![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan C20LET - DJ 06 MAZ
Da la nexia ma refer ai o distanta de mai mult de 5 cm la stalpii fata in dreptul bordului.....acolo este exagerat in rest stalpii B sunt bine executatii.E o poza sau mai multe luate din spatele masini cu haionul deschis in care se vede explicit distanta mare intre rollcage si stalpul masini banuiesc ca teava este de cel putin 35-48mm si se vede ca are o grosime si ceva ca distanta.Chiar daca nu iti iese din prima ca indoitura poti ssa redresezi pe parcurs mai ales si tanand seamma de faptul ca ai pus si bara la bord .Adica iti faci o scula care impinge teviile si le apropie de caroserie si apoi in momentul sudarii ii pui ca ultima piesa bara de la bord si evantual placiile de pindere in dreptul parbrizului si in felul acesta ai toata rigiditatea de care ai nevoie .Rollcage sa fie un tot unitar cu caroseria si fara deformari majore in caz de impact lateral si rostogolire.In rest ...succes !
|
Quote:
|
astazi primesc traductorul .
Multumesc mult , te sun cand am sa-l montez . ;) |
ce munceste sultanu cu drag si spor cand afara sunt nametii de zapada . frumos ! iar legat de riscurile alea :)))))) amuzant !
p.s.: eu tot nu inteleg ce ti-a placut tie la negru ala ... vrei sa fi opusul lui Danut ? sa formati un fel de yin yang ? |
Quote:
|
Quote:
|
:)) asta cam asa e...... mai ales ca in ultimu timp nu am mai reusit sa raman seara
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-irmscher.html |
12 Attachment(s)
cum era de asteptat am depasit si termenul de 1 martie....masina e gata mai putin evacuarea care ma tine in loc datorita strungarului care dupa ce ma tine 2 saptamani sa imi faca un *** de flanse, isi bate joc de lucrare si trebuie sa o iau de la capat...flansa care inlocuieste downpipeu original(parte cu 6 gauri)...eu unu nu cred ca e asa mare lucru...dar sa nu se nimereasca pe gauri si mai rau decat atat sa fie mai mare la interior mai ales in partea in care ies gazele de la palele turbinei, care normal ca obstructioneaza...grosimea materialuilui care de la 10mm hotaram sa o facem initial de 8 iar in starea finala ajunge la 6mm si nici macar nu e uniforma grosimea, care normal ca nu e bine pt ca trebuie sudat...iar sudura trage si flansa se deformeaza iar ansamblul nu mai e etans la inbinare...nu stiu sigur alti cum ar reactiona dar eu unu sunt plin de nervi mai ales cand am precizat ca trebuie sa fie perfecta....Acum sunt pus in situatia sa astept in alta parte,unde obrazu e rosu din trecut,dar macar am increderea ca lucrarea va fi de calitate...
Cateva poze cu restu de nimicuri..spoiler,grila,sigurante capota,panou consola,swirll tank..etc Attachment 2348202 Attachment 2348203 Attachment 2348204 Attachment 2348205 Attachment 2348206 Attachment 2348207 Attachment 2348208 Attachment 2348209 Attachment 2348210 Attachment 2348211 Attachment 2348223 Attachment 2348224 |
Face psssssssssssssssssssssss ? Felicitări, Sultanee!
|
Frumos bafta ;)
|
ai vazut tu proiect fara nervi si fara oameni neseriosi ? stai linistit ! o sa treaca !
|
"Spune-i baiatului ca-mi cer scuze si sa mai aiba putina rabdare ca venii o piesa pentru fabrica ce trebuie facuta neaparat . Dupa ce o termina revine la ea ."
|
13 Attachment(s)
Multumesc Greedy pentru flanse...raman dator.....si mai repede si exact ce trebuie.....
Marti seara am primit flansa miercuri m-am si apucat de treaba...foarte mare migaleala sa ma prind de flanse plus foarte mult timp pierdut la polizarea sudurilor dar pana la urma cam in stadiu asta ma aflu acum restu nu e mare lucru: Attachment 2365369 Attachment 2365370 Attachment 2365371 Attachment 2365372 Attachment 2365373 Attachment 2365374 Attachment 2365375 Attachment 2365376 Attachment 2365377 Attachment 2365378 Attachment 2365382 Attachment 2365383 Attachment 2365384 |
Al dreaq priceput mai esti!
PS: tu folosesti aparatu` foto de la itp nu? :D |
Quote:
|
Quote:
|
ai ba sultane da cum vine asta, kaddet sedan, dar e astra???
|
15 Attachment(s)
|
|
Felicitari ,a iesit treaba buna ca de fiecare data !
Cu stima ,Alin WRC |
Frumoasa batranica 8)
|
Arată frumos rău...
Felicitări pentru toată munca depusă! |
foarte tare,arata f bine si trage de rupe,felicitari.duminica o bagi la vtm? :D
|
multumesc mult baietii...dupa aproape un an de munca si eu sunt multumit... o sa am ocazia sa particip duminica la vtm in ciuda unor eforturi enorme ...sambata trecuta ma lasat spatele si nici pana acum nu mi-am revenit dar tot am avut 3 zile cand am stat si pana la 1 noaptea sa lucrez la masina...a fost greu si pt asta ii multumesc lui Bogdan Dinca -DNKu- care S-A OFERIT sa vina sa ma ajute si sa sa ma motiveze "hai ba Alex ca nu mai ai mult aici, hai sa stam sa terminam,maine faci altceva"
....maine mai am mici probleme de pus la punct gen: de prins bateria ca se plimba prin masina,sa modofic din nou epuratoru de ulei pt ca se pare ca nu e de ajuns sa il lasi atmosferic si trebuie sa se intoarca in admisie altfel mai scuipa joja din cand in cand si umple motoru de ulei si optureaza si returu la turbo... sa vad ce are bordu de nu indica nivelu la benzina si de ce nu ajunge semnal de viteza la computeru de bord..asta nu e inportant dar nu ajunge nici la calculatoru motorului si sa incerc sa ii maresc presiunea ca parca as vrea mai mult... |
Felicitari ! Sa ai grija de ea de acum incolo. Sper ca masina sa se ridice la asteptarile tale . Astept sa ma dai o tura :p
|
Frumoasa o iesit si cu un motor pe masura felicitari ptr ce ai realizat!
p.s. oil catch tank de unde il luasi ? |
Felicitari!!! Sa ai parte de multi kilometri si sa te bucuri de ea.....
|
Quote:
|
ms ptr raspuns! :???:
|
230km/h?:shock:
super tare!felicitari pt munca dusa cu ea atata timp!lrezultatele sunt pe masura! sunt sigur ca prindea si mai multa viteza! |
2 Attachment(s)
Felicitari pentru reusita .
Este o masina foarte frumoasa . Bravo !!! Sa o tii tot asa. P.S: Cateva poze de la mine , de la primul contact al masinii cu VTM-ul. |
Felicitari pentru masina, este o bijuterie :shock:
|
absolut superba...foarte bine da negru' cu jantele galben ! felicitari pentru "jucaria" ta !!
|
Din pacate, ieri n-am apucat sa vorbesc cu tine, asa ca iti spun aici 2 lucruri:
1. masina arata DEMENTIAL! Felicitari! 2. inca o data, felicitari pentru timpul de ieri (am inteles ca ai dat o secunda jos). |
Quote:
|
SUPERBA !!!
|
Re: Masina mea: ex Opel Kadett Sedan, actual Opel Astra F C20LET - DJ 13 MAZ
Felicitari !
|
multumesc baieti...sunt super incantat de masina cum a iesit si cum merge..sunt incantat si de aceasta cursa ca desi nu am apucat sa merg decat cativa kilometri cu ea deja am reusit sa scot mai bine decat cu kadettu..mai am destul pana invat comportamentu ei si bine inteles ca am cateva planuri cu ea...primu ar fi sa ii montez o finala pt ca ma dor si acum urechile si vreau sa o mai scot si la plimbare :) ...o sa renunt si la servodirectia asta pe ulei ca a reusit sa ma enerveze si sa faca figuri...la cursa a inceput sa scuipe pe conducta de inalta ulei.. dar o sa caut o coloana electrica de corsa....sa intaresc suporti motor sau mai degraba sa adaug inca unu pt balans pt ca se misca prea mult si imi afecteaza schimbatu treptelor si stabilitatea masini si bine inteles,ca nici acum nu stiu ce am avut in cap,sa renunt la abs ca ma incurcat de cateva ori destul de grav, pot sa zic, dandu-mi impresia ca nu mai opresc si odata cu asta daca tot umblu la frane am studiat putin clio r3 maxi care merge cu ceva asemanator cu ce vruiam eu,doua pompe de frana(una pt fata si una pt spate) cu repartitia reglabila si fara tulumba de servofrana,eu vruiam tot setu de pedalier dar acum o sa incerc sa copiez clio si sa modifica sistemu de fabrica,o pedala cu tija mult mai lunga pt un efort mai mic la apasare pt ca am vorbit si cu proprietaru si trebuie sa depui efort ca sa franezi si pompele montate practic in locu unde sta acum tulumba
|
e senzatie rau masina,am vazut-o mai de aprope pe aeroport.nu stiu daca ai vazut dar am pus masina mea langa a ta pe aeroport sa vad cu cat e mai joasa a ta,si e diferenta mareeee.ce supensie ai pe ea ca o vreau si eu pe a mea ca a ta de joasa
|
1 Attachment(s)
asjghgfas
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning