![]() |
Re: BR 82 CNS
:( asa face toata lumea...ca da ca se rezolva si dupa aia se tine tare ca lumea nu are timp si bani de judecata......din pacate ptr domnu betiv,o sa vada ca o sa aibe de platit de vreo 2 sau 3 ori suma care trebuia s ao dea ,si daca nu are bani ,atunci ramane far obiecte ain casa(hai sorin cama m abonez eu la un tv si o mas de spalat:)))...bafta si mai vb
vreau sa vad mas sa vedem cumii sta fara manere |
Quote:
|
oricum d ecatigat va castiga asa ca nui bai,numai ca va trebui s faca ceva drumuri la instanta....
|
Nu trebuie sa traiasca si avocatii din ceva?
Important e ca acum pot folosi masina,asta era cea mai mare "durere" a mea. Oricum o sa dureze ceva timp,pt ca momentan chiar nu am bani sa o fac total. Si...Paule,esti sigur ca o sa il coste doar de 3 ori? Pai sa facem un calcul. Inainte de proces,pe varianta omeneasca(dezmembrari),il ajungea circa 11mil. Cu piese din magazine il ajungea 17mil,cu tot cu 240ron ITP+rezultate sange. Dar preturile cresc. In fine,sa zicem 17. Plus avocatul meu,plus daune morale vreo 15mil,plus procesul in sine,plus ca daca a ales calea asta voi cauta pe cat posibil sa iau piese cat mai calitative,implicit mai scumpe...eu zic ca... |
1 Attachment(s)
Cum ar fi daca ar arata asa:
|
si a colo sai pui ceva benzi cu leduri albe??cred ca ar merge f bine..f bine sorin
|
Nu benzi cu leduri,ci din bagheta de facut angel eyes sa fac forma aia. Ia hai sa vedem ce iese. Sambata daca poti ne adunam la RFG si ne apucam de treaba
|
Haide mai cu poze ca aproape nu mai vad monitorul
|
30 Attachment(s)
Astazi,cu ajutorul majoritar al lui Robert RFG si Paul PSM...CNS-ul a adoptat un nou look...las pozele sa "vorbeasca",nu inainte de a invita rau-voitorii si tatele sa se abtina de la comentarii,stim ca nu e finalizata,si stim si ca acest stil de badboy look nu a mai fost prezentat pe acest forum:
|
o zi plina de modificari......a iesyt totul f bine,asa cum ne doream ,dar nu e inca terminat la CNS,,abia asteptam s avedem pozele
|
1 Attachment(s)
Si sa nu uitam momentul de intimitate,dragoste si amor ghebos intre mine si iubita mea Carolina,acum intinerita :oops:
|
am postat dupa ce ai pus poze!!!!chiar asa cei "carcotasi"sunt rugaty sa se abtyna de la comentarii....noi,am gandyt ,am pus mana siam muncit ,TOTI,SI A IESIT F FRUMOS.....bafta acum mai trebuie sa astupam si gaura in capota:)))
|
Ce gaura,ce gaura? :))
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar o sa ma prinda flama din cauza gaurii pe de pe capota.... Hai mai ca a iesit bine....eu zic ca am facut cu TOTII treaba buna si Sorin sper sa iti placa cu adevarat... Aaaaaaa, da si sudorul a avut mana buna:oops: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning