![]() |
Re: Machete in lucru - alynex
SUPER TARE CE FACI TU.PASIUNE CURATA CHIAR IMI PLACE
NUMAI SPUN CA AM CITIT POST CU POST SI AM DAT DIN POZA IN POZA . BAFTA IN CONTINUARE SI NU NE LASA PREA MULT SA ASTEPTAM |
am citit topicul si am ramas placut impresionat:) Felicitarile mele!! ai mai lucrat la proiectele tale?
|
Multumesc mult baieti pentru aprecieri:oops:!!
Nu am mai lucrat prea mult la ele, sunt foarte ocupat cu scoala asta:rolleyes2...In vacanta sper sa mai recuperez. La Viper cu rotile,chair e o problema ca nu vreau orice model:???:, probabil o sa iau ceva mai scump pe comanda, dar mai am mult pana acolo.Rotile vor fi cam ultimul detaliu:D. La Ford am de lucru acuma:D,in doua saptamani ar cam trebui sa il termin, caci vreau sa particip cu el la "Cea mai frumoasa macheta 1/18 2009":D, deci Viper-ul va mai astepta, fiind si un proiect destul de complex:rolleyes2. Multumesc inca o data,si mai astept pareri si ideii! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am "curatat" putin Fordu:Dl.
Si am o problema la rear bumper...cea originala nu se imbina deloc bine:???:, asa ca m-am gandit sa fac una custom:rolleyes2.Am acoperit colturile, dar imi trebuie o idee cum sa il fac, un model ceva:rolleyes2.Am atasat o poza in caz ca vrea cineva sa deseneze un model:D. Astept:S! |
pai ai putea sa il lasi fara bumper:D ar fii frumos:D!
|
Pai ce ma prietene? tu nu stii sa desenezi o bara spate? sau nai idei...
Bine alin, hai sa o vedem terminata, Bafta! |
2 Attachment(s)
Merg foarte greu cu machetele...
Cam asa arata Fordul acum. Mai am putin la spate si caroseria e gata. |
Haide baaaaaaaaa cu Viperu:D!!!!Tremina-l odata ca de un an de cand te stiu te tineai de el ca nebunu acuma l-ai lasat?!!!
Du-te si mai freaca-l putin ca presupun ca se simte singur:lol::lol:!!! Bafta frate bani si poxilina sa avem:lol::lol:!!! |
Mda:sad:...asa e Vipu e cam singur...Mis demoralizat...imi lipsesc atatea piese de la el...roti...geamuri...balamalele de la capota...etc.
E aiurea, trebe sa imi gasesc cumva motivatia:cry:... |
Nu fi DEMORALIZAT ca o dai in EMO...lasand Off-Topicul..... Fa-i niste poze arata-ne si noua ce i-ai mai facut ca sunt sigur ca ai mai frecat ceva la el:D!!!
|
Quote:
Geamuri din plasticul de la bidoane , cutie de cd-uri ... Improvizeaza ... pune poze cu ce si pe unde iti lipsesc sa iti dau idei din ce le poti fabrica ... sa nu vorbesc vag :) |
5 Attachment(s)
E cam greu sa fac geamurile din bidoane.Parbrizul are o formq foarte greu de realizat.Ma voi descurca eu cumva.
Pana una alta, intra inca 3 machete 1/24.la reconditionat.Diablo imediat o sa fie vopsit. |
incearca sa copiezi balamalele de la capota de dacie berlina si fa-le din tabla de cutie de bere
|
Balamalele nu-s problema ca ma descurc.Geamurile si problema...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning