![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
.................................................. .................................................. .... daca intra benny mai pun si eu niste poze ... ca a trecut azi pe acolo si a facut cateva poze ... |
bravo fratica!:D
abea astept sa o vad data cu trafaletu...:P |
Quote:
|
7 Attachment(s)
au ajuns si pozele promise
|
interesant:D cand e gata de la vopsit?:)
|
aripa aia de pe dreapta de ce are luftul ala asa mare jos la imbinarea cu pragul nu e prinsa???sau mai mult de atat nu poti sa ii faci?!
|
Quote:
si de gatat nu stiu cand o gat sper ca saptamana asta sa fie si gata vopsita ... defapt azi sau maine se va da ultimu strat de filler |
6 Attachment(s)
poze de azi ! ...
|
asa as merge cu ea !!!! MAD MAX =))))
|
5 Attachment(s)
Din Toate Culorile In Gri , Din Gri In ALBASTRU :shock::rolleyes2
|
lasa ma ca e bine si asa:D ce te plangi ca ai scapat de curcubeu?:lol::lol: sa inteleg ca maine vedem culoare pe masina?
|
4 Attachment(s)
sa vopsit si masina in cele din urma ... in poze inca nu eru toate straturile date si nici lacu ...
|
:crazy::crazy::dribble::dribble:
Abia astept sa o vad pe strada :D,masina inainte arata bine,acum o sa arate si mai bine,spor si bafta ! |
Waaa... dementiala!... Haide s-o vedem completa!!
Inca un pas spre final!... |
Arata belea dacia ... bafta in continuare si sa o faci frumoasa TEAM 4 MOTORSPORT 8) Ce metalizata ii ;;) ii dam o tura pe iveco ;;) ??
|
bravo ma!stiam io ca ai sa faci treaba buna!:)
|
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
Mar duce si pe mne gandu sa fak asha cv la opel ce spuneti merge ? cat mai classic si frumos ? astept sfaturile voastre :lol:
|
fa un thread,nu-l polua pe al omului cu opelu tau!
|
Vopseaua sigur e de la Klar: Albastru Sorento ?? asa pare.Oricum si noi avem f multe masini straine la activ cu nuanta asta si e super ok. Foarte bine a iesit, Felicitari!!!
Bafta la echipat, ai grija sa nu o zgarii ca ma doare inima :D |
frumoasa rau culoarea...sa o vedem cat mai repede pe strada;)
|
omule, zambeste sufletul in mine, e impecabil vopsita, linia masini e cea mai buna posibila, as putea sa zic cuvinte de lauda incontinuu dar s-ar plictisii cititorii, chiar a meritat asteptarea, mai ai ceva de lucru dar... esti pe ultimi 1000 de metrii acum. bafta si inca o data ai facut treaba ft ft buna. tineo tot asa
|
bravo frate:D intr-un final ai vopsea pe masina:D felicitarile mele si bafta la montaj:D
cred ca TEAM 4 MOTORSPORT este mandru ca are o masina ca ata bafta in continuare si astept poze cu masina echipata:D |
5 Attachment(s)
debia azi am reusit sa aduc masina acasa ... deocamdata am bagat o la adapost in garaj ...:D
|
grija mare la echipat,nu cumva sa o zgarii!:)
|
capota nu e reglata? sau mai degraba... reglaje la piesele mobile nu ai facut nu? oricum arata super bine:D a iesit mai bine de cat ma asteptam:D bv tie
|
frumos,buna treaba rapidistule
in ce bani te costa vopsitul,ar trebui sa-mi duc si eu golfanul:D bafta in contiuare si sport la treaba |
ba dud, cum adica rapidist? eu stiam ca e polist da nu si rapidist.
|
eee mai ascunde si el ca noi toti niste secrete:))surprize
dar oricum polist sau rapidist tot aia e;) on topic masina intradevar a iesit foarte bine de la vopsit,buna treaba sa o vedem ansambalata si pe strazi cu ea |
Arata foarte bine vopseaua, bv, numai sa ai grija cand montezi piesele sa nu o zgarii(este extrem de usor sa faci asta, vopseaua inca e proaspata).
|
a iesit foarte bineee..FELICITARI ! aqm cea mai mare grija sa o ai la echipat sa nu faci vreo Boacana sa o zgarii:(..bafta !
|
hai cu pozele.... ai mai facut ceva la masina? ai echipato???
|
Quote:
|
Interesant materialu de pe bord...arata bine e ceva nou la noi dar arata bine am mai vazut asa ceva pe elemnte de caroserie si tot bine arata.Bafta in continuare!!!
|
salut
a iesit foarte frumos vopseaua echipeazo.......... nu am urmari tot topicul dar am vazut ca ti-ai luat geamuri electrice spunemi te rog esti multumit de ele? ai avut probleme la montaj? sau montat greu? sau nu le-ai montat deloc?? |
3 Attachment(s)
Quote:
__________________________________________________ _______________ sa mai pun o poza 2 :D |
8)
Ce bine arata fara bara spate :D |
Arata foarte bine rezultatul , dar ce are in spate stanga?
|
Quote:
On: Arata frumos de tot. D-abia astept sa o vad montata. Cat te-a dus vopseaua? cu tot cu cuptor si toate cele? |
Quote:
preturile le tin pentru mine nu vreau sa fac cacealma din asta ca pe urma zic ca am platit suma yyy si pe urma posteaza x si y ca ba e mult e nu stiu ce sau nu stiu cum ... vreau sa pastrez topicu strict si la subiect ,sper sa nu te superi acuma |
Doamne ce belea e culoarea asta... prinde super pe maşină... Abia aşteptăm s-o vedem gata şi aptă pentru asfalt!! Chiar că arată super tare fără bara de pe spate!
Baftă în continuare!... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning