Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

ERY 25-02-08 19:49

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Moderatori si observatori :)

YZF-PWR 25-02-08 22:08

ahahaha:)) nu te lua dupa astia , ia legatura cu APV si iti dau un formular de inscriere:)

alexzbf 25-02-08 22:55

ms ms YZF.si PSYCHO mi-a promis asta vara ca ma ajuta sa intru cand ne-am intalnit la fever dar cred ca ma uitat:)) am sa iau legatura cu mihai zilele astea si discut cu el detaliile

CT-07-APV 25-02-08 23:10

Te astept ZBUF pe la mine sa iti explic ce si cum. YZF-ule daca poti adu un formular de inscriere maine si suportu ala si un stiker pt mine k o sa il dau jos pe cel de pe masina ca pun parasolaru de luneta si vine peste

Psycho 26-02-08 08:03

aaaa. .. nu cred ca ai discutat cu mine .... nu stiu eu sa fii promis cuiva sa il bag intr-un club de care nu apartin ... poate gresesc...

alexzbf 26-02-08 18:59

intr-adevar PSYCHO,nu a fost tocmai o promisiune venita din partea ta.daca iti mai aduci aminte asta vara la FEVER la vila celor de la SPEEDLINE,mi-ai spus ca vei incerca sa pui o vb buna sau ceva de genul asta la niste persoane cunoscute.imi fac MEA CULPA in fata ta si sper sa nu te fi suparat pe mine:P

Psycho 26-02-08 19:29

nu nu stai calm .. dar acum chiar nu-mi aduc aminte .... si nu asociez numarul / nick / masina cu o fata deci ....

alexzbf 27-02-08 18:58

sa ma descriu asa pe scurt....logan alb,baiat brunet si vesel:))parca am fi la matrimoniale si la fever ma tot plimbam cu atv-ul lui FUGU cu o tipa bruneta din navodari.sper sa iti aduci aminte.

Psycho 27-02-08 19:38

aaa gata imi aduc aminte de tipa .. da de tine nu ....

ERY 27-02-08 19:53

:)))) ce penal.....:))) reihan.....citeste aici...

Psycho 27-02-08 19:55

taci ca nu mai citeste ... ca intra f f f rar pe forum ...

ERY 27-02-08 20:04

pai dau eu linku frateeee.....sau te prezinti cu ceva la baiatu'

YZF-PWR 28-02-08 16:09

ERY de parca u nu o retineai tot pe tipa :)))) hhahaa sa fim seriosi :))) dak retineai baiatu in loc de fata e grav :))

-=X-Team=-82-MDN 29-02-08 10:30

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1387590)
pai dau eu linku frateeee.....sau te prezinti cu ceva la baiatu'

ii las eu linku ... :) de ce tu .. ;) pe mess .;))

ERY 29-02-08 10:32

Buaaaaah...e combinatia mea...

-=X-Team=-82-MDN 01-03-08 01:44

a fost :)) e fumata :)

Psycho 01-03-08 01:58

nici tu n-ai somn ?!?!?

CT-82-PWR 04-03-08 11:16

Quote:

Originally Posted by alexzbf (Post 1382596)
salutare tuturor de pe forum si in special constantenilor.o parte dintre voi cred ca...ma mai cunosc:)) sunt Alex ZBF de la LOGAN CLUB si spun acum in gura mare ca vreau si eu in X-TEAM :D .sper sa nu va suparati.ideea este ca am primit o invitatie de la APV-ul pe care inca nu am onorat-o.dar daca mai aveti nevoie de mebrii sa ma aveti in vedere.va salut si drive carefully

sa ne zici si noua daca ai reusit sa intri in X-team? :)

Most_Wanted 04-03-08 11:57

Quote:

Originally Posted by CT-82-PUM (Post 1398748)
sa ne zici si noua daca ai reusit sa intri in X-team? :)

dc nu ar reusii?

k4r4 04-03-08 12:59

ca sunteti rai :( am vrut si eu sa inscriu bicla...:))

Most_Wanted 04-03-08 13:07

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1398933)
ca sunteti rai :( am vrut si eu sa inscriu bicla...:))

daca aveam toti mintea ta de 3 anisori cred ca reuseai sa o inscrii ....:rolleyes2

k4r4 04-03-08 14:02

la misto ma....:)

Most_Wanted 04-03-08 14:28

pai la misto !!!

CT-82-PWR 05-03-08 08:40

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1398832)
dc nu ar reusii?

glumeam :)

metal_militia 06-03-08 12:27

au iesit stickerele? :rolleyes2

vizal 06-03-08 17:22

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1404157)
au iesit stickerele? :rolleyes2

daca dai 100 mii si o bere...poate poate iti fac eu rost de unu..:paper:

Most_Wanted 06-03-08 17:25

50 de mii la mine :))

vizal 06-03-08 17:48

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1404807)
50 de mii la mine :))

gata...nu mai vb cu tine :headfones...strici mie jucariile aici :-P

CT-07-APV 07-03-08 00:11

Apropo de stikere vreau si eu unu sa il pun pe logan ca o sa dau jos ce am acum

YZF-PWR 07-03-08 10:19

Pei dc sa-l dai jos? nu-l da ca s-au cam terminat stickerele.

CT-07-APV 08-03-08 00:53

Parasolar de luneta

Hellman 20-03-08 20:56

Aplauze pt El presidente Andu si el membro Zeze pt aparitia de azi la matinalul de la CTV

leonard 20-03-08 21:30

bagati si voi detalii.....ce sa vorbit etc....ca io n-am vazut emisiunea....poate aveti inregistrarea.

metal_militia 20-03-08 21:39

sa traiasca Renault-urile :pistoles:

YZF-PWR 26-03-08 19:45

APV Mihai nu mai este membru X-Team Racing Club Constanta

CT-07-APV 26-03-08 19:57

Sper ca plecarea mea sa nu schimbe relatiile care erau cu membrii clubului. Nu am nimic cu nici un membru ci dimpotriva sunt amic cu majoritatea pe care ii cunosc. Am iesit din motive personale. Succes in continuare

YZF-PWR 27-03-08 12:47

Anunt pt membrii si viitorii membrii X-Team Racing Club Constanta !!
1. Nu suntem un club de expozitie , show etc , avem masini care pot face asta dar nu toti au timp si rabdare sa o arate la expozitii pt altii , ce facem facem pt noi iar daca respectivul membru vrea sa isi afiseze masina la un astfel de eveniment o face pt ca vrea sa arate ce are mai bun !!!
2. X-Team Racing Club Constanta , ce inseamna ?! --- cititi atenti cand va inscrieti , RAAACINGGGG CLUBBBB !!! suntem un club de curse , intotdeauna am fost mai buni la asta decat la exterior desgin etc

Am fost primul club din constanta , cei mai vechi , avem cea mai buna istorie , avem cele mai multe evenimente , daca am avut o pauza de un an jumate in organizare inseamna ca asta a fost situatia , cine nu vrea sa inteleaga , poate frumos sa anunte clubul si sa plece .

Ne facem treaba asa cum stim , am avut si eu dubii recunosc , dar nu pot parasi clubul chiar asa , primul club ramane cel de suflet , ma gandisem si eu sa plec , dar nu vreau sa fiu vazut ca omul gen conducerea street vision sau membrii lor ( no offence Street Vision dar stiti la ce ma refer ) , mai bine independent decat sa parasesc clubul pt altul sau ca sa deschid o alta filiala sau etc. (parerea mea personala)
* Prefer sa raman pentru ca stiu ca se mai pot face multe si intotdeauna X-Team racing club va avea un cuvant de spus in Constanta , si sunt sigur ca aceasta pauza si cu anumite probleme ca in toate cluburile o sa dispara , eu daca am avut probleme cu anumite chestii de organizare le rezolv sau le astept sa treaca sau altii la fel.

Sa fie clar pt toti membrii si viitori membri , suntem un club de curse , ne ocupam de ce stim mai bine si pt ce sustine clubul nostru

Vor fi surpize cat de curand!! numai bine , vom vedea ce oameni seriosi vom avea de acum.

ct11lyv 27-03-08 13:14

ar trebuie sa fi presedinte :)

GABBY_ 27-03-08 13:35

dar vad ca ai pus si suflet din cate citesc :)
oricum vad ca te implici mult mai mult pentru club decat pe vremea seniorilor :)
si eu poate voi intra in club dar cand voi avea ceva ,cel putin pe masura voastra :)

YZF-PWR 27-03-08 17:11

Te asteptam cu mare placere , avem nevoie de membri seriosi si activi , indiferent de masina , sa se implice si sa faca treaba atat in organizare cat si sa`si exercite pasiunea de a conduce , nu sa astepte sa li se intinda totul pe tava cum fac altii , numai bine

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning