![]() |
re: MK3 - G E K
Quote:
|
din pacate angel-uri mai au de asteptat, pentru ca vremea nu a tinut cu mine deloc, si nu am putut sa desfac farurile. sa vedem azi cum fac poate reusesc sa imi fac timp de ele :)
|
Quote:
|
Mai bine lasale pe alta data,nu munci duminica;)
|
:))) stati linistiti ca nu le-am desfacut, nu de alta dar chiar m-am luat cu altele si am uitat :D
ridetheriddle |
farurile o sa le dai sau le pastrezi
|
El a zis ca va da jos doar angelurile din faruri:)
|
doar dau angel-urile jos, nu are rost sa le vand pentru ca nu imi scot nici jumate din bani pe ele si spre deosebire de alte faruri "tuning" astea nu se aburesc si bat destul de bine.
|
si asta seara pe intuneric, ca asa se fac afacerile cele mai bune, verzitura a primit tzubufar, mic, eftin, dar suficient pentru mine care nu prea suport bass-ul puternic :D
|
sa-l "porti" sanatos
|
Hai cu niste poze poate chiar un filmulets sa ne clatim si noi ochii:D
|
multumesc andreea :)
|
la tine nu a venit criza:lol::lol:. sa il stapanesti sanatos
|
criza este doar pentru cei care si cred in ea. pentru mine nu s-a schimbat nimic, sunt la fel de sarac ca intotdeauna :))
|
1 Attachment(s)
tractor status!!!
|
1 Attachment(s)
si inca una de la mine :))=))
|
frumoasa foc asta mic ... :lol::lol: am si eu unu aproape la fel .... abea astept sa fak rost de bani sa il machez putin :rolleyes2:rolleyes2
|
e mai frumos ala din poza ta :D o sa ii fur ideea si fac rotile galbene :))
k3nzor multumesc si bafta ! |
am vazut ca ai scris la un baiat pe topic... ca dai arcurile ?
poti sa-mi scrii te rog mai multe.. ori la mine pe topic .. ori un pm :) faina masinua btw.... ca sa fiu si ontopic :) |
sunt ca si vandute
|
arcurile sunt promise deja cuiva :D vezi sacalul care a sarit mai sus :P
@ovidiu da trec pe suspensie completa |
treci pe suspensie completa?
|
foarte frumos golfake ;)
|
multumesc :)
|
...sunt foarte ,da foarte curios sa vad cat o cobori 8) ..."LOW taty":twisted:
|
pentru inceput doar 60-60, inca ma mai gandesc cum sa fac bani de reglabila sa nu trebuiasca sa o modific pe asta daca mi se pune pata.
intrebare: suspensia de la ta-technix fixa are urmatoarele specificatii 60/40mm adica 60 fata si 40 spatele? din ce am inteles spatele ar fi reglabil adica poate sa coboare si 60? sau coboara doar 40 ? |
...daca ma pun eu in spate DA :D .....tu sti ce ai cumparat ;)
|
nu am cumparat inca nimic tocmai asta e ca nu stiu ce sa fac. am vazut multe suspensii la vanzare pe net cu fata fixa si spatele reglabil, dar chiar nu stiu care e treaba cu astea :-?
|
mai bine mai astepti putin si iei asa ceva:D http://cgi.ebay.de/TA-TECHNIX-PREMIU...#ht_2505wt_944
|
ovidiu, cam asta vreau, dar la noi e ceva mai scumpa, cam cu vreo 80 de euro. dar multumesc foarte mult, nu stiu de ce nu mi-a fatat mintea sa caut pe ebay :D mai trebuie sa strang din buci putin si o iau :D
|
daca nu ai cu cine sa vorbesti de ebay, vorbim. fata de pretul ala mai pui vreo 25 transportu
|
Quote:
totusi mai bine mai strangi cativa banuti si iti iei o suspensie reglabila fata spate...sa o poti lasa cat vrei :twisted: multa bafta! |
i understand :-? pai asta o sa fac mai strang bani si iau reglabila, nu de alta dar tot vine iarna si nu vreau sa nu pot folosi masina deloc
|
Quote:
|
:( :( :( :(
|
Quote:
|
pai e mai potrivit sa il las pe RideTheRiddle sa posteze.
din punctul meu de vedere...s-a intamplat ceva de care chiar imi pare fooarte rau... |
Quote:
|
Quote:
|
andrei ce ai patit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning