![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
eu stiu ce tip de sticla a pus pe spate acolo si personal nu imi place deloc e genul ala de decoloratura.Strica mult bucatica aia de rosu in stop
|
3 Attachment(s)
poate va faceti o idee
|
salut te pot ajuta eu cu triplele transparente si ptr semnalizari nr meu este 0722 980 841 sunt din cta.
|
pune niste poze cu ele
|
Quote:
ca mar interesa si pe mine pt nova si daca u le faci zi-mi un pret |
9 Attachment(s)
stopuri clare+leduri....
|
cat ar costa sa-mi procur si eu stopuri ca ale tale TAU? le-am la EMMA in Brasov si mi-au placut
|
fff mult dar se merita
|
un pret estimativ.........
|
de cat sunt ledurile?
|
unde se gasesc triple partea de sus transparente si jos rosii,care are sa-mi dea si mie un pret cat au fost si de unde le-a luat
multumesc |
vreau si yo triple k a le l u TAU ,cat costa asa ceva si unde pot sa gasesc ?????
|
pe ce hartoape bagi nene masinuta aia ,in poza cu politia trebuia sa scoti picioarele prin podea si sa mergi pe varfuri ca nu cumva sa frece de asflat pragul sau barile.frumoase stopurile oricum si cred ca proprietarul doreste sa ramana unicat pe dacie asa ca nu va mai amagiti
|
=)) toata lumea vrea stopuri ca ale lui TAU.. =)) dar nimeni nu ar da 500E pentru ele... ;))
fratilor... stopurile sunt custom made... fiti originali si veniti cu idei mai bune..!!! ce naibii vreti toti sa fiti la fel?? :( |
2 Attachment(s)
LOL. 500 euro? Sa nu exageram totusi. Sunt ele faine, dar totusi... In fine. Cine poate sa imi faca rost de triple de genul celora din imaginea anexata, il rog sa ma contacteze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning