva curios... poate o marit?! :roll:

cioli17 29-06-05 10:39

care stati pe langa piata verde ( sau nu neaparat ) si a-ti avut oreon cand a-ti fost mici ... sa ii puneti si la ghitzisor neste codece si neste programe ? :)

sebi{ 29-06-05 11:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
care stati pe langa piata verde ( sau nu neaparat ) si a-ti avut oreon cand a-ti fost mici ... sa ii puneti si la ghitzisor neste codece si neste programe ? :)

multzam mult

soricel 29-06-05 12:58

ba sebi{ eu stau aproape dar la cat ma pricep eu... mai bine iti fac un program... TV :D sincer imi pare rau pt. tine... sa nu mergi tu la strand.. sa nu te racoresti.. mai vezi un funduletz.. mai bei o bere rece... iti place sa stai in casa ?! :drunk: :drunk: :drunk:

Deevylls 29-06-05 13:00

Calea Aradului rulezzz... ( e mai prietenos nea' politaiu pe aici ) :D

Jeff 29-06-05 14:18

******* Va doresc curse multe si placute, organizate corect, fara timpi masluiti, celule defecte, traduceri grotesti ale unor regulamente si idioti care sa va bage betze in roate.
Bafta!

Gratzian:
Credeam ca au inceput sa se aseze apele, si sa se lamureasca lucrurile...
chiar nu inteleg ce s-a mai intamplat?

Aducerea echilibrului este un proces, care poate e mai dificil, si nu prea rapid, dar eu spun ca ar trebui sa ne bucuram ca ne indreptam spre el, in loc sa ne plangem ca nu vine instant

Hai, jeff, nu s-a intamplat nika rau, ce naiba?
zi-mi cine te-a suparat, bine?

TM-84-DMX 29-06-05 15:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sebi{\"
Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"

multzam mult

Oreon?!?!?!Sper k ai facut copii deja! :lol:

soricel 29-06-05 15:56

cred ca-i face acuma... daca tot sta in casa toata ziua pe caldura asta... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: bei o bere rece sebi{ ... fac eu cinste ca am avut oreon :D

Jeff 29-06-05 18:05

Cam asa arata postul original (vezi poza). Si ma ghidez dupa o vorba (citat din GI Jane): nu incepe ceva ce nu poti sa termini.

Gratzian:
nu pot lasa un post care practic ma jigneste pe mine, chiar daca indirect.

sebi{ 30-06-05 08:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
cred ca-i face acuma... daca tot sta in casa toata ziua pe caldura asta... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: bei o bere rece sebi{ ... fac eu cinste ca am avut oreon :D

urmasi am deja,bere nu pot bea deci........traiesc un cosmar,si apropo nici sa incerc sa mai fac un urmas nu am voie :2gun: :ashamed:

soricel 30-06-05 18:23

sebi{..... in cazu asta sincer imi pare rau.. chiar imi pare!.. :cry: da fi sincer... nu pica bine o bere rece.. zece... pe caldura asta?! :drunk: :drunk: :drunk: se urca berea la cap deja cu caldurile astea :shock: :shock: Atentie!! nu beau cand conduc!! ca-s beat oricum... :roll:

sebi{ 30-06-05 20:57

Re:

haa haa haa hy hy hy am si eu msg,poate acum reusesc sa invatz sa il si folosesc useru e sebi_31 ca nu a vrut sa imi ia acolada,trimitetzimi si voi o injuratura sa simt ca traiesc

Deevylls 30-06-05 22:55

Street racing is not a crime... why stop?

Never...

florin_cars 02-07-05 05:37

1 Attachment(s)
cine se descurca cu iluzia asta, sa zica si mie ce si cum, dau o bere luni, k deja :flamed:

Deevylls 02-07-05 09:40

In legatura cu iluzia, e foarte usor... nu stiu exact ce n-ai inteles
Patratelul gol vine de la imbinarea schimbata intre chenarul portocaliu cu cel verde deschis...

florin_cars 02-07-05 13:01

si atunci cum de dimensiunea totala exterioara este aceeasi?? sincer nu inteleg, am un cap mai tare poate, sa vad ce zic altii dk nu, imi explici tu luni. :wink:

Corse 02-07-05 14:21

flo, daca vezi, au fost mutate si triunghiurile rosu si verde. si daca te uiti bine triunghiul verde este mai mic decat cel rosu. si piesa galbena vine mai inspate exact cat e patratelu ala alb. e simplu.

florin_cars 02-07-05 17:25

1 Attachment(s)
da, numai ca logic Corse, nu poate fi adevarat.
Adica iei 4 piese le invarti cumva sa-ti iasa aceeasi dimensiune exterioara si iti ramane un patrat gol. Imposibil, pt ca piesele folosesc acelasi spatiu.

insa partea care se clatina e cea la care nu prea ne-am gandit noi, si nici eu la inceput. Ni se pare ca forma exterioara e la fel, dar nu e.
take a closer look. va trebui sa beau berea singur si nu-mi place :dizzy: , o dau la Aki.

ipotenuzae mai umflata, nu e dreapta cum pare a fi, si astfel pe lungimea ei bombata in sus, se castiga acel patratel. mama lui de patratel, acu tre sa calculez cu formula ipotenuzei, sper sa o mai stiu :oops:

EDIT: nu aveam ce calcula, trebuia sa pun liniarul pe ecran si era clar. Ipotenuza de jos e OK, corecta dar cea de sus e concava, de aici s-a scos un patrat in plus jos. Am colorat distantele de la baza de jos(in alb) in sus spre ipotenuza, si se vede diferenta de inaltime intre ipotenuze. ufff..
q.e.d. :ciggy:

akimoto 02-07-05 17:54

se observa mai usor daca te uiti la patratele care intersecteaza ipotenuza, diferenta se vede clar, ipotenuza nu trece prin aceleasi puncte

daflyer_oradea 03-07-05 12:06

1 Attachment(s)
:D pentru Vali...
scuze de intarziere, dar m-am incurcat in stiinta cu programele de transformare si modificare(wmv in mpg, mpg in avi, decompresat,taiat si procesat, post procesat, compresat inapoi etc :d)

cioli17 03-07-05 13:17

te si injura cand vede cati megi are :lol:

are dail ap vali :lol:

ps: vali , ti-o scriu io pe un sidiu

Street Shark 03-07-05 13:47

Mersi

daflyer_oradea 03-07-05 15:08

daca ati sti voi ce m-am chinuit....ca Aicu mi-a dat filmu cu exensia wmv...si otrebuit transformat sa-l pot taia, a trebuit decompresat...apoi compresat inapoi etc...va duc cd-u cand ne intalnim cu ce a facut Aicu, ca ala are si calitate, dar e vreo 450 de mega...tot ce am filmat, si cred ca ala nici o sansa sa-l pus sus...Cioli, zii ceva hub de dc pe unde stai , daca stai, si itzi pun acolo filmu ala bun, si intreg :D

Deevylls 04-07-05 15:59

Curios careva de ceva liniutze ilegale ( cu putina organizare ) ???

Sau n-am voie sa discut asa oficial?

:D

cioli17 04-07-05 16:03

nu exsita asa ceva in clubul nostru ( road runners )

noi suntem impotriva acelor liniutze de noapte , dar bineiteles nu pot fi total controlate :cry:

Street Shark 04-07-05 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Deevylls\"
Curios careva de ceva liniutze ilegale ( cu putina organizare ) ???

Sau n-am voie sa discut asa oficial?

:D

Io m-as da odata,nu de alta da sa vad si io cum e :lol:
Astept pe privat detalile.

soricel 04-07-05 18:38

nici mie nu-mi plac cursele ilegale... chiar le detest.. dar de multe ori fac si ce nu-mi place :roll: asa ca.. asteapta cursele organizate... :drunk:

Deevylls 05-07-05 12:55

Of... scena asta a masinilor, motoarelor... of tuning-ul asta... :D

Deevylls 08-07-05 19:09

Ce se aude printre voi de 30.07.2005?

Corse 08-07-05 19:39

am programat un picnic pt data aia.

daflyer_oradea 08-07-05 19:51

si eu vin....aduc eu mititeii:P

florin_cars 08-07-05 19:57

cade sambata, sa intampla ceva special atunci deevylls?? propui tu ceva :?: :twisted:

Street Shark 08-07-05 20:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Deevylls\"
Ce se aude printre voi de 30.07.2005?

Incercam sa frigem la gratar un Cielo.Participi?

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning