![]() |
Re: BH 04 ARO
dar in ultima poza sunt aprinse?daca da se vad foarte slab !!!
|
Nu sunt aprinse !! se reflecta lumina din incapere, in lupa :)
|
Nu Mai Laudati Ursul De La Oradea Mai Sunt Si Alti Mai Frumosi
|
5 Attachment(s)
De Exemplu
|
Quote:
ps:nu are nici o treaba cel alb cu cel a lui dumy...sincer!!! |
Domy Te Provoc La O Lini Legale Si Ilegale Cum Vrei Tu
|
Nu Sunt Din Cluj Sunt Din Germania A Verisorului Meu
|
Ba Da Are Nu-i Asa Cum Il Lauda El
|
Quote:
daca e ceva de criticat se va critica...asa ca nimeni nu-l lauda degeba!!! bafta! |
Si A Mea Este Rapida De Aceia Il Provoc La O Linie
|
Quote:
aici e vb de pasiune... aici lumea isi expune ce are nu ce are varu,fratele,vecinu etc. si nu te supara dar ultima data la legale ai muscat-o de la pisica lui ionut(juj aia visinie;)) nu zik masina ta merge dar sa fim seriosi e mult sub cea a lui domy! domy bafta in continuare ! poate nu trebuia sa postez ca eu deocamdata nu am cum sa ma compara cu nici unudintre voi dar cand vad cate unu dinasta mi se ridica paru pe spate! |
Te Baga Ca Musca In Lapte Nici Macar Nu Ai Masina Daca Eu Vreau Sa Ma Dau Cu Domy Ce Ai Tu Impotriva De Atuncea Am Mai Modificat Motorul Si Atuncea La Lini S-a Intamplat Un Accident Mi S-au Rupt Prezoanele De La Roata
|
da si la prima liniutza ti-a dat-o;) recunoaste ca asa fac oamenii mari(avand in vedere ca m-ai facut copilas) recunosc si tin privirea dreapta!
din cate imi aduc aminte la a2-a sau la a 3-a liniutza ai zis ca ai ceva probl la masina;) fati un topic si prezinta-ti masina asta vroiam sa iti zik;) |
3 Attachment(s)
Quote:
in legatura cu angel eyes...nu am avut rabdare si astazi am terminat si partea cealalta.si am montat la loc.gata complect dar am si poze... |
Nu Sunt Un Baiat De Bani Gata Sunt Mecanic Si Ma Ocup Numai Cu Bmw-uri Si Motorul Meu Mi L-am Preparat Singur Te Astept La Cluj
|
Quote:
deci???? |
Am Motor Ca Si A Tau De 25 -27 Cu Cip Cu Volanta Usurata Cip Galeri Sport,,serpisori,,ax Cu Came Sport,chiuloasa Este Modificata ,diferential Autoblocant Si Cutie Cu Antaia In Spate
P.s.daca Sti Pe Cineva Care Ii Trebuie Set Serpisori Motor In Sase De Vanzare 200euro |
Quote:
id ul meu este [email protected] |
Deci ce mortal arata DOMY cu noile faruri super arata a furie :D
|
se mai urmea si alte surprize...
|
te rog sa mai pui si tu poze daca mai ai, si ceva si pe zi si pe seara.Ce faruri sunt?pentru ca am vazut k ai acea cruce in cele de faza lunga.
|
Intradevar arata ff bine cu farurile!;)
|
pentru tine ca stiu ca vrei sa faci drift si celor ce le mai plac BMWurile un filmuletz de la BMW Power din Ungaria
http://videos.streetfire.net/search/...a70091c482.htm |
Daa.., se are soferu..., si masina e rea!!!
|
1 Attachment(s)
asta am vazut astazi.
|
am serpisori pt e30 motoare 6 pistoane de la firma HARTGE.300 EURO.MAINE PUN POZA.
|
Ala da accident.....nu prea cred ca soferul a supravetuit...la cum arata masina...:(:(
|
te-am rugat si eu mai de mult sa mai pui niste poze mai clare cu noile faruri.multumesc
|
felicitari pt aparitia in cox ,frumoase poze pacat ca nu aveai angel eyes pe ea atunci.eu zic ca trebuia sa fie masina de pe coperta nu stiu dc s-a ales mg ala.multa bafta in continuare.
|
8 Attachment(s)
am facut si io niste poze din revistele p care le am ..:P
|
Salut Domy intra putin pe www.bmwe30.myforum.ro este forumul meu si am pus niste poze acolo cu masina ta sper sa nu te superi ca am facut acest lucru . Salut .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ca postez si eu poza
|
frumos BMW . culoare imi place mult. bravo . ai grija de el . bafta
|
Am vazut-o in Cox si eu ... e misto masina ... ai grija de ea ..
|
3 Attachment(s)
am gasit un motor de m5 de 3.600cmc 316 cp. visul meu.dar problema ca nu se poate incerca si ca nu prea am auzit nimic bun despre motoru asta.a fost in randunica cabrio cu nr yfr.si a primit destul de cox .am mai auzit si aia ca nu trage cum ar trebui.si atuncea ce am rezolvat?din 315 daca are 280 reali.are mai mult cu 30 cp decat al meu.dar e mai greu cu vreo 50 kg.aproape ca nu am facut nimica.asa ca caut mai departe tot ceva m5 dar care se poate incerca si sa fie stare buna.
ah si am uitat sa zic ca am gasit la un servise tinut afara in ploaie si frig intre fier vechi...ce sa mai zic? |
salut domy daca te ajuta cu ceva lam vazut la bazar astazi https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...__xx44835.html Succes in continuare!!!
|
Quote:
|
Quote:
eu zic sa mai cauti cu rabdare se rezolva toate bafta |
Quote:
chiar nu mai stiu ce sa fac.pretul motorului impreuna cu comp. debitmetru,inst el., schimbator,serpi,alternator,pomp servo,sistem de toba care fost pe rand,si puncte spate cu grup autoblocant de pe e 36. =1500 E FARA GARANTIE. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning