![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
mdea...ce o fi ..oricum..sunt pe la inceput cu desenele 3D :D
|
Quote:
|
Quote:
se vede ca nu sti care treaba cu 3DSmax cred ca tu faci o confuzie ..... aici e sectiune 3d ...aici se face numai 3d celalalte sectiuni de la Virtual Tuning .."concusruri & provocari ...show off ......etc" acolo e vb de foto edit ...adica se ia o poza cu o masina normala si ii pui tu bari praguri etc ..de pe alte poze ...... cu 3d e cu totul alata chestie ...la 3d se incepe totul de la 0 ......se face 3d ....aici faci tu confuzia .... la 3d e mult mai mult de munca si e mai multa bataie de cap ....deci io zic ca ar trebui sa citesti forumu mai atent si mai din urma ... ;) |
Quote:
sus la meniu principal de unde dai open ....dai acolo putin mai jos si vezi ca scrie merge ...dai clic pe merge si alegi ce vrei sa dschizi ....;) |
2 Attachment(s)
am reusit dar amandoua au aceiasi culoare
|
@ad1 ....am reinstalat maxu ....si nimci tot im da eroarea aia .....nush ce sa fac sunt terminat :(
|
faci asa.....bagi din nou windowsul......shi reformatezi C-ul....shi dupa aia instalezi shi tre sa mearga....;)....sper sa te ajute...
|
Quote:
|
Quote:
sau da'i merge la fisieru cu masina intr'o scena noua pana acu mergea cu aceleasi setari?sau ai incercat altceva? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, am si eu o problema, atunci cand trag cu shift marginea la un polygon nu imi mai apar liniutele acelea despartitoare.
help pls |
Click dreapta pe viewportul Top >bifezi Edged Faces
|
merge :D , ms mult
|
salut!! am laut de pe net 3DsMax 8 l-am dezarhivat am bagat craku si imi cere "serial number"...am cautat pe net dar nu lam gasit pe nicaieri ma poate ajuta cineva?...scuzati-ma daca nu e bine unde am intrebat...
multumesc |
Re: Tutoriale pentru 3dmax 6 & 7
1 Attachment(s)
am "terminat" si eu o janta...ce parere aveti?(sunt incepator:D :D )
ne explica si noua cineva(mie si zerocool) cum sa facem cauciucu' si cum sa il punem pe roata?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning