![]() |
Re: E30 - Masina mea
aha...........merci mult de tot!deci ajungi undeva la 7-8 mil!
|
Quote:
|
nu doar in buzau , stiu cum e acolo ... ar trebui sa vii in craiova sa vezi ;) totusi cu suspensie 60/60 eu nu am reusit sa sparg baia de ulei ... si stau pe o strada unde iti dai palme , nu te`ai gandi niciodata ca un urs strabate strada aia zilnic ;)
pyttbul ai suspensie sport pe ea acum? |
1 Attachment(s)
da...aveam si inca am dar 40/40 ceva mai moi acum si numai topaie :D merge frumos tare acum. astazi le-am montat...si lam urcat si pe table :lol: ca isi asteapta borbeturile
|
1 Attachment(s)
inca o poza cu ea...maine dimineata plec spre bucuresti ...la vopsit cu ea:lol:
|
frumos mai arata ursu in poza............sa iasa frumos!Respect!
.............FORTZA BMW.............. |
Da, azi am vazut masina la Dany, chiar imi place interiorul, curat si intretinut, bv, succes in continuare la vopsitorie ;)
|
1 Attachment(s)
jantele: :D
|
nais :> vor da super bine pe urs'...cum decurge treaba cu vopsitoria? sa apucat de ea?:D bafta si numai bine;)
|
:D masina o sa o vopsesc la mine la buzau : am dus-o in schimb la laf pentru altele :
amortizoare sport punte spate discuri autoblocant +grup filtru sport K&N evacuare 2.5 12v completa chip motor ( vreo 20 cp ) ceasuri bord 6 cilindri jambe groase pe fata stopuri smoke pe spate motor ridicat pe tampoane .. si dupa ce fac astea o sa o duc la vopsit :arrow: |
deabia astept sa vad urs-ul s sa-l aud :D:D oricum va iesii super!
|
2 Attachment(s)
sa inceput lucrarea cu ceva intirziere din cauza pieselor dar va iesi treaba zic io.;)
|
2 Attachment(s)
puntea spate schimbata ... + evacuarea originala 2.5 12 v
si am schimbat si cutia ...am pus una de e36 |
zilele astea masina trebuie sa fie gata :-P
pana acum din ce a fost masina veche nu a ramas decat caroseria in rest e totu schimbat pe ea :lol::lol: |
1 Attachment(s)
:-)filtru
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning