Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

Andutu TZH 17-02-09 22:02

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

2 Attachment(s)
Bordu asta vreau sa il pun pe ea,pentru ca e mai nou si are exact atatia km cat motoru meu de cand este refacut.Acum sa va propun o afacere,dau bordul vechi cu tot cu turometru,km,indicator benzina pentru un turometru nou,adica sa se vada rosu ala ca la bordu asta nou,pentru ca la mine este cam sters si imi pare rau de bordu asta sa il pun pe el

Dumitru Cristian 17-02-09 22:28

Lasa bordul vechi... kilometrajul il poti pune tu la cati km vrei:lol::lol:

julaikos 18-02-09 00:39

curata complet zona aia decolorata si gata :) o sa ramana negru si aia e
despre stergatorul spate,daca mergi cu masina des , nu doar in weekend si de sarbatorile legale lasa stergatorul acolo,si astupa doar gaura butucului,dar vezi,astup-o cu chit de fibra,si finiseaza-l bine pe ala,apoi da cu cat mai putin chit de finisaj,pentru ca,daca pui chit de finisaj mult,in vreo 6-7 luni se contracta putin,si o sa crape(sunt patit si am vazut si la altii )

Andutu TZH 19-02-09 09:20

Pai stergatoru mie chiar imi este util,butucul de portbagaj o sa bag acolo un dop si mai ramane de bagat foarte putin chit si atat,cat despre turometru o sa cumpar unu nou,ca am inteles ca este pana in 20 de lei.

bodyspeed 19-02-09 09:33

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2077090)
curata complet zona aia decolorata si gata :) o sa ramana negru si aia e
despre stergatorul spate,daca mergi cu masina des , nu doar in weekend si de sarbatorile legale lasa stergatorul acolo,si astupa doar gaura butucului,dar vezi,astup-o cu chit de fibra,si finiseaza-l bine pe ala,apoi da cu cat mai putin chit de finisaj,pentru ca,daca pui chit de finisaj mult,in vreo 6-7 luni se contracta putin,si o sa crape(sunt patit si am vazut si la altii )

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2080512)
Pai stergatoru mie chiar imi este util,butucul de portbagaj o sa bag acolo un dop si mai ramane de bagat foarte putin chit si atat,cat despre turometru o sa cumpar unu nou,ca am inteles ca este pana in 20 de lei.

Cea mai sfâtă e tabla!!
Chitul va crăpa în timp, fie cum zici tu că vei pune un dop de plastic ..chitul nu prea se pupă cu platicul din câte am văzut :???: , şi pâna la urmă va sări :cry:

Andutu TZH 19-02-09 09:35

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2080534)
Cea mai sfâtă e tabla!!
Chitul va crăpa în timp, fie cum zici tu că vei pune un dop de plastic ..chitul nu prea se pupă cu platicul din câte am văzut :???: , şi pâna la urmă va sări :cry:

Atunci cum sa fac,sa sudez o tabla acolo sau sa bag chit de fibra?

julaikos 19-02-09 09:39

intai sudeaza o tabla cat mai bine ca sa pui acolo putin chit

Andutu TZH 19-02-09 10:04

Am inteles,ms de sfaturi;)

OltcitPower 19-02-09 15:21

parca se potriveste dopul de la stergator spate (de la oltciturile fara stergator, care in loc de stergator au dop), la gaura incuietorii hayonului....dar nu sunt 1000% sigur

e estetic...si nici nu trebuie sa revopsesti hayonul

Later edit: in legatura cu turometrul...Ai putea sa lasi cadranul ala cu Citroen (chiar daca electronica/acul e de la un ceas RO). Arata mai misto, si nu cred ca ai neaparat nevoie sa stii turatia cu exactitate (oricum turometrul insala)

giny 19-02-09 15:47

sau ai putea sa lasi ceasurile fara turometru si sa pui un turometru pe stalp:D

julaikos 19-02-09 15:48

1 Attachment(s)
nu se potriveste acel dop,e mult mai mic ;)
eu am avut un dop(daca nu ma insel din plafon,la oltciturile care nu aveau ceas,aveau gaura aia data si bagat un dop de plastic) si pus cu niste silicon,si a stat un an si jumatate fara probleme,si fara sa-mi intre apa in porbagaj

Andutu TZH 19-02-09 21:29

Ms de sfaturi,portbagajul vreau sa fie clean fara dop fara nimic,apropo NINGEEEEEEEEEEEE!Ma dadui si eu cu babuta mea astazi da nu tine relantiul cu socul impins la maxim trebuie putin ciupit ca sa tina,este normal?

Dumitru Cristian 19-02-09 21:55

Cum sa fie normal?!!!!!!!
Ai pregatit-o de iarna??

Danutz Bratosin 19-02-09 22:26

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2082934)
Ms de sfaturi,portbagajul vreau sa fie clean fara dop fara nimic,apropo NINGEEEEEEEEEEEE!Ma dadui si eu cu babuta mea astazi da nu tine relantiul cu socul impins la maxim trebuie putin ciupit ca sa tina,este normal?

acea ciupitura la soc iti poate provoca un consum marit cu 2-3-4%!:shock:

julaikos 19-02-09 22:31

poate era motorul prea rece,si de aia nu tinea relantiul,sau ai un gunoi mic in jicloru de relanti

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning