![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
a fost frumos...
|
Vineri acum ? Cine vine ? o sa fie mai frig ca data trecuta dar merge ...
|
vin eu
|
andrei vine ??? noi 3 ca de obicei :))
|
andrei cred ca pleca la craiova
|
6 Attachment(s)
Ne-am intalnit aseara si am avut multe de facut: montat tempomat,grile sport,xenoane,ceasuri de bord, deci nu ne-am plictisit deloc :D. Si poze.
Am testat tempomatul lui Mihai si este super. Stiti ce belea este sa mergi cu tempomatul activat cu 180 km/h :-P. Sa-l stapanesti sanatos Mihai! |
frumos :) a fost cam plina parcarea ... da macar nu era frig ca la academie :D
propuneti si voi alte locuri interesante si calduroase :)) |
Hai Pici ca a fost destul de cald la Plaza, ce mai vrei mai mult de atat pe timp de iarna?
|
a fost prea bn aseara
si nu am deranjat pe nimeni acolo, si nici alti pe noi |
merci roberto!
fara lulu nu faceam nimic ! |
pici, nu te vaita, ca la iarna pe -10'C o sa fie soba de teracota parcarea aia ..... mana cereasca ! :))
|
in parcare la mallu ala nou de la apaca la -1 nu e nimeni ... am fost eu in sera asta si la subsol erau vreo 2 masini in toata parcarea ... toti erau la parter, la 1 si 2 ... ce ziceti ? :>
|
eu vin unde este cald :D
|
Pici tu tii neaparat sa mergem acolo,dar la fel cum zice Razvan mergem acolo unde stim ca este cald iar la Plaza a fost si este destul de bine.
Pici o sa megem si la Mall-ul ala nou ca sa vedem si cum este acolo..............cine stie poate este mai multa lumina :D. |
Mai multa lumina sa vedem noul golf tdi ;))
|
Lulu mi-am schimbat semnatura :D
|
1Z...Inceput de Legenda...!
|
este fff multa lumina ... si la subsol sunt multe locuri libere, unu langa altu chiar ... cand am fost eu miercuri seara pe la 10 erau sa zic 10 masini in toata parcarea de la subsol ...
in schimb la etaj era full ... poate nu stie lumea cum sa ajunga acolo ... vedem vineri :) oricum e in drumu nostru :D |
academie, ora 9!
|
Prezent
|
Prezent!
|
prezent :D si stabilim acolo :P
|
vin si eu :d cu RIX:">
|
Mihuz baga pozele de aseara.
|
va-ti ascuns ca sobolani aseara data viitoare vin cu motanu:))
sa schimbat locatia .anuntati si voii}}:sad: |
Tzap noi ne strangem tot la Academie, dar stam acolo cam o jumatate de ora si mergem la Plaza la nivelul -4 ca este mai cald.
|
Cine vine maine la pescarus? La 12.
|
frate la pescarus numai vine nimeni ... eu am fost o singura data si nu cred ca mai vin ... cel mai frumos e la academie ( cand e frumos afara ) ... acum de la academie mergem in plazza la nivelu -4 ... ca acolo e bine si chiar nu ne deranjeaza nimeni, sau poate mergem vinerea viitoare in mallu ala nou in parcare la -1 sa vedeti cum e ... si acolo e super
asteptam si noi pozele de aseara :D |
salut baieti. asta seara e ceva??? pe undeva?? sunt si eu nou si vreau sa vin si eu!
|
N-am mai apucat sa pun pozele...am fost ocupat :))) ..... azi imi fac timp !
Tzap, noi am stat acolo pana la 9.10 - 9.15, in caz ca mai vine cineva...acuma stii, te asteptam vineri !! |
salut. intalnire ,cva, weekendul acesta intre posesori de g3 ?
as avea si eu cateva nedumeriri in legatura cu g3-ul meu si cel mai bine se afla din experienta, nu? :p |
vineri acum, ora 21:00 fix in fata la Academie ( la eroilor, cum urci panta spre razoare ) ... chiar in fata ... mergem in parcare la mallu ala nou "Cotroceni park" sau in plazza ... mergem intai aici la apaca ca e mai aproape sa vedeti daca va place ... e lumina, super libera parcarea la -1 ... nu avem probleme cu nimeni ...
deci vineri in fata la academie la eroilor la ora 21:00 ... daca intarziati veniti in parcare la mall la -1 |
si sa facem si prezenta ... cn e prezent vinerea asta ?
|
eu nu:(
|
vin si eu. daca ma primiti. si chiar imi pare rau kze k nu vi pt k vroiam sa vad si eu masina ta.... poate totusi reusesti.deci ramane la 9 in fata la academie ??? respect
|
si eu
|
Quote:
|
Prezent
|
s-a ivit cva si nu cred ca pot ajunge in timp util. dak termin pe la orele 23 mai este cinva strans ?
|
daca vi dupa 9 si 15 ... vii in parcare la mallu ala nou ( Cotroceni Park ) .. este de la razoare prima spatatie pe bd timisoara ( la apaca ) ... vii acolo la -1 si ne gasesti in parcare, stam pana la 11-12 ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning