![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
pretine...chiar imi pare rau ca am postat aici...eu am zis ceva..u ai inteles altceva...mno bafta cu bolidu`...si imi cer scuze pt "insulte"
|
Quote:
Cred ca am ramas in urma cu topicul ... deci fustele nu au clemele de prindere ca la fusta veche? La cleme nu se potrivesc? sau in rest(linie dimensiuni)? Oricum sunt convins ca ai sa le scoti bine :D |
yg.alex ..mai dureaza ceva ,le fac eu iar la cat sunt de priceput ....e clar:sad: ...la avatar este alta masina 8)
Motor ... poate am inteles gresit ,....noi sa fim sanatosi ..bafta si la tine ....sa auzim de bine ;) razvyrulz ...au un fel de cleme care intra in gaurile din spoiler dar in schimb ,linia" e stramba ,pe colturi vine bagata mai inauntru(fusta) iar la capete e mai scurta ...trebuie prelungita :cry: ....sper ca fusta pe spate sa vina cat de cat mai bine .....daca le uneam cu spoileru era alta mancare de peste..mult mai usor |
that sucks :(
|
1 Attachment(s)
..uite ca mi-am tras si motor r32 ...sac sac :twisted:
|
nu te cred ... bodykit de r32 oricine poate sa isi puna... ia ridica'i capota :P
|
...intra si asta mic la tunat" ...:twisted::twisted::twisted:
|
5 Attachment(s)
uite cum arata asamblata ;)
pune-i jantele negre ca sa nu fie ca a mea :lol: |
..iaaa si tu ai mah ??...o vand :twisted: ...glumesc, asta a mea o sa primeasca ceva modificari 8)
|
da nu uiti de bizon :lol:
|
...ala e baza...viitorul "tuningului" :twisted:
|
5 Attachment(s)
ATE POWER :twisted:
...saptamana viitoare sper sa le pun pe masina ..... ...cumparat maner frana cu "pele" ...pe asta l-am montat azi .....frumos8) |
O intrebare am si eu :D De fapt mai multe. Cat te'a costat manerul? Trebuie demontata toata consola aia?
Ce rol are butonul de deasupra celui de la busonul rezervorului? Si, ultima, ce rol are, "grila" din spatiul ala de langa frana de mana? Am mai vazut la cineva si nu m'a lamurit. Scuze pentru eventualul deranj. Bafta cu fustele alea :D |
... 150 ron din dezmembrari
...da ,trebuie scoasa consola ...din spate ,pana la schimbator (4 suruburi) ... butonu de langa cel de benzina este pentru deschis haion (clean look)...pus de mine ...locasul acela este pentru depozitat chestii mici ,fise ...etc. Mersi ;) |
Bafta cu fustele alea :D[/QUOTE]
Esti fustangiu Jock ?:lol::lol::lol: Ce te mai vaiti!:cry: Ai umplut topicul cu cumparaturi, o dezmembrare, un bizon, niste fuste:pelvic_th. Te las ca se uita nevasta pe topic si te bate.:-P Bafta |
dar discurile fata nu le'ai mai prezentat odata ca si cumparate cu ceva timp in urma sau incurc eu oalele?
|
Quote:
LoL ..:mrhappy::ciggy: razvyrulz , da ,alea sunt cumparate de anu trecut :lol: ...acum am reusit sa iau si restu 8) |
3 Attachment(s)
...azi s-a montat lumina picioare (sofer doar) ......urmeza sa pun si la pasager drepata + leduri
|
Se vede instalaţia sau doar lumina?Sper că ai ascuns suportul acela ci doar să se vadă lumina la picioare că nu dă bine..dacă se vede suportul !
|
..normal ca nu se vede ...8) ...pozele sunt facute de jos in sus
|
2 Attachment(s)
...a disparut si antena:twisted:
|
Cu ce astupi gaura aia acolo??? Daca vrei poti sa imi spui unde gasesc dop ca sa astup gaura care a ramas cand am dat stergatorul din spate! ms!
|
cu bizon pentru metal.....iar dopu ala se gaseste de cumparat ,daca nu , improvizeaza ceva...eu l-am facut din plexiglas
|
Si ai desfacut tapiteria pe plafon? Cu ce colorezi Bizonul?:shock:
|
a facut o gaura de vizitare prin tapiserie :)))
|
..e simplu ...se da doar marginea de la plafon jos ,din spate....ai loc sa bagi cheia de 22 :))))
..o sa vina vopsita ( o portiune de 20 cm cred) ..asta e bine la bizon ,merge slefuit si apoi vopsit ;) |
3 Attachment(s)
....gata fusta spate ...mai trebuie bibilita putin si vopsita ;)
..saptamana viitoare vine si fusta fata gata vopsita |
:shock: Asta-i trebuia!
|
arata bine ! o prinde la fix !
|
nu vrei sa ii scoti si bandourile??
daca tot o vopsesti... oricum arata bine :P |
pana la urma unesti prelungirea cu bara? :D
|
da bine spatele asa clean
|
...nu mai este la moda" fara bandouri si unita ....deja este fumata"
...momentan ramane asa ;) |
:lol: Scuze, dar eu n-o inteleg p-asta cu "la moda"... Dupa ce criterii se stabileste ce este si ce nu este in trend?
|
..vorba vine ;) ....dupa atata timp trebuia sa va obisnuiti cu mine ...azi gandesc intr-un fel ,maine in alt fel ...poate maine le unesc ,poate nu ...sa vad cum vine iar daca nu imi place vad eu ce fac ...sa fie bine;)
.... si apropo ,mai trebuie si bani la "unit" si scos 8) |
Quote:
|
Mersi ,...printesa lu tata
|
Daca tot o vopsesti, scoate si bandourile. Nu mai uni fusta cu bara, daca lovesti putin fusta o sa-ti crape si se vede urat.
|
Jock ti-am postat ceva pe forum la noi :)))
|
jock, oricum e indiscutabil deja ca ai investit in masina...se vede, si se vede bine. Bravo si aplauze pt faptul ca ai ales sa iti faci o masina a ta decat sa iti cumperi din banii ce a costat masini + cei investiti ceva mai nou(respectiv mai scump). Putini din toti oamenii de pe forum au facut asa ceva, si mai putini au ramas cu picioarele pe pamant. Sa-ti traiasca fetitele si bineinteles tu sa traiesti tata, numai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning