![]() |
Re: FanatiK Constanta
Serif filmuletul nu imi place ca nu prea sunt tipe... adica doar baieti si masini! :(
|
Horia cate masini sunt in club la Bucresti?
|
1...2...3...4...5...6...hmmm... multeee :D
|
zi mah cate , sau stii sa numeri pana la 6 :P si poate data viitoare cand da caldura venim la bucuresti sau veniti voi la plaja:D
|
6 Attachment(s)
Urc si eu o poza doua... Sa vina vara!!! Din pacate flacarile din VR6 nu au vrut sa iasa afara din toba... :D A fost frumos, mai venim...
|
frumos frumos data viitoare o sa fie si mai cald . multumim de primire , a fost super ok . niste baieti de nota 10 ...
|
Imi pare rau ca nu am putut veni!Data viitoare sper sa nu mai lipsesc,oricum sper sa fie mai cald!!:)
Andrei cand ii mai prinzi sa ii stickaresti...:) ! |
Se pare ca nu numai noi suntem tampiti mai sunt si altii :lol::lol::lol::lol:
Ce motor are pisica? din cate am vz are blocant :) |
hahaha 2.5 24 v tiar place ...
si multumesc celor de la tulcea ca au venit si imi cer scuze ca nu au fost prezenti toti membri |
Saracul microfon de la camera lui Andrei. :)) L-am dat peste cap. Fara flacari :D imi place asa :D. Bruuumm brummm. O zi frumoasa a fost.
|
pai da ce mama naibii frig de era lacu inghetat si babe care se speriau de toba ta:))
|
=)) pana la urma se vad flacari, in al 2 lea filmulet
|
asha e ai dreptate trebuia incinsa prima data tare si dadea mai mult
|
Quote:
A fost frumos azi mi-a placut,baietii de la tulcea chiar foarte de treaba. Si ai uitat andrei sa anunti ca de azi mai avem o masina in club si anume un Opel Tigra 1.6 16v. |
da mah asha e, am uitat :)) si de tine uitasem la un moment dat:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning