![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
iar un AA:lol: arata foarte bine chiar daca este sealed.si un livery care personal imi place mult.felicitari pentru achizitie.
|
Hai cu 307-le lui Tony, stiu ca -i la tine!:-P
|
Nu inca ;), dar e pe drum!
|
14 Attachment(s)
PEUGEOT 307 WRC ASTRA #16 RALLY MONTE CARLO 2006 1/18 Sunstar
Monte Carlo - pe vremea cand WRC-urile erau pe Col de Turini (cum se mergea cu slikuri pe gheata :) ), in special in 2006, Tony Gardemeister va fi reamintit ca raliul in care nu a reusit sa termine pe 2, decat ca raliul in care a terminat pe 3. Cu toate ca Loeb s-a retras in prima zi, iesind in decor, a revenit apoi cu SuperRally si l-a batut pe Gardemeister pe ultima ps :D Macheta este la nivelul SunStar, cu un luft mare la capota fata, in stanga masinii, dar imi place in special livery-ul si faptul ca are baterii suplimentare de faruri ;). Enjoy. |
Ce tare poate fi si ce bine ii sta cu jante albe:!:
|
Te urasc ptr macheta asta...:)
am vrut sa o iau dar eram in pana financiara...arata mortal in versiunea "night".. Foarte frumoasa si ca decaluri....colegu Gardemeister era cunoscut ptr designurile "ciudate" in WRC...... |
Arată foarte bine atāt la exterior cāt şi la interior ! Foarte frumos făcută :)
|
1 Attachment(s)
Anu' asta Mos Craciun a venit mai repede la mine :D.
Daca nu era MDB cu ale ei poze si sistemul de deschidere al capotei, eram decis sa vand BMW-u, :lol: dar mi-a trecut. |
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul l-am vazut, mai ramane lancer-ul:mrgreen: 2 achizitii foarte bune pentru raportul calitate/pret.astept prezentarea, felicitari pentru achizitii!!
|
Superba macheta Peugeot 307 WRC, modelul este realizat foarte bine din ce observ, iar prezentarea este una pe masura, f. buna.
La fel si ultimele achizitii, doua machete foarte bune. Spor la machetute. |
Mă bucur că te-ai decis să păstrezi BMW-ul ! Merită din toate punctele de vedere :D Aştept prezentarea la domnul galben aka lancer :lol: Arată bine :D dar vreau să-l văd mai detaliat :D
|
10 Attachment(s)
Multumesc tuturor, din pacate anu' asta cred ca bugetul de achizitii s-a terminat :cry:, totusi mai am de prezentat 2 machete sau poate 3 :D. Chiar daca BMW-ul a mai fost prezentat, cateva poze si de la mine merita ( pentru ca niste poze reusite m-au facut sa-l achizitionez si eu ;) ), ale mele-s indoor.
Macheta este oke si nu prea pentru un AutoArt (cel putin a mea), chinezii astia migalosi au cu siguranta diferite niveluri de calitate si asta este ceva mai jos :evil:, usa spate dreapta are sistemul de prindere cam slabit si tinde sa se deschida, vopseaua este destul de grosolan aplicata si chiar ciobita langa un stop in 3 locuri, mici urme de vopsea alba pe grila centrala a spoilerului si argintiul de la grila capotei cu gauri, eleronul acela parca nu-si are locul pe macheta (ca si culoare si textura ma refer), lufturi mari la imbinarile portierelor. Macheta este f f usoara (multe elemente de plastic). Totusi este un must have :lol:. Evo IX, mult mai tarziu, poate cand o sa cada un pic de zapada (deja a fost prezentat f frumos de alti colegi :) ). |
Din nou o prezentare foarte buna cu o macheta pe masura!
Imi place macheta aceasta mult, are ea mici scapari care pot fi trecute cu vederea, pt. un pasionat intr-adevar este un must have. In ceea ce priveste macheta Lancer, suna bine ideea de poze si zapada, dar trebuie ceva rabdare... vad ca vine primavara. :lol: Spor in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning