![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
Quote:
|
Quote:
sa pui o poza cu jantele sa vedem si noi modelul, nu mai fi asa secretosule..:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Ingrijita din cate vad eu...incepi usor sa pui kit-ul de M(parerea mea) cat despre toba,cu 2 iesiri vreau...japan style nu este genul meu(fara suparare
)te salut si spor |
toot cu 2 ti-am recomandat si eu la tine acolo din cate ai vazut;)
|
1 Attachment(s)
In cele din urma fara sa ma gandesc ca o sa imi iau cat de curand Obc aseara a ajuns pe mainile mele un Obc cu 18 butoane... acum ramane sa vad daca mi se potriveste daca este pentr4 sau 6 cilindri.
In caz ca este pentru 6 ... ghinion dar toot il pun ca sa dea bine acolo in Bord si macar cateva functii sa mearga |
dupa cum ziceam am fost azi si am probat OBC-ul se pare ca este luat de pe 6 cilindri.
Merge perfect pe 2000 benzina :(( |
Il astept.
|
thundere am vorbit cu E_emu3 de pe bmwclub si mi-a zis ca daca e sa il pun si dupa sa i-l trimit lui sa-mi rescrie memoria la el in caz ca nu merge calibrat pe masina mea
|
:)) Trimite-i-l ca ti-l trimite inpoi resoftat si o sa-ti dea 3-8 cai in functie de motor :)))))
|
Quote:
|
in cele din urma am reusit azi sa il montez dupa lungi chinuri si cateva ore pierdute. Am mai demontat si masina prietenului meu (Multumesc THUNDER)ca sa fim siguri ca totul e la fel. Dupa ce am terminat de montat tras firele si pinii hai sa vedem daca merge cand ... constatam cu stupoare ca nu se aprindea deloc.
In cele din urma dupa ce am sunat pe X.... pe Y si dupa ce i-am Stresat pe domnii E_Emu3 si Vlad (userul 316i) cu miii de telefoane carora le Multumesc pentru sprijinul acordat... s-a si aprins si merge problema era ca nu imi venea + pe firul Roz+Alb. O sa revin cu poze |
Dea..am stresat oamenii degeaba.. de unde sa stiu frate ca firul ala n`avea curent ? Ar trebui sa-ti verifici instalatia electrica.. sa nu mai ai si alte probleme. Firul ala sigur e intrerupt undeva.
Lasa nu-i nimic. Bine ca am reusit si acum sa speram ca nu iei foc. :)))) |
LASA ma ca am extintorul Bun e langa scaun ;);) :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning