Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

vsa 15-01-06 22:50

vsa

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
vsa: dacă ajung prin Bacău (eu sunt din Craiova), cu cea mai mare plăcere aș vrea să ne cunoaștem, dar... nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Totuși, cred că vom avea motiv de întâlnire peste destul de puțin timp.

sandrei: bagă mare cu slujbele la Cluj :wink:

lasa poate se mai face la oradea ceva adunare si sigur ai sa vii avind in vedere ce tare a fost vara trecuta!!!!!acolo a meritat din plin sa ne ndeplasam,au venit pina si de la Iasi SFW si CRISTI 407

cristi_407 15-01-06 23:07

Chiar daca am venit cu masina lui SFW si a consumat cat un avion, a meritat drumul si as mai repeta faza! Asta daca ne mai primeste VSA in casa la el..

SFW 15-01-06 23:35

Re: vsa

Quote:

Originally Posted by \"vsa\"
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
vsa: dacă ajung prin Bacău (eu sunt din Craiova), cu cea mai mare plăcere aș vrea să ne cunoaștem, dar... nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Totuși, cred că vom avea motiv de întâlnire peste destul de puțin timp.

sandrei: bagă mare cu slujbele la Cluj :wink:

lasa poate se mai face la oradea ceva adunare si sigur ai sa vii avind in vedere ce tare a fost vara trecuta!!!!!acolo a meritat din plin sa ne ndeplasam,au venit pina si de la Iasi SFW si CRISTI 407

Adik din B a c a u. 8) :D

SFW 15-01-06 23:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Chiar daca am venit cu masina lui SFW si a consumat cat un avion, a meritat drumul si as mai repeta faza! Asta daca ne mai primeste VSA in casa la el..

Lasa ca in primavara cand mergem la vali (daca ne primeste) mergem cu a ta .... si eu o sa stau in spate sa ma uit la un dvd ... :)

aleks 16-01-06 12:07

gabi, daca vrei sa vezi cum e sa te simti in stare de asediu, pe timp de razboi nuclear, incearca sa le inchizi topicul lor drag baietilor astora...
iti platesc slujbe, iti fac farmece si descantete, iti zgarie masina si-ti fugaresc cainele prin cartier :lol: :lol: :lol:
oricum, topicul asta are meritul de a ne fi adus impreuna, fata in fata, si macar pentru asta merita sa traiasca :lol:

SFW 16-01-06 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
gabi, daca vrei sa vezi cum e sa te simti in stare de asediu, pe timp de razboi nuclear, incearca sa le inchizi topicul lor drag baietilor astora...
iti platesc slujbe, iti fac farmece si descantete, iti zgarie masina si-ti fugaresc cainele prin cartier :lol: :lol: :lol:
oricum, topicul asta are meritul de a ne fi adus impreuna, fata in fata, si macar pentru asta merita sa traiasca :lol:

NU, masini nu zgariem, doar nu suntem animale :D

Dar farmece si descantece facem.

vsa 16-01-06 22:35

vsa

Iti spun eu adevarul: ai vazut filmul 'TACEREA MIEILOR'??? :shock: :shock: Sa iti imaginezi ceva de doua ori mai rau!!!!Aleks stie despre ce vorbesc!!!!! :shock:

aleks 17-01-06 11:18

vali tata, ia spune, cum e la cluj?
am vazut poze de la voi d la intalnire, mijto...dar intalnire in 3 oameni?
:lol: :lol:

SFW 17-01-06 12:59

Re:

Quote:

vali tata, ia spune, cum e la cluj?
am vazut poze de la voi d la intalnire, mijto...dar intalnire in 3 oameni?
:lol: :lol:

hai nu exagera ... erau 4. :lol: :shock: :shock:

Andr3i 17-01-06 14:38

SFW, check your private message

varu21 17-01-06 17:39

:?: :?: :?: Sa va intreb si eu ceva??? Sambata, de ce din toate masinile care au fost jumate s-au bucurat doar la suc...pe urma..... au stat si s-au uitat?!?!?!?!?! de cei care au stat ar fii trebuit sa va luati ...nu de spectatoriii care treceau pe acolo si se opreau sa se uite.
in fine......e treaba voastra ca si asa sunt nou si nu stiu eu care e treaba pe aici

vsa 17-01-06 17:59

vsa

Quote:

Originally Posted by \"varu21\"
:?: :?: :?: Sa va intreb si eu ceva??? Sambata, de ce din toate masinile care au fost jumate s-au bucurat doar la suc...pe urma..... au stat si s-au uitat?!?!?!?!?! de cei care au stat ar fii trebuit sa va luati ...nu de spectatoriii care treceau pe acolo si se opreau sa se uite.
in fine......e treaba voastra ca si asa sunt nou si nu stiu eu care e treaba pe aici

daca e vorba despre simbata asta nu stiu nimic ca nu am fost prezent!!!! :shock: :shock: poate iti raspund la intrebare cei care au fost prezenti!!!!!!

varu21 17-01-06 18:09

despre sambata asta era vorba. la mine a fost a doua oara cand am iesit cu grupul asta.....dar mi-a placut mai mult prima data .....cu toate ca am fost mult mai putini dar macar toti faceau cate cava (inafara de mine care eram prima oara si eram prea captivat :D )

cristi_407 17-01-06 18:56

Pai unde ati coborat voi nu puteam ajunge..Adik eu si SFW sigur nu puteam sa coboram..Sunt joase tare..Si tin mult la planetarele si la discul meu de ambreiaj..La tine am vazut ca incepuse sa miroase a ambreiaj..

Sfantul-Neo 17-01-06 18:58

A forjato oleac...de cate ori m-am uitat pe teren el se invartea:) ...ua tz-ai luat stergatoare...la intalnire vazui ca ...aveai scoci :)..ce oameni ba...sa-tzi fure stergatoarele...dit...

cristi_407 17-01-06 19:01

Da..Azi au venit..Asta e..E foamea mare in Romania..

SFW 17-01-06 19:06

Re:

Quote:

Da..Azi au venit..Asta e..E foamea mare in Romania..

:lol: :lol: :lol:
da, au ajuns sa manance stergatoare. :)

SFW 17-01-06 19:12

Re:

Quote:

Pai unde ati coborat voi nu puteam ajunge..Adik eu si SFW sigur nu puteam sa coboram..Sunt joase tare..Si tin mult la planetarele si la discul meu de ambreiaj..La tine am vazut ca incepuse sa miroase a ambreiaj..

puteam ajunge cu grija,
dar eu nu aveam de unde sa stiu ce se ascunde sub zapada aia, ca intradevar masina e joasa si nu prea am chef de surprize.
Deasemenea tin la planetarele si la discul meu de ambreiaj, nu am de gand sa-mi *** masina ca sa amuz pe altii. imi pare rau, dar asta e.

Sfantul-Neo 17-01-06 19:15

SFW am o intrebare ....cat dadush pe masinutza!? si inca una...catzi calutzi are?

cristi_407 17-01-06 19:17

220 cp quattro..Cat a dat il las pe el sa iti raspunda..

Sfantul-Neo 17-01-06 19:26

Cred ca vrea sa ramana o enigma:) ! e tare oricum masinuta..dar parca tot mai mare stima am fata de a ta..:) e dragalasa! :oops: :lol:

cristi_407 17-01-06 19:30

Sunt amandoua frumoase..Numai ca a lui e si frumoasa si putrenica..Poate peste un an o sa am si eu ceva cu 200 cp..Sper..

Sfantul-Neo 17-01-06 19:35

Eh:)... mai vorbim cand o sa vii la intalnire ...daca nu sambata asta..poate peste 2 saptamani...sa vedem ce decid baietzi!

SFW 17-01-06 19:42

Da, un mare mister :D oricum masina nu a fost noua, e din 2002, asa ca nu va ganditi la cine stie ce suma. :)
E f frumoasa masina lui cristi (ia spune la lume de cate ori a fost confundata cu un ferrari? :D ) ..... pai astept cu nerabdare masina de peste 2oo cp, sper sa iasa cum vrei tu. :)
A mea e mai grasuna, dar se misca cum trebuie cand e nevoie. Dar e si ea simpatica. (parerea mea :evil: )

Sfantul-Neo 17-01-06 19:50

E tare ua masina... :) in reclama o comapara cu un Taur :)...si reclama cu tatal si ficiorsu la polul nord m-a dat pe spate :) \" Audi quattro\" :) totush n-o vazui in actiuni cu herghelia de armasari...

SFW 17-01-06 19:55

da reclama e la aia noua ...
pai si ce sa fac ... sa ma dau singur ...

Sfantul-Neo 17-01-06 19:59

aaa pe site nu sunt? ca tot am vazui pozele alea de sub scris .... filmulete zic...

varu21 17-01-06 21:58

oricum nu ma refeream la voi neaparat. erau vreo 10,12 masini care stateau acolo degeaba. si oricum ai dreptate ca sub zapada aia erau numa pietre. sa ma ...pe ele. oricum...nu vreau sa va suparati pe mine sau sa credeti ca am ceva cu cineva....dar pur si simplu am vazut ca pe aici era suparata lumea pe spectatori. :D
imi pare rau daca v-am suparat pe careva!!!!! :oops:

SFW 17-01-06 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"
aaa pe site nu sunt? ca tot am vazui pozele alea de sub scris .... filmulete zic...

daca te refereai la pozele de la semnatura ... da sunt si poze si filmulete facute la legalele de anul trecut 2005 de la iasi. vezi pe site ... la \"alte curse\" ... la zentek si la luc auto design .... cele de la semnatura sunt la luc ... unde sunt poze si cu fete atarnate de masina lui silviu.

SFW 17-01-06 22:32

luc auto
poze:
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=279
filme
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=286
zentek: filme:
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=263

cauta pe acolo. :)

Sfantul-Neo 17-01-06 22:33

thx :D

Sfantul-Neo 20-01-06 10:27

Ua ce-a patit serveru ieri a fost down toata ziua...+ ca s-au sters si ceva posturi...si filmu meu :( :(

aleks 20-01-06 15:16

Re:

Quote:

Ua ce-a patit serveru ieri a fost down toata ziua...+ ca s-au sters si ceva posturi...si filmu meu :( :(

server problems...
posteaza din nou daca poti pls...

Sfantul-Neo 20-01-06 15:31

Re:

Quote:

Quote:

server problems...
posteaza din nou daca poti pls...

e las ca si asa era demo...o sa fac unu mai frumos dar cand o sa am ceva mai mult material!

vsa 22-01-06 02:14

vsa

ce imi place de astia care vor sa scrie pe forum si fac noi topicuri ca ii dau de lucru lui aleks!!!! :shock: :shock:

SFW 22-01-06 14:42

Re: vsa

Quote:

Originally Posted by \"vsa\"
ce imi place de astia care vor sa scrie pe forum si fac noi topicuri ca ii dau de lucru lui aleks!!!! :shock: :shock:

aham, adik cum ai facut si tu :lol:

Andr3i 22-01-06 15:27

Hai ma lasa, nimeni nu s-a nascut invatat ;)

SFW 22-01-06 15:42

ba da, eu :lol:

NU merita iertat ... merita batut ... :shock: :shock: :D

Sfantul-Neo 22-01-06 17:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Hai ma lasa, nimeni nu s-a nascut invatat ;)

Ca bine zici! :D

Sfantul-Neo 22-01-06 20:14

BAAAAA e un FRIG afara de ingheatza oule corbului!..... sper sa nu`mi inghete benzina :D apropo la cate grade ingheatz?

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning