![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Poate nu chiar unic, in anumite privinte, dar are personalitate si este modificat cu bun gust, si asta conteaza cel mai mult.
|
Quote:
|
Da, am urmarit toate posturile.
Dar bine inteles fata de alte m-uri e 39 este intradevar unic. Iar in legatura cu tobele de esapament atunci da, chiar nu cred ca mai este unu in lume. |
fitanu-vasi: da, cu evacuarea e chiar Unic. eu urmaresc toate topicurile de M5 din afara(la noi nu prea sunt topicuri de M5 E39), si nu am mai vazut nicunul asa. Adica mie mi-a recomandat cineva CAT Custom de la Supersprint, nu cele care le au ei pe site. A durat 2 luni pana mi-au venit.Si sunt super multumit.
|
Quote:
|
Provenzane, ne-ai promis un video :yikes:! Unde ii?
|
hai bro` cu jantele...si cozorocul ala pe luneta...si sa mai aud odata trraannnnaaaa trraaaaa....ddaaaggg daggggggg!!!!!
PS..c ai facut in seara aia cu e39 ala?..de fapt era dimineatza....sti tu c zic..:P |
road_runner: o sa fac..
teen.ager: nu am avut timp, dar o sa fie luci4n_vl: ee..ce sa fac...era un 525 benzina plus soft facut in germania...aprox 240 bhp...nu a inteles nimic:)) |
7 Attachment(s)
new pictures...
|
mi se pare ca ii sta mult mai bine fara buza aia . pare ridicata masina din cauza buzei nu stiu ce sa zic.
|
gelu_r: ti se pare...e magnifica buza aia:)
|
Bestiala masina ,bestial sunetul.... singura chestie care nu imi place sunt suportii de numar :P Multa bafta !
|
Quote:
|
skoda boy: thx
m_power87: pai in fata am tot de la HAMANN diffuserele ale mici de carbon. |
2 Attachment(s)
m_power87:poze cu diffuserele Hamann fata si diffuserul Hamann spate
|
1 Attachment(s)
astea le am eu pe masina, diffuserelepe fata de la Hamann
|
Mie nici astea nu imi plac:D
Sunt multe elemente scumpe de vanzare de la firme cu renume , care fac masina prea incarcata. spre exemplu buzele astea , chiar dupa parerea mea nu merg pe M5. Ps: baga farurile alea la un polish , jantele sunt vopsite? |
4 Attachment(s)
gelu_r: farurile....sunt Noi, abia le-am cumparat.parerile difera asa e. eu sunt super multumit, mai ales ca am asteptat ceva timp sa imi vina elementele de la Hamann, si sunt foarte scumpe..
|
mie unu imi place,e mult mai agresiv cu toate elementele astea de la hamann pe el :twisted:
|
Eeee asa mai merge, arata super si cele din fata, intr-adevar un M5 unic. Bravo
|
Quote:
|
Gyo*TDS: thx.asa zic si eu..
m_power87:thx VL 77 SYD: eee, stiai |
eeeee asa mai da .. altfel de vede lumea :P
frumoasa masina :D !!! |
Quote:
|
Un sfat, poti tine cont de el sau poti sa nu, da jos suporturile de numar de inmatriculare si prinde pablita cu silicon, o sa arate mult mai bine!
|
Nu silicon, banda dubla adeziva eventual
|
eu spun ca o sa aveti o surpriza la suportul asta de numar:))
|
bitzucv9: thx
DEVIL's Style: farurile sunt Hella. pretul lor pe Pm. da merge sa schimbi culoare de la angel eyes, si da merg si pe 5 aru tau din 99 teen.ager: o sa incerc sa vad cum da quick_silver2: nu stiu daca o sa tina... |
Quote:
|
frumos domne frumos ...sa'l stapanesti sanatos
|
trusca: thx
|
Am urmarit tot thread-ul si nu pot sa spun decat atat:FENOMENAL!
Te-ai gandit sa treci la urmatorul nivel de performanta?un Dinan stroker ceva.:D |
badboy_diddy21: deocamdata mai stau...
|
azi am vazut masina...cu ceva special pe ea....vreau sa spun k am ramas uimit...deci....arata fff agresiv...este super "phenomenon"...c sa mai zic...BELEA!!!!!.....sper sa puna pozele...si o sa ramaneti....surprinsi.....
PS....nu dau afara din casa;d;d;D;:-":-" |
deci are ceva la numar legat de Phenomenon..asta e clar...acum sa vedem ce
dragos?? |
posibil placute facute pt 4td ?:D
|
no way....ceva mult mai.....cool....si...are si pt numere ceva.....dar...tot surpriza este...asa ca...el o sa va dezvaluie totul prin poze.....
PS.hai mai dragos cu update`ul....mai rpd... |
Hai cu pozele...ca fierbe lumea
|
si eu am vazut ...ce a pus la masina ..era azi pe partea dreapta dupa damila ...
|
frumoasa masina
te-am vazut azi bestial sunet coboram de la nr2 si aud odata vrummmmmm vad masina,dupaia ai coborat pe la spital in jos si te auzeam de la harry |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning