![]() |
Re: B~15~FOF
bai...da' frumoase sunt! :P
|
Arata urat rau de tot.
Sunt atat de hidoase incat nu stiu ce iti place la ele. Apropo stiu unde stai cand le pui pe masina ?:lol: |
buna asta...cat au fost ale mele..am primit si eu cateva amenintari :)...dau foarte bine pe masina...
|
Friumos!
Īmi place felul īn care ai grijă de maşină! Jantele sunt mortale - astea RONAL, dar nici celelalte nu-s deloc urāte! P.S. Păcat de autocolantul de pe stālpi, pentru că a fost tăiat cam strāmb! |
Quote:
|
frumos loganu :>, OFF-cat au costat jantele ronal ?
|
Felicitari FOF frumoase jante :) si eu am patit la fel dupa ce le-am montat pe ale mele toata lumea ma intreba daca nu le vand si la un moment dat tot am ramas fara capacele la ventil :) asa ca ai grija :d si spor la munca in continuare
|
Quote:
Quote:
da , m`am grabit cand l`am pus , o sa fac rost de unul texturat , nu e problema. Quote:
Quote:
Ps. stie cineva un meserias bun pentru reparat o janta ? la una dintre ele trebuie putina atentie. |
Vorbeste cu Matheo , ştiu că el a avut o jantă spartă şi s-a rezolvat fără niciun fel de problemă!
Multă baftă |
Poate aflu eu cine mi-a reparat-o pe a mea si iti spun( treaba a facut-o super) tinand cont ca janta a fost....:lol:, daca aflu te anunt!
Bafta!! |
3 Attachment(s)
Cred ca ai o problema la masina:rolleyes2 nu pot sa-mi dau seama ca.... Nu mai zic ca mai aveai putin si parcai in mijlocul strazii:lol:
|
frumoase jantele.cred ca o sa arate bine pe masina.ai idee de unde fac si eu rost de 8 jante 4x100 r 16?lasa-mi un pm te rog:D
|
Quote:
|
Quote:
|
are un prieten pe logan o rezerva de megane pe 16, dar vorba voastra , se gasesc destul de greu.
Da ce faci cu ele , vrei dublate ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
facut rost de 2 distantiere de 20mm sparco , urmeaza alte 2 , sunt in dubii , sa`mi iau de 10mm sa pun si pe fata , sau sa`mi comanda de 30mm sa`mi pun pe spate si astea sparco sa le trec pe fata ?
sa schimbat bieleta anti-ruliu de VAN cu cea de berlina. masina a primit si o ceruire profesionala |
ce prezoane o sa folosesti?
|
din metal...
spune`mi ce gandesti...de mi`ai pus intrebarea asta.... |
Quote:
Logic vorbin sunt prezoane lungi puze;) Arata mai bine acum cu distantierele, cu coborarea de la primavara o sa arate demential:D |
evident ca trebuiesc prezoane lungi....:rolleyes2
pana la primvara avem o iarna de trecut ,vedem dupa ce se intampla. |
De ce ai renuntat ma la bieleta anticuplu de VAN?
|
6 Attachment(s)
prea dura...
am mai achizitionat 2 distantiere sparco de 2mm. |
Cat si de unde au fost distantierele?
|
de la Coasta de Este , 270 ron , bam bam
era ultimul set dedicat logan , nu stiu cand vor aduce , ca cica nu au transport curand din italia. |
Quote:
|
felicitari pentru masina , e frumoasa foc . sa ai grija de ea :wave:
|
3 Attachment(s)
Quote:
mersi Cristi.megane azi am dat bordul jos si l`am izolat cu ajutorul unui prieten , am scapat de ceva greierasi (sper) |
se vand ronalurile , distantierele si volanul
cautati la profil la mine , sunt linkurile acolo. |
Volanul il vreau eu!!! Vorbim maine detalii
|
Ca o simpla informatie .....De ce cumperi ceva la masina si dupa ceva timp le dai ? Te plictisesti de ele asa repede
|
pentru ca in timp (scurt sau indelungat) apar niste probleme sau schimbari de plan.
de ce , este vreo problema ? |
Nu...dar..renunti la niste chestii care dadeau o impresie buna ca sa zic asa:D
|
frumos logan
|
21 Attachment(s)
daca tot s`a ridicat topicul , mai scriu pe aici ce sa mai facut la masina.
amortizoare sport bilstein B8 xenon proiectoare tapiterie Black Line ats-urile vopsite negre electrostatic corp clapate marit filtru si tubulatura pilot fete de usi PH2 izolat cu fonomin (mai am podeaua si fetele de usi) schimbat lichidul de frana cu ATE blue racing |
Felicitari!
Cat te a costat corpul clapeta? O sa pierzi toba aia:!: |
Quote:
|
Quote:
|
al drq consumabil , tine aproape de vreo 2 ani...bun bun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning